Patikujek Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 No co ja mogę o nim napisać, hm...zastanówmy się??? No napewno jest nietypowy o interesującym umaszczeniu, jest wesoły i grzeczny(no czasem ma małe sprzeczki z innymi psiakami, ale tylko wtedy gdzy wcześniej jakies mu podpadły:evil_lol: ), poza tym jest maskotką, lubi spacerki i przytulańsko. Na smyczy chodzi grzecznie. Do schroniska trafił z interwecji ale wydaje mi się, że był wczesniej w domu, bo jest bardzo ucywilizowany. Gdy byłam z nim kiedyś przy pętli tramwajowej, gdzie jeżdżą różne pojazdy mechaniczne nie robiło to na nim większego wrażenia, na smyczy szedł dalej bardzo ładnie i posłusznie!!!:cool3: No to czas wyjawić oblicze tego uroczego psiaka: Tam ta ra ram ta tam: O to on we własnej osobie: LESIO CZYZ ON NIE JEST CUDOWNY???:loveu: Quote
malagos Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 LESIO CZYZ ON NIE JEST CUDOWNY???:loveu: Jest!! Po trzykroć, jest! Ciekawe cechy po przodkach zebrał w sobie, ale jest śliczny i nietypowy! Quote
minia82 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [CENTER]jejku!~~~~przeciez on jest prze kochnay!!!!!sliczniutka mordeczka!!!!trzymam kciuki!!!!![/CENTER] Quote
Patikujek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Przystojniache zapraszamy na pierwszą stronę, na pierwsze z góry miejsce!!!:loveu: Quote
supergoga Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Wiecie, że jest śliczny. Dla mnie ma w sobie coś z cairn teriera. Bomba. W jakim jest wieku. Mogę go wstawić w necie - w różne fora, tylko potrzbuje wiek, miejsce gdzie się znajduje i kontakt. Śliczny przytulanek. Quote
Patikujek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Wiek podam ci jutro. W tej chwili Lesio jest w schronisku dla zwierząt w Zabrzu-Biskupicach ul. Bytomska 133 tel. 032 271-47-97 Dzięki za pomoc ja mniej więcej na oko wiem ile ma ale nie hce skłamać jutro sie dokładniej dowiem Quote
Patikujek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Więc tak: Lesio trafił do schroniska 27,01,06r. i ma pozycję 4491 Przyprowadiła go pani która zlitowała sie nad nim podczas najgorszych mrozów. Ktos porzucił go przed Centrum Handlowym "Platan" gdzie biegał bardzo zmarzniety W kłębie ma wysokości ok. 52 cm. a długości około 45 cm. Lesio ma średnio 5 lat. Quote
Patikujek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Ojjj, bym zapomniał!!! Mam przeciez zdjątka!!! Quote
Korenia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Śliczny Lesio :( Tylko szkoda, że nie jest w dziale 'Im się udało' .. czy jakoś tak.. Quote
Patikujek Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 No szkoda, szkoda, ale zawsze zostaje podnoszenie i trzymanie kciuków Quote
Patikujek Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 supergoga napisał(a):Wiecie, że jest śliczny. Dla mnie ma w sobie coś z cairn teriera. Bomba. W jakim jest wieku. Mogę go wstawić w necie - w różne fora, tylko potrzbuje wiek, miejsce gdzie się znajduje i kontakt. Śliczny przytulanek. I co "supergoga" powystawiałaś go na jakiś forach, był jakis odzew??? Quote
Monia_ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Lesio jest naprawdę cudniutki! Piękny, malutki sierściuszek!!! Quote
iwonamaj Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Do góry- jakos malo ludzi zwraca na Lesia uwagę :-( Quote
Patikujek Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 No moje włochate miłości na pierwszą stronkę szybciutko!!! Quote
Monia_ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Cudny Lesiu nie spada tylko szuka domku na samej górze! Quote
Monia_ Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 I znow tak daleko :shake: Pięknotek szuka domku na pierwszej stronie!!! Quote
Patikujek Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Kochanie będąc tak daleko domku nie znajdziesz:lol: P.S Czy ktoś mógłby zrobić jakiś fajny banerekLesiowi, bo ja jakoś zdolności do tego nie mam, zawsze mi ktoś robi!!! Quote
iwonamaj Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ależ się ciebie naszukałam, gdzie ty spadłeś tak daleko... Quote
Patikujek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 I znowu tak daleko słoneczko, ja nie wiem jak tak być może??? P.S Co z tym banerkiem, zrobi go ktoś??? Quote
anielica Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):I znowu tak daleko słoneczko, ja nie wiem jak tak być może??? P.S Co z tym banerkiem, zrobi go ktoś??? napiszę do lupe - ona robi super bannerki :lol: Quote
Recommended Posts