Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No co ja mogę o nim napisać, hm...zastanówmy się???
No napewno jest nietypowy o interesującym umaszczeniu, jest wesoły i grzeczny(no czasem ma małe sprzeczki z innymi psiakami, ale tylko wtedy gdzy wcześniej jakies mu podpadły:evil_lol: ), poza tym jest maskotką, lubi spacerki i przytulańsko. Na smyczy chodzi grzecznie. Do schroniska trafił z interwecji ale wydaje mi się, że był wczesniej w domu, bo jest bardzo ucywilizowany. Gdy byłam z nim kiedyś przy pętli tramwajowej, gdzie jeżdżą różne pojazdy mechaniczne nie robiło to na nim większego wrażenia, na smyczy szedł dalej bardzo ładnie i posłusznie!!!:cool3:
No to czas wyjawić oblicze tego uroczego psiaka:
Tam ta ra ram ta tam:
O to on we własnej osobie:
LESIO

CZYZ ON NIE JEST CUDOWNY???:loveu:

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LESIO

CZYZ ON NIE JEST CUDOWNY???:loveu:

Jest!! Po trzykroć, jest!
Ciekawe cechy po przodkach zebrał w sobie, ale jest śliczny i nietypowy!

Posted

Wiecie, że jest śliczny. Dla mnie ma w sobie coś z cairn teriera. Bomba. W jakim jest wieku. Mogę go wstawić w necie - w różne fora, tylko potrzbuje wiek, miejsce gdzie się znajduje i kontakt. Śliczny przytulanek.

Posted

Wiek podam ci jutro. W tej chwili Lesio jest w schronisku dla zwierząt w Zabrzu-Biskupicach ul. Bytomska 133 tel. 032 271-47-97
Dzięki za pomoc
ja mniej więcej na oko wiem ile ma ale nie hce skłamać jutro sie dokładniej dowiem

Posted

Więc tak:
Lesio trafił do schroniska 27,01,06r. i ma pozycję 4491
Przyprowadiła go pani która zlitowała sie nad nim podczas najgorszych mrozów. Ktos porzucił go przed Centrum Handlowym "Platan" gdzie biegał bardzo zmarzniety
W kłębie ma wysokości ok. 52 cm. a długości około 45 cm. Lesio ma średnio 5 lat.

Posted

supergoga napisał(a):
Wiecie, że jest śliczny. Dla mnie ma w sobie coś z cairn teriera. Bomba. W jakim jest wieku. Mogę go wstawić w necie - w różne fora, tylko potrzbuje wiek, miejsce gdzie się znajduje i kontakt. Śliczny przytulanek.

I co "supergoga" powystawiałaś go na jakiś forach, był jakis odzew???

Posted

Kochanie będąc tak daleko domku nie znajdziesz:lol:
P.S
Czy ktoś mógłby zrobić jakiś fajny banerekLesiowi, bo ja jakoś zdolności do tego nie mam, zawsze mi ktoś robi!!!

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
I znowu tak daleko słoneczko, ja nie wiem jak tak być może???
P.S
Co z tym banerkiem, zrobi go ktoś???

napiszę do lupe - ona robi super bannerki :lol: