Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5]ADOPCJA PSÓW NA SGGW

[SIZE=5]15 MAJA 2010 13.00 - 16.00

[SIZE=5]KAMPUS SGGW NOWOURSYNOWSKA 166 WARSZAWA

[SIZE=4][SIZE=5]We współpracy z Międzynarodowym Ruchem na Rzecz Zwierząt VIVA! - Pokochaj Psy Niczyje Wydział Medycyny Weterynaryjnej SGGW organizuje akcję adopcyjną psów ze schroniska w Ostrowii Mazowieckiej. Na stronie internetowej można wybierać psy przez wysłanie maila na adres mo_gl@wp.pl

Wszystkie psy są zaszczepione, przebadane przez lekarza weterynarii i zsocjalizowane z otoczeniem. Każdy adoptowany pies otrzyma 50% zniżki na usługi w Klinice Małych Zwierząt SGGW.

W czasie trwania akcji zbieramy pieniądze do puszek oraz sprzedajemy cegiełki w formie bardzo ładnych T-shirtów i kalendarzyków. Zapraszam!!

• 2 weeks later...
Posted

Czy jest mozliwosc przyjscia z psem z DT, lub spod innych fundacji??? Czy trzeba to wczesniej ustalac??? Na Dniu Ziemi nas troche bylo - moze warto powtorzyc?!

Posted

Paulina78 napisał(a):
Czy jest mozliwosc przyjscia z psem z DT, lub spod innych fundacji??? Czy trzeba to wczesniej ustalac??? Na Dniu Ziemi nas troche bylo - moze warto powtorzyc?!

no wlasnie, wybiera sie kilka osób z innego stowarzyszenia, niz Niczyje...

Posted

Stowarzyszenia Niczyje chyba tam z tego co ja wiem to nie będzie.

Będą psiaki z fundacji Viva pod opieką grupy "Pokochaj Psy Niczyje".

Psiaki, zeby mogłby być pokazywane - muszą być o 8 rano w lecznicy na SGGW, gdzie zostaną wszystkie zbadane itp.
Tymi psiakami będą zajmowac się studenci SGGW.

Nie wiem jak to by mogło byc z innymi psiakami. Wiem, że nasze będą tam oficjalnie.

Posted

Studenci z SGGW :) to z jednego psa mi sitko zrobili po ich oględzinach :) - ale to było przed psią kastarcją :) - dawna sprawa :)
Ale, że tak sobie człowiek :) sam nie może...? W zeszłym roku byłam i nikt na nic nie patrzył, wchodził kto chciał :) - generalnie chodzi o globalnie pokazanie ludziom, że są psy do adopcji, że to nie tylko plakaty, tylko żywe kochane zwierzęta. Jak byłam na Dniu Ziemi, to ludzie zwracali naprawdę uwagę - to trochę zostawi w ich głowach, że problem jest... Im więcej nas tym lepiej! Postaram się mieć wolne i i tam być :) Z synem :) także :)