.monika. Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [SIZE=5]ADOPCJA PSÓW NA SGGW [SIZE=5]15 MAJA 2010 13.00 - 16.00 [SIZE=3]www.psyniczyje.org [SIZE=5]KAMPUS SGGW NOWOURSYNOWSKA 166 WARSZAWA [SIZE=4][SIZE=5]We współpracy z Międzynarodowym Ruchem na Rzecz Zwierząt VIVA! - Pokochaj Psy Niczyje Wydział Medycyny Weterynaryjnej SGGW organizuje akcję adopcyjną psów ze schroniska w Ostrowii Mazowieckiej. Na stronie internetowej można wybierać psy przez wysłanie maila na adres mo_gl@wp.pl Wszystkie psy są zaszczepione, przebadane przez lekarza weterynarii i zsocjalizowane z otoczeniem. Każdy adoptowany pies otrzyma 50% zniżki na usługi w Klinice Małych Zwierząt SGGW. W czasie trwania akcji zbieramy pieniądze do puszek oraz sprzedajemy cegiełki w formie bardzo ładnych T-shirtów i kalendarzyków. Zapraszam!! Quote
P78 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Czy jest mozliwosc przyjscia z psem z DT, lub spod innych fundacji??? Czy trzeba to wczesniej ustalac??? Na Dniu Ziemi nas troche bylo - moze warto powtorzyc?! Quote
malagos Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Paulina78 napisał(a):Czy jest mozliwosc przyjscia z psem z DT, lub spod innych fundacji??? Czy trzeba to wczesniej ustalac??? Na Dniu Ziemi nas troche bylo - moze warto powtorzyc?! no wlasnie, wybiera sie kilka osób z innego stowarzyszenia, niz Niczyje... Quote
idusiek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Stowarzyszenia Niczyje chyba tam z tego co ja wiem to nie będzie. Będą psiaki z fundacji Viva pod opieką grupy "Pokochaj Psy Niczyje". Psiaki, zeby mogłby być pokazywane - muszą być o 8 rano w lecznicy na SGGW, gdzie zostaną wszystkie zbadane itp. Tymi psiakami będą zajmowac się studenci SGGW. Nie wiem jak to by mogło byc z innymi psiakami. Wiem, że nasze będą tam oficjalnie. Quote
idusiek Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Z synem można :D z córka też, mężowie i żony również mile widziani ;) Quote
P78 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Studenci z SGGW :) to z jednego psa mi sitko zrobili po ich oględzinach :) - ale to było przed psią kastarcją :) - dawna sprawa :) Ale, że tak sobie człowiek :) sam nie może...? W zeszłym roku byłam i nikt na nic nie patrzył, wchodził kto chciał :) - generalnie chodzi o globalnie pokazanie ludziom, że są psy do adopcji, że to nie tylko plakaty, tylko żywe kochane zwierzęta. Jak byłam na Dniu Ziemi, to ludzie zwracali naprawdę uwagę - to trochę zostawi w ich głowach, że problem jest... Im więcej nas tym lepiej! Postaram się mieć wolne i i tam być :) Z synem :) także :) Quote
Recommended Posts