Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Bardzo mi przykro,wiem jak pęka serce kiedy odchodzi ktoś tak bliski...Gobi bądź szczęśliwy za TM i baw się łądnie z naszymi pieskami.Wierzę w to,że za TM nie tęskni się i nie czuje bólu,tylko czeka się merdając ogonkiem na swojego pana lub panią i czas tam inaczej płynie-radośnie .My tu tęsknimy za Wami nasze serduszka,ale przyjdzie czas ,że się spotkamy i będzie tak jak dawniej ,tak jak byśmy wyszli na chwilkę i cały ból zniknie i tęsknota-bo będziemy razem.Ancyk musisz wierzyć w to,ze Gobiemu jest tam dobrze,że jest szczęśliwy.Ja czasami idę pobiegać gdzieś z daleka od wszystkiego zatrzymuję się ,zamykam oczy i czuję ten powiew wiatru zza TM ,czuję jak moja kochana Pusieńka byłaby obok mnie i jest wszystko takie spokojne...Gobi czuwaj nad swoją Panią.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

17 listopada minie dwa lata jak odeszła moja Tina była ze mną 12 lat,i mimo ze od roku jest ze mną jej następca bida schroniskowa to ból po jej stracie jest wciąż taki sam jak by odeszła wczoraj.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wczoraj Gobusiu miałam szczęsliwy dzień.. przyjechała w odwiedziny Twoja znajdka.. a pozniej poszłam do Ciebie opowiedziec Ci jak urosła i jaka zrobiła się panna, powspominaliśmy trochę.. i już nie czułam szczęscia tylko smutek, ze nie mogłeś jej zobaczyc.. wiesz jak bardzo za Tobą tęsknie.. nie da się tego opisac.. tyle łez które kapały na ścieżki po których razem spacerowaliśmy..

Posted

Szczerze współczuję :( ja psa musiałam uśpić
[*] a czemu Gobi umarł???
[*]<- dla Gobiego <3 na zawsze pozostanie w naszych sercach,śpij dobrze piesku

• 1 month later...
Posted

Niedługo minie rok. A ja ciągle mam wrażenie jakby to było wczoraj. Ten najgorszy piątek, godzina 18. I telefon, że Gobiego potrącił samochód.. Tęsknie bardzo Gobi. I bardzo Ci dziękuje, bo byłeś początkiem Wszystkiego.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...