Ancyk Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Zostawiłam wczoraj u Ciebie parę kwiatków.. dziś obchodzilibyśmy Twoje trzecie urodziny Przyjacielu. Quote
Ancyk Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Dokładnie 3 lata temu pojechałam po swojego Najlepszego Przyjaciela... którego już nie ma przy mnie, zostały tylko wspomnienia i smutek.. Quote
Ancyk Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Kolejny rok mija.. Już drugi. Tęsknota pozostaje taka sama. Quote
Ancyk Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Jutro miną 4 lata gdy przywieźliśmy czarną puchatą kulkę do domu. Pamiętam ten dzien jakby to wydarzyło się wczoraj. Każdy szczegół. Resztę chciałabym zapomnieć. Quote
katik Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ancyk napisał(a):Jutro miną 4 lata gdy przywieźliśmy czarną puchatą kulkę do domu. Pamiętam ten dzien jakby to wydarzyło się wczoraj. Każdy szczegół. Resztę chciałabym zapomnieć. Też pamiętam wyjątkowe daty - urodziny, pierwsze spotkanie i tę najsmutniejszą datę. :( Gobi ['] Quote
Ancyk Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Kolejna smutna rocznica. 3 lata odkąd nie ma mojego najlepszego Przyjaciela. Minęły straszliwie szybko ale tęsknota jakoś nie chce minąć. Tęsknię Piesku. Quote
Ancyk Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Kolejne smutne urodziny...tesknie Quote
Recommended Posts