Jump to content
Dogomania

Sabcia i Roki - dwa zwariowane bokserki :)

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']cześć wlaśnie Was po raz pierwszy (a napewno nie ostatni ) odwiedziąłm. Sliczniutkie pręguski. Czy Roki już przerósł mamę?

Tygra miło, że do nas zawitałaś :wink:, dziękujemy :B-fly:
Roki tak, przerósł już mamusię :evil_lol:

[quote name='zalewscy']YYYYYYYYYY a to jest mama i syn ???
Tak, tak ;)

[quote name='leemonca']może się i nawdychał "maryśki" :diabloti:
Hmm...24h/dobe to ja przy nim nie jestem, nigdy nie wiadomo. Tylko gdzie on ją kupił? :evil_lol:

Posted

[quote name='żabka']
Hmm...24h/dobe to ja przy nim nie jestem, nigdy nie wiadomo. Tylko gdzie on ją kupił? :evil_lol:
w ogrodku u sasiada znalazl :evil_lol:

Posted

[quote name='żabka']

moja Tigierka tak si eprzytula do drzwi wejsciowych :evil_lol: i do tego podkurcza nóżki i kladzie je na drzwiach :evil_lol:

śliczniate paskowce:loveu: :multi:

Posted

Cytat:
Napisał(a) leemonca
może się i nawdychał "maryśki" :diabloti:

Hmm...24h/dobe to ja przy nim nie jestem, nigdy nie wiadomo. Tylko gdzie on ją kupił? :evil_lol: __________________

Cytat:
Napisał(a) evaxon
w ogrodku u sasiada znalazl :evil_lol:

ooo.... trzeba sprawdzić tego sąsiada :evil_lol:

moja mama sypie w ogródku do karmnika ziarenka dla ptaków i z tych ziarenek rozsypanych na ziemi wyrosła marycha!!! :cool3: Tylko, że to nie konopie manilskie :crazyeye:tylko nasze rodzime :mad:, nic nie mające wspólnego z tymi do przeróbki :eviltong:

pozycja skąd innąd mi znajoma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):

moja mama sypie w ogródku do karmnika ziarenka dla ptaków i z tych ziarenek rozsypanych na ziemi wyrosła marycha!!! :cool3: Tylko, że to nie konopie manilskie :crazyeye:tylko nasze rodzime :mad:, nic nie mające wspólnego z tymi do przeróbki :eviltong:

Ziarenka dla ptaków też sypię ale zimą, a jak coś spada to na beton :evil_lol:

Posted

no to żałuj, jakie piękne i dorodne krzewinki z nich wyrastają! Ostatnio widziałam coś takiego w doniczce na oknie u mamy. Hodowane dla mojego kuzyna. ( chyba nie ma tu cenzury???) A kuzyn tak dla jaj chce postawić u siebie na oknie!!! One (te konopie) naprawdę wyglądają tak jak najprawdziwsza marycha!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
no to żałuj, jakie piękne i dorodne krzewinki z nich wyrastają! Ostatnio widziałam coś takiego w doniczce na oknie u mamy. Hodowane dla mojego kuzyna. ( chyba nie ma tu cenzury???) A kuzyn tak dla jaj chce postawić u siebie na oknie!!! One (te konopie) naprawdę wyglądają tak jak najprawdziwsza marycha!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No, no, no :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']przynajmniej psiulki mają trochę chłodku!

Oj jak ja im tego zazdroszczę :razz:

Cieszę się, że foteczki ze spacerku siem podobają :cool3:

Posted

zalewscy napisał(a):

Ciotka Madzia to już całkiem o nas zapomniała :-( .

Gdzie tam zapomniała. Ona po prostu tak wpada czasami, bo po drodze jej jest... :roll: ;)

Posted

[quote name='zalewscy'][quote name='madzia i medor'] "Dopłynee, dopłyneeee ...";) :evil_lol:

Ciotka Madzia to już całkiem o nas zapomniała :-( .
O kim jak o kim, ale o Tobie Ela i "mojej koffanej czwórce" w życiu:mad: :evil_lol:
Tym bardziej, że niedługo się do Was wybieram:razz: Ale nie martw sie, wcześniej dam znać:evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
[quote name='zalewscy']
O kim jak o kim, ale o Tobie Ela i "mojej koffanej czwórce" w życiu:mad: :evil_lol:
Tym bardziej, że niedługo się do Was wybieram:razz: Ale nie martw sie, wcześniej dam znać:evil_lol:

:calus: :buzi: