leemonca Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Trochę jakby naćpany był :diabloti: może się i nawdychał "maryśki" :diabloti: Quote
żabka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='tygra']cześć wlaśnie Was po raz pierwszy (a napewno nie ostatni ) odwiedziąłm. Sliczniutkie pręguski. Czy Roki już przerósł mamę? Tygra miło, że do nas zawitałaś :wink:, dziękujemy :B-fly: Roki tak, przerósł już mamusię :evil_lol: [quote name='zalewscy']YYYYYYYYYY a to jest mama i syn ??? Tak, tak ;) [quote name='leemonca']może się i nawdychał "maryśki" :diabloti: Hmm...24h/dobe to ja przy nim nie jestem, nigdy nie wiadomo. Tylko gdzie on ją kupił? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='żabka'] Hmm...24h/dobe to ja przy nim nie jestem, nigdy nie wiadomo. Tylko gdzie on ją kupił? :evil_lol: w ogrodku u sasiada znalazl :evil_lol: Quote
żabka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='evaxon']w ogrodku u sasiada znalazl :evil_lol: ooo.... trzeba sprawdzić tego sąsiada :evil_lol: Quote
Aganiok Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 właśnie znalazłam tę galerię! Ale super pręgusie :loveu: Cudne! Quote
żabka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Aganiok']właśnie znalazłam tę galerię! Ale super pręgusie :loveu: Cudne! Witamy, dziękujemy i ponownie zapraszamy! :wink: Quote
zalewscy Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 To jak ja czytałam , że nie wiedziałam że Roki to syn Sabci :shake: Quote
żabka Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 zalewscy napisał(a):To jak ja czytałam , że nie wiedziałam że Roki to syn Sabci :shake: Hmmm... ciężka sparawa :eviltong: Quote
żabka Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Roki: Nie skomentuję poniższych dwóch zdjęć :P Sabcia: Roki with Sabcia - atak na kosiarkę :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='żabka'] moja Tigierka tak si eprzytula do drzwi wejsciowych :evil_lol: i do tego podkurcza nóżki i kladzie je na drzwiach :evil_lol: śliczniate paskowce:loveu: :multi: Quote
leemonca Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Cytat: Napisał(a) leemonca może się i nawdychał "maryśki" :diabloti: Hmm...24h/dobe to ja przy nim nie jestem, nigdy nie wiadomo. Tylko gdzie on ją kupił? :evil_lol: __________________ Cytat: Napisał(a) evaxon w ogrodku u sasiada znalazl :evil_lol: ooo.... trzeba sprawdzić tego sąsiada :evil_lol: moja mama sypie w ogródku do karmnika ziarenka dla ptaków i z tych ziarenek rozsypanych na ziemi wyrosła marycha!!! :cool3: Tylko, że to nie konopie manilskie :crazyeye:tylko nasze rodzime :mad:, nic nie mające wspólnego z tymi do przeróbki :eviltong: pozycja skąd innąd mi znajoma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
żabka Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 leemonca napisał(a): moja mama sypie w ogródku do karmnika ziarenka dla ptaków i z tych ziarenek rozsypanych na ziemi wyrosła marycha!!! :cool3: Tylko, że to nie konopie manilskie :crazyeye:tylko nasze rodzime :mad:, nic nie mające wspólnego z tymi do przeróbki :eviltong: Ziarenka dla ptaków też sypię ale zimą, a jak coś spada to na beton :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 no to żałuj, jakie piękne i dorodne krzewinki z nich wyrastają! Ostatnio widziałam coś takiego w doniczce na oknie u mamy. Hodowane dla mojego kuzyna. ( chyba nie ma tu cenzury???) A kuzyn tak dla jaj chce postawić u siebie na oknie!!! One (te konopie) naprawdę wyglądają tak jak najprawdziwsza marycha!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
żabka Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 leemonca napisał(a):no to żałuj, jakie piękne i dorodne krzewinki z nich wyrastają! Ostatnio widziałam coś takiego w doniczce na oknie u mamy. Hodowane dla mojego kuzyna. ( chyba nie ma tu cenzury???) A kuzyn tak dla jaj chce postawić u siebie na oknie!!! One (te konopie) naprawdę wyglądają tak jak najprawdziwsza marycha!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No, no, no :evil_lol: Quote
żabka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Sabcia: Roki: Sabcia i Roki: Pozdraaawiamy wszystkich ! :p Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 "Dopłynee, dopłyneeee ...";) :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
żabka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='leemonca']przynajmniej psiulki mają trochę chłodku! Oj jak ja im tego zazdroszczę :razz: Cieszę się, że foteczki ze spacerku siem podobają :cool3: Quote
zalewscy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='madzia i medor'] "Dopłynee, dopłyneeee ...";) :evil_lol: Ciotka Madzia to już całkiem o nas zapomniała :-( . Quote
żabka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 zalewscy napisał(a): Ciotka Madzia to już całkiem o nas zapomniała :-( . Gdzie tam zapomniała. Ona po prostu tak wpada czasami, bo po drodze jej jest... :roll: ;) Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='zalewscy'][quote name='madzia i medor'] "Dopłynee, dopłyneeee ...";) :evil_lol: Ciotka Madzia to już całkiem o nas zapomniała :-( . O kim jak o kim, ale o Tobie Ela i "mojej koffanej czwórce" w życiu:mad: :evil_lol: Tym bardziej, że niedługo się do Was wybieram:razz: Ale nie martw sie, wcześniej dam znać:evil_lol: Quote
zalewscy Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 madzia i medor napisał(a):[quote name='zalewscy'] O kim jak o kim, ale o Tobie Ela i "mojej koffanej czwórce" w życiu:mad: :evil_lol: Tym bardziej, że niedługo się do Was wybieram:razz: Ale nie martw sie, wcześniej dam znać:evil_lol: :calus: :buzi: Quote
żabka Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 zalewscy napisał(a): :calus: :buzi: No, nareszcie siem pogodzili :evil_lol: :razz: Quote
Recommended Posts