Jump to content
Dogomania

Sabcia i Roki - dwa zwariowane bokserki :)

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
ooo jak sobie drepcze :loveu: słodziak malusi

Oj słodziak, słodziak na kolanka się tuli :loveu:
Tata wczoraj stwierdził: Co z niego za pies będzie? :evil_lol:
No jak nie obronny to przytulanka :cool3:
To 1 chyba już można wykluczyć :lol:

Posted

żabka napisał(a):
Oj słodziak, słodziak na kolanka się tuli :loveu:
Tata wczoraj stwierdził: Co z niego za pies będzie? :evil_lol:
No jak nie obronny to przytulanka :cool3:
To 1 chyba już można wykluczyć :lol:

Tigra juz wyrosla z wlazenia na kolanka zorietowala sie ze jakos malo miejsca jest :lol: ale nadal pieszczochem niesamowitym jest :loveu:

Posted

:evil_lol:

evaxon napisał(a):
Tigra juz wyrosla z wlazenia na kolanka zorietowala sie ze jakos malo miejsca jest :lol: ale nadal pieszczochem niesamowitym jest :loveu:

Saba z Rokim chyba nigdy z tego nie wyrosną. Jak siedzę przed TV to Saba najpierw wciska mi się, a potem jeszcze Roki po paru minutach leżenia samotnego na podłodze. :cool3: .
Jakoś się mieścimy ale wyglądamy zabójczo => piętrowy wierzowiec :evil_lol: :evil_lol:

Posted

żabka napisał(a):
:evil_lol:
Saba z Rokim chyba nigdy z tego nie wyrosną. Jak siedzę przed TV to Saba najpierw wciska mi się, a potem jeszcze Roki po paru minutach leżenia samotnego na podłodze. :cool3: .
Jakoś się mieścimy ale wyglądamy zabójczo => piętrowy wierzowiec :evil_lol: :evil_lol:

:lol: musi to byc dosc ciezka sprawa:lol: Tigra kladzie przewaznie glowe na mnie :)

Posted

evaxon napisał(a):
:lol: musi to byc dosc ciezka sprawa:lol: Tigra kladzie przewaznie glowe na mnie :)

A nie jest tak źle, tylko jak są po obiadku to trochę ciężko jest :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nie no wszyscy coś ostatnio bawią się przeróbeczkami to i ja postanowiłam spróbować :cool3:
Hmm... Wyszło nienajlepiej, ale zawsze coś :evil_lol:

Posted

*
Patrzcie,
Ile na stole pisanek!
Każda ma oczy
Malowane,
Naklejane.
Każda ma uśmiech
Kolorowy
I leży na stole grzecznie,
Żeby się nie potłuc
Przypadkiem
W dzień świąteczny.
Ale pamiętajcie!
Pisanki
Nie są do jedzenia.
Z pisanek się wyklują
ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA.

Posted

żabka napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: To Roki ! On jest chudziutki i wygląda jak suczka wszyscy go mylą :D:D Saba się spasła (8lat) po ciąży i i teraz jakoś schudnąć nie może bo się rozleniwiła :D
A ich życiorysik? Nie ma co pisać :roll:
Sabę kupiliśmy jak miała...6tygodni ? Nie pamiętam dokładnie - sam sprzedający nie był pewny wieku :shake: . A Roki (8m-cy) to Saby synek w te wakacje miała małe a potem sterylizacja.

Ajejej, przepraszam! :oops2: Myślałam, że oba psiaki sa w tym samym wieku, tyle, że łona mniejsza :evil_lol: Ale synka ma sobowtórka :lol: tyle, że Sabcia już siwieje chyba :loveu: A to "spasienie" to może po sterylce prędzej :cool3:?

Posted

justynia napisał(a):
Ajejej, przepraszam! :oops2: Myślałam, że oba psiaki sa w tym samym wieku, tyle, że łona mniejsza :evil_lol: Ale synka ma sobowtórka :lol: tyle, że Sabcia już siwieje chyba :loveu: A to "spasienie" to może po sterylce prędzej :cool3:?

Nie po sterylce, ona właśnie chudziutka, że hey była. Teraz już pyszczek siwieje i nie chce jej się zbytnio ciekać z młodym :Dog_run: , więc praktycznie tylko je i śpi :sleep2: , no i taki spaślaczek z niej się zrobił.

Posted

anetta napisał(a):
wow, dwa na raz :shocked!: Podziwiam :cool1:
Jesli dobrze widze to Roki polizal sluchawke myslac ze to mikrofon :roflt:

:cool3: Dwa razem jest łatwiej, bo nie uciekają, tylko sie liżą nawzajem :cool3:
A Roki wodę pił :evil_lol: , bo to pijok. Według mnie 3/4 jego wagi to woda :roll:

Posted

*luthien* napisał(a):
4 pies kąpany w ciągu tego tygodnia!:-o może jeszcze jakiegoś wynajde, i moją umyje :razz:

4? a 3 poprzednie to które? :cool3:
Chociaż może 2, bo nie wiem czy moje liczysz jako 1 czy jako 2 :D:D:D