żabka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 DORRAG napisał(a):Ale śliczna mordeczka:loveu: :loveu: Aj dziękuję w jej imieniu :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ooo jak sobie drepcze :loveu: słodziak malusi Quote
żabka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a):ooo jak sobie drepcze :loveu: słodziak malusi Oj słodziak, słodziak na kolanka się tuli :loveu: Tata wczoraj stwierdził: Co z niego za pies będzie? :evil_lol: No jak nie obronny to przytulanka :cool3: To 1 chyba już można wykluczyć :lol: Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 żabka napisał(a):Oj słodziak, słodziak na kolanka się tuli :loveu: Tata wczoraj stwierdził: Co z niego za pies będzie? :evil_lol: No jak nie obronny to przytulanka :cool3: To 1 chyba już można wykluczyć :lol: Tigra juz wyrosla z wlazenia na kolanka zorietowala sie ze jakos malo miejsca jest :lol: ale nadal pieszczochem niesamowitym jest :loveu: Quote
żabka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 :evil_lol: evaxon napisał(a):Tigra juz wyrosla z wlazenia na kolanka zorietowala sie ze jakos malo miejsca jest :lol: ale nadal pieszczochem niesamowitym jest :loveu: Saba z Rokim chyba nigdy z tego nie wyrosną. Jak siedzę przed TV to Saba najpierw wciska mi się, a potem jeszcze Roki po paru minutach leżenia samotnego na podłodze. :cool3: . Jakoś się mieścimy ale wyglądamy zabójczo => piętrowy wierzowiec :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 żabka napisał(a)::evil_lol: Saba z Rokim chyba nigdy z tego nie wyrosną. Jak siedzę przed TV to Saba najpierw wciska mi się, a potem jeszcze Roki po paru minutach leżenia samotnego na podłodze. :cool3: . Jakoś się mieścimy ale wyglądamy zabójczo => piętrowy wierzowiec :evil_lol: :evil_lol: :lol: musi to byc dosc ciezka sprawa:lol: Tigra kladzie przewaznie glowe na mnie :) Quote
żabka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 evaxon napisał(a)::lol: musi to byc dosc ciezka sprawa:lol: Tigra kladzie przewaznie glowe na mnie :) A nie jest tak źle, tylko jak są po obiadku to trochę ciężko jest :evil_lol: :evil_lol: Quote
żabka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Nie no wszyscy coś ostatnio bawią się przeróbeczkami to i ja postanowiłam spróbować :cool3: Hmm... Wyszło nienajlepiej, ale zawsze coś :evil_lol: Quote
żabka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 basiulka22tychy napisał(a):wygladaja jak 2 tygryski :):):):) :lol: Zawsze jak idę przez miasto: " Oooo... jakie ładne tygryski" :lol: Quote
marlena924 Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Paskowce, pręgowce, panterki-śliczniusie :cool3: Quote
żabka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 marlena924 napisał(a):Paskowce, pręgowce, panterki-śliczniusie :cool3: Dziękuję w ich imieniu :lol: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 suuuuuper zdjęcia :multi: pieknych piesków :loveu: Quote
żabka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Ah dorzucę dziś jeszcze jedno zdjątko, takie na szybko Quote
e.v.a Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 żabka napisał(a):Ah dorzucę dziś jeszcze jedno zdjątko, takie na szybko a kto to tak maluszka dusi :mad: Quote
żabka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 evaxon napisał(a):a kto to tak maluszka dusi :mad: A to moja sister :D:D Quote
żabka Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 * Patrzcie, Ile na stole pisanek! Każda ma oczy Malowane, Naklejane. Każda ma uśmiech Kolorowy I leży na stole grzecznie, Żeby się nie potłuc Przypadkiem W dzień świąteczny. Ale pamiętajcie! Pisanki Nie są do jedzenia. Z pisanek się wyklują ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA. Quote
justynia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 żabka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: To Roki ! On jest chudziutki i wygląda jak suczka wszyscy go mylą :D:D Saba się spasła (8lat) po ciąży i i teraz jakoś schudnąć nie może bo się rozleniwiła :D A ich życiorysik? Nie ma co pisać :roll: Sabę kupiliśmy jak miała...6tygodni ? Nie pamiętam dokładnie - sam sprzedający nie był pewny wieku :shake: . A Roki (8m-cy) to Saby synek w te wakacje miała małe a potem sterylizacja. Ajejej, przepraszam! :oops2: Myślałam, że oba psiaki sa w tym samym wieku, tyle, że łona mniejsza :evil_lol: Ale synka ma sobowtórka :lol: tyle, że Sabcia już siwieje chyba :loveu: A to "spasienie" to może po sterylce prędzej :cool3:? Quote
żabka Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 justynia napisał(a):Ajejej, przepraszam! :oops2: Myślałam, że oba psiaki sa w tym samym wieku, tyle, że łona mniejsza :evil_lol: Ale synka ma sobowtórka :lol: tyle, że Sabcia już siwieje chyba :loveu: A to "spasienie" to może po sterylce prędzej :cool3:? Nie po sterylce, ona właśnie chudziutka, że hey była. Teraz już pyszczek siwieje i nie chce jej się zbytnio ciekać z młodym :Dog_run: , więc praktycznie tylko je i śpi :sleep2: , no i taki spaślaczek z niej się zrobił. Quote
anetta Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 wow, dwa na raz :shocked!: Podziwiam :cool1: Jesli dobrze widze to Roki polizal sluchawke myslac ze to mikrofon :roflt: Quote
żabka Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 anetta napisał(a):wow, dwa na raz :shocked!: Podziwiam :cool1: Jesli dobrze widze to Roki polizal sluchawke myslac ze to mikrofon :roflt: :cool3: Dwa razem jest łatwiej, bo nie uciekają, tylko sie liżą nawzajem :cool3: A Roki wodę pił :evil_lol: , bo to pijok. Według mnie 3/4 jego wagi to woda :roll: Quote
Mi. Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 4 pies kąpany w ciągu tego tygodnia!:-o może jeszcze jakiegoś wynajde, i moją umyje :razz: Quote
żabka Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 *luthien* napisał(a):4 pies kąpany w ciągu tego tygodnia!:-o może jeszcze jakiegoś wynajde, i moją umyje :razz: 4? a 3 poprzednie to które? :cool3: Chociaż może 2, bo nie wiem czy moje liczysz jako 1 czy jako 2 :D:D:D Quote
Recommended Posts