e.v.a Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='żabka'] nooo Sabcia pobawmy sie:multi: Quote
żabka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 evaxon napisał(a):nooo Sabcia pobawmy sie:multi: No :p Normalnie jakbyś je widziała :razz: . Zawsze tak jest, że Roki Sabcię zaczepia :evil_lol: Quote
zalewscy Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 żabka napisał(a):No :p Normalnie jakbyś je widziała :razz: . Zawsze tak jest, że Roki Sabcię zaczepia :evil_lol: A u mnie Roki zaczepia Sonie :evil_lol: . Ci faceci :evil_lol: Quote
żabka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 zalewscy napisał(a):A u mnie Roki zaczepia Sonie :evil_lol: . Ci faceci :evil_lol: No cóż tak to już w naturze bywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
żabka Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 :angel: Uwaga śpioszki atakują :angel: Powiem tyle, że nie wiem jak Rokiego szyja nie boli po nocy :shake: Zaspany Roki... I Sabcia :angel: Quote
zalewscy Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 żabka napisał(a)::angel: Uwaga śpioszki atakują :angel: Powiem tyle, że nie wiem jak Rokiego szyja nie boli po nocy :shake: Zaspany Roki... I Sabcia :angel: To legowisko moim zdaniem jest za małe :shake: . Swoją drogą gdzie śpi Sabcia ?? Quote
Medorowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: A bokserki chyba lubią tak spać, mój Medoreczek też często śpi z tak ułożoną <zwisającą> głową:loveu: Quote
zalewscy Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 madzia i medor napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: A bokserki chyba lubią tak spać, mój Medoreczek też często śpi z tak ułożoną <zwisającą> głową:loveu: Ciotka Madzia jestem zazdrosna, jestes tu częściej niż u nas :placz: . Quote
bigos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Trochę jakby naćpany był :diabloti: Prosze mi nie przeszkadzać. Jestem zmęczony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
żabka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 zalewscy napisał(a):To legowisko moim zdaniem jest za małe :shake: . Swoją drogą gdzie śpi Sabcia ?? Sabcia nie ma legowiska, bo nie lubi w nim spać (twardo?). Planuję zakup dużego legowiska dla Sabci i Rokiego - pluszowego. Może się przekona do spania w nim :cool3: Quote
zalewscy Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 żabka napisał(a):Sabcia nie ma legowiska, bo nie lubi w nim spać (twardo?). Planuję zakup dużego legowiska dla Sabci i Rokiego - pluszowego. Może się przekona do spania w nim :cool3: Będe trzymać kciuki :lol: . Widziałaś nasze ostatnie foteczki ?? Quote
Medorowa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 zalewscy napisał(a):Ciotka Madzia jestem zazdrosna, jestes tu częściej niż u nas :placz: . Nieprawda, już biegne:scared: Quote
zalewscy Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 [quote name='bigos'] Piekny , tylko nie potrafie ich odrużnić , niewiem gdzie Roki a gdzie Sabcia :shake: . Quote
żabka Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 zalewscy napisał(a):bigos napisał(a): Piekny , tylko nie potrafie ich odrużnić , niewiem gdzie Roki a gdzie Sabcia :shake: . Tam pod spodem widać różnicę :eviltong: . Hmm... Roki ma większy ten biały krawacik, Sabcia nie ma go praktycznie w ogóle tylko malutką plamkę. Quote
żabka Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Sabuśka: Zdjęcie dajem do konkursu lipcowego :lol: . Czekam na jakąś pozycję Rokiego, aby go też dodać do konkursu :razz: Quote
żabka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 zalewscy napisał(a):A gdzie nowe foty ??? Wkrótce.... Jestem trochę chora :-( i nie mam siły ich zmniejszać wszystkich i oprawiać w ramki itd...:oops: Quote
żabka Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Sabcia: Rokiś: Plus coś z innej beczuszki :p P.S Sorx za jakość zdjęć, ale mam nowy aparat (pentax optio m10) i dopiero się uczę... Quote
żabka Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 evaxon napisał(a):ale foteczkow :multi: :loveu: Aparat kupili to pstrykam jak głupia :eviltong: Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 żabka napisał(a):Aparat kupili to pstrykam jak głupia :eviltong: :cool3: i tak dalej !! :D Quote
tygra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 cześć wlaśnie Was po raz pierwszy (a napewno nie ostatni ) odwiedziąłm. Sliczniutkie pręguski. Czy Roki już przerósł mamę? Quote
Recommended Posts