Mi. Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 żabka napisał(a):4? a 3 poprzednie to które? :cool3: Chociaż może 2, bo nie wiem czy moje liczysz jako 1 czy jako 2 :D:D:D chętnie bym jeszcze raz wszystkie te galerie zwiedziła w ponownym poszukiwaniu ale musze iść z suńką na spacer, twoje liczyłam jako jeden :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 moja byla wczoraj kąpana :D:D a co do pijoka haha to moja Tigra tez taka jakas pijaczyna:evil_lol: śliczne kąpielowkowe zdiatka :loveu: Quote
żabka Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 evaxon napisał(a):moja byla wczoraj kąpana :D:D a co do pijoka haha to moja Tigra tez taka jakas pijaczyna:evil_lol: śliczne kąpielowkowe zdiatka :loveu: Mam jeszcze jedno zdjęcie kąpieliskowe tylko nie chce się wgrać :mad: , może innym razem się uda. Quote
żabka Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Roki, po przebudzeniu :evil_lol: Sabcia & Roki Sabcia & tyłeczek Rokiego :evil_lol: :evil_lol: Roki Śpioszki :lol: Śpioszek :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 http://www.uniasc.com/swieta/ :) pozdrowionka :) Quote
Mi. Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 evaxon napisał(a):moja byla wczoraj kąpana :D:D a co do pijoka haha to moja Tigra tez taka jakas pijaczyna:evil_lol: śliczne kąpielowkowe zdiatka :loveu: i jeszcze komka była kąpana :D a dziś lub jutro Erga będzie :lol: Quote
żabka Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 *luthien* napisał(a):i jeszcze komka była kąpana :D a dziś lub jutro Erga będzie :lol: Jutro to nie będzie już po co jej kąpać :evil_lol: :eviltong: Quote
Mi. Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 żabka napisał(a):Jutro to nie będzie już po co jej kąpać :evil_lol: :eviltong: no to postaramy się dzisiaj :lol: Quote
żabka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Roki daję łapcię :cool3: Całusek :buzi: Na podwórku :D Sesja Sabci :evil_lol: Quote
żabka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 No nie :mad: . Jak nie wklejam fotek ze słodkimi mordkami psinek to już mnie nie odwiedzacie? :angryy: :placz: :mad: Quote
e.v.a Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :evil_lol: jak too kto cie nie odwiedza ??powiedz powiedz lanie dostana:mad: :evil_lol: witamy i pozdrawiamy :cool3: Quote
żabka Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: jak too kto cie nie odwiedza ??powiedz powiedz lanie dostana:mad: :evil_lol: witamy i pozdrawiamy :cool3: oooooo... lanie dostaną :cool3: :evil_lol: ale ja paplą chyba nie chcę być :roll: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 żabka napisał(a):oooooo... lanie dostaną :cool3: :evil_lol: ale ja paplą chyba nie chcę być :roll: :evil_lol: :evil_lol: oj tam papla zaraz lekko mnie nakieruj :evil_lol: Quote
żabka Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: oj tam papla zaraz lekko mnie nakieruj :evil_lol: Lekko tzn. jak lekko? Żeby nie było znów za bardzo :evil_lol: :evil_lol: Quote
justynia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='żabka']Roki, po przebudzeniu :evil_lol: Ale złowrogie spojrzenie :evil_lol:[quote name='żabka'] Śpioszki :lol: Maskowanie na całego :lol: Widzę, że się do koloru kanapy i dywanu przystosowały :evil_lol: Quote
żabka Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 justynia napisał(a):Ale złowrogie spojrzenie :evil_lol: Maskowanie na całego :lol: Widzę, że się do koloru kanapy i dywanu przystosowały :evil_lol: Taaak, one do wszystkiego pasują :evil_lol: Tylko w tym problem, bo kiedyś Roki spał na kocu (brąz w paski) i ciocia na niego wlazła, bo go nie było widać :roll: :evil_lol: Quote
żabka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Ale dawno mnie nie było :shake:. Ale za to dziś duuuża porcja zdjątek :lol: Na początek Roki *śpi* Teges troszkę nie wyszło :evil_lol: Taka nieudana mała sesja. :evil_lol: Pominięte zdjątko z kąpieli, które wcześniej się wgrać nie chciało :mad: I Sabcia ;] Więcej zdjęć nie ma, net nawala :angryy: Quote
asiunia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Hej!! Wreszcie dotarlam i tu:loveu:Super psiaki-a ich miny bomba!:loveu: Quote
żabka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Wreszcie dotarlam i tu:loveu:Super psiaki-a ich miny bomba!:loveu: No, no cieszę się, że dotarłaś i tu :lol: Tylko ja nie mogę do Ciebie dotrzeć :( Link kaput :angryy: Quote
żabka Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 evaxon napisał(a):jaki pysio kochany:loveu: Oj, tak na tym zdjęciu Sabcia wyszła wyjątkowo słooodziutko... :loveu: Quote
żabka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Taaa, ten wolny czas nam służy. :razz: Aktualnie po spacerku - pływaniu. Nad jeziorkiem byliśmy. Sabcia sobie popływała, a Roki jak to on bał się więc se poskakał po wodzie za patykami :evil_lol: . Zdjątka ze spacerku innym razem, teraz jeszcze zaległe, czyli te starsze. Sen oczywiście na tapczanie :evil_lol: Zabawa - Roki z jeżykiem :diabloti: Roki&Saba profil od góry :razz: Roki I Sabcia pare chwil po przebudzeniu :razz: :roll: Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 dzieńdoberek :cool3: noo ja czekam na spacerowe foteczki :D:D czyli moje ulubione :cool3: Quote
żabka Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 evaxon napisał(a):dzieńdoberek :cool3: noo ja czekam na spacerowe foteczki :D:D czyli moje ulubione :cool3: Niestety nie mam aparatu cyfrowego :placz: i trzeba poczekać na kliszę. Aktual jest 26/36 więc jeszcze jakieś 12 zdjęć trzeba wypstrykać. Eh... kombinuje z tym aparatem, ale nic nie wychodzi, te ceny :placz: :angryy: Quote
Recommended Posts