żabka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Matko! Jak dawno mnie tu nie było! WSTYD ! :oops: Quote
DORRAG Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 żabka napisał(a):Matko! Jak dawno mnie tu nie było! WSTYD ! :oops: No wstyd, to się trochę popraw i wstaw dużo, dużo zdjeć:evil_lol: Quote
żabka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 DORRAG napisał(a):No wstyd, to się trochę popraw i wstaw dużo, dużo zdjeć:evil_lol: Oj wrzuce fotek wrzuce, tylko muszę je pozmniejszać :lol: Quote
żabka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Rokiś: Czyż nie jestem pikny?:p Zamroczyło mnie :evil_lol: Ehhhhhhhhhh........ i to by było na tyle :placz: , imageshack nie daje mi wgrać reszty :mad: , może później się uda... Quote
żabka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='*luthien*']nareszcie żabciu:multi: Ciesze się, że kogoś cieszy mój powrót tu, a raczej powrót fotek moich cudenek :p Quote
DORRAG Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 cześć:p Są fotki:multi: Ale z niego śliczny psiak:loveu: :loveu: Quote
żabka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='DORRAG']cześć:p Są fotki:multi: Ale z niego śliczny psiak:loveu: :loveu: Ah... dziękuję w imieniu Rokiego :p P.S Możecie polecić mi jakiś inny serwer niż imageshack i fotosik? Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cześć:multi: Życzę Ci Udanego Sylwestra oraz samych pomyślności w Nowym 2007 Roku. Quote
żabka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 DORRAG, leemonca, madzia i medor dziękuję pięknie za życzonka. Wam również i Wszystkim Dogomaniakom życzę [SIZE=4]Wiele szczęścia i miłości, sukcesów i pomyślności, niech Wam zdrowie dopisuje a gotówki nie brakuje. W Nowym Roczku przesyłają i szampana popijają... :cunao: [SIZE=4] [SIZE=4][SIZE=1]A poza tym wrzucam resztę przygotowanych foteczek, bo w końcu imageshack mi chodzi, no i będę dopiero w weekend miała dostęp do kompa :-( [SIZE=4][SIZE=1]Ale mam nadzieję, że będziecie mnie odwiedzać, ja do Was też zajrzę w łikendzik ;) [SIZE=4][SIZE=1] [SIZE=4][SIZE=1]Roki: Sabcia: Kochana jest po operacji (guz w sutku - miała). Weterynarz codziennie jest u nas, bada ją i daje antybiotyki jeśli jest taka potrzeba. Rana goi się powoli. Jeden dzień jest lepszy jeden gorszy. Ale apetyt ma zachowany, pije i bawi się z nami! Trzymajcie kciuki za moją kochaną psinkę... Cudną psinkę :iloveyou: Pancia: Foty nie pokarzę, bo be jest :evil_lol: Pozdrawiam, kolejne fotki w piątek jak wrócę do domu... Quote
e.v.a Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :crazyeye: gdzie wy sie podziewaliscie przez ten czas co was nie bylo???? witaj spowrotem :multi: szczesliwego nowero roku:cool3: Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Trzymamy kciuki za szybciutki powrót Sabci do zdrówka:lol: Zdjecia fajowe:lol: Quote
żabka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: gdzie wy sie podziewaliscie przez ten czas co was nie bylo???? witaj spowrotem :multi: szczesliwego nowero roku:cool3: Oj, aktulanie 90% czasu przebywam w Radomsku, bo tam chodzę do szkoły, no i musiałam tam zamieszkać. I zupełnie nie miałam kiedy tu zajrzeć :-( (nie mam kompa tam). U siebie w miasteczku tylko sobota, niedziela i to nie zawsze... No, ale teraz przynajmniej raz w tygodniu będę na dogo :p madzia i medor nie jestem przesądna, ale ... nigdy nie wiadomo, więc nie dziękuję :p Dobranoc wszystkim dogomaniakom, do "zobaczenia" w weekend :cool1: Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 jak słodko trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Sabci Quote
leemonca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dzieńdoberek!! trzymam mocno kciuki za zdrowie Sabci, niech szybko wraca do zdrowia Quote
Patikujek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ludzie jeszcze trochę czasu a minie pół roku jak tu nikogo nie było:shake: Quote
Recommended Posts