żabka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 No tak w końcu trzeba pokazać światu te dwa stwory :evil_lol: Choć mają już swe lata zaczniemy od początku :razz: Mam sobie te 4 tygodnie :loveu:, latam jak ofiara i zwiem się Roki (od Irokez, którego w młodości na głowie miałem) :cool3: Przytulam się do każdego i nie poradzę na to nic, bo do dziś dnia czasami zwą mnie pieszczoch :loveu: Nie bardzo lubię pozować do zdjęć, ale to chyba ma każdy? :lol: I zbliżenie :-o Ale się postarzałem, oj :cool3: ... Jakieś 7 m-cy A teraz słodkich snów :loveu: :loveu: Saba & Roki Sabcia podczas zabawy (7 latek - wkrótce 8 ) I po zabawie pora na odpoczynek :cool3: Należyty odpoczynek :evil_lol: :loveu: Za jakiś czasek więcej fot :cool3: Quote
bellatriks Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 super foteczki!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
żabka Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 DORRAG napisał(a):śliczne pręguski:loveu: :loveu: Jeszcze nikt ich chyba nie nazwał ślicznymi pręguskami :lol: . Wiele już słyszłam ale zwyczajnego pręguski niet :mad: no, ale w końcu :cool3: :lol: Quote
SwEet_LiLi Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Jejq Moje ulubione umaszczenie :crazyeye: :crazyeye: :multi: :multi: śliczności :loveu: Quote
Psiara13 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Pikne te psiaki :lol: Sliczne mordki maja :cool3: Quote
żabka Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Jejq Moje ulubione umaszczenie :crazyeye: :crazyeye: :multi: :multi: śliczności :loveu: A cieszem się, że i Tobie pręgusy się podobają :lol: Quote
Koma Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 ojejciu pręguski :loveu: :loveu: :loveu: śliczności :multi: Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 jakie slliczne paskowce:loveu: :multi: wiecej foteczek :D Quote
żabka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):jakie slliczne paskowce:loveu: :multi: wiecej foteczek :D Paskowce :cool3: No, no... :lol: Więcej fotecek :D => będą za jakiś czas :roll: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 żabka napisał(a):Paskowce :cool3: No, no... :lol: Więcej fotecek :D => będą za jakiś czas :roll: :evil_lol: czekam z niecerpliwoscia :cool3: zapraszam rowniez do galerii mojego żółtaska :D Quote
żabka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 :lilangel: Śpiochy :lilangel: Jednym słowem mówiąc kochamy miękkie podłoże :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='żabka'] chyba musze sobie sprawic jeszcze jednego boksia:razz: Tigra by miala poduszke :lol: a nie moja zabiera:mad: super te twoje spiochy:multi: Quote
żabka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 evaxon napisał(a):chyba musze sobie sprawic jeszcze jednego boksia:razz: Tigra by miala poduszke :lol: a nie moja zabiera:mad: super te twoje spiochy:multi: No tak :D Saba się tak spasła, że nawe nie czuje, że coś na niej leży :evil_lol:. Ostatnio ją wymordowałam na 5-cio godzinnym spacerku :evil_lol: . W końcu trzeba ostro się wziąć za jej linie po tej zimie :cool3:. Quote
anetta Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Slodkie, fajnie wygladaja takie dwa pasiaste :cool1: Quote
justynia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Cześć Żabka!!! Śliczne pasiaczki masz! :loveu: A możesz nam przybliżyć trochę ich życiorysik? Ta parka jest w tym samym wieku, bo jeden boksio jest większy, to pewnie Roki, ale może Sabcia jest młodsza po prostu? :cool3: Quote
justynia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 żabka napisał(a)::lilangel: Ale laska! :B-fly:Bo to chyba Sabcia? Ma taaaakie zgrabne nożęta!!! :razz: Quote
żabka Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 justynia napisał(a):Ale laska! :B-fly:Bo to chyba Sabcia? Ma taaaakie zgrabne nożęta!!! :razz: :evil_lol: :evil_lol: To Roki ! On jest chudziutki i wygląda jak suczka wszyscy go mylą :D:D Saba się spasła (8lat) po ciąży i i teraz jakoś schudnąć nie może bo się rozleniwiła :D A ich życiorysik? Nie ma co pisać :roll: Sabę kupiliśmy jak miała...6tygodni ? Nie pamiętam dokładnie - sam sprzedający nie był pewny wieku :shake: . A Roki (8m-cy) to Saby synek w te wakacje miała małe a potem sterylizacja. Quote
żabka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 No to dalsza sesja moich śpiochów :lol: Sabcia&Roki Sabcia Sabcia&Roki No i jak narazie tylko 3 zdjęcia, gdyż net się wali i wgrywa mi się wszystko nie to co powinno :mad: Quote
sylwiaskalska Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Sorki walnełam się z imieniem ale mysle ze te tło bardziej pasuje :) Quote
żabka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Roki Sabcia i Roki To to raczej ich tyłki, ale co tam :evil_lol: Quote
DORRAG Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 żabka napisał(a): Ale śliczna mordeczka:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts