Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My już po odrobaczaniu kociaków :p
I znamy już płeć maluchów - 2 kotki i 3 kocurki, a mam w tym momencie 4 osoby zainteresowane adopcją kotki... Tyle, że tylko jedna jest na razie na 100% sprawdzona, więc zobaczymy, jak jeszcze wyjdzie, czy pozostali zainteresowani w ogóle będą się nadawać i czy dadzą się wtedy namówić na kocurka... W każdym razie, dopóki to się nie wyjaśni muszę się jeszcze chwilę wstrzymać z ogłoszeniami.

Mam nowe zdjęcia kociaków, tylko muszę je pozmniejszać i jeszcze dziś postaram się je wstawić :)

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ellig']Zdjecie kotki nr 5 wyslac do fundacji o ktorej pisalam , to chodzaca reklama dla Ich sponsorow od karmy:)
Prawda, że kotka nr 5 jest najpiękniejsza? :loveu:
Na pewno jest najmądrzejsza i najmniej rozrabia, dlatego jest moim ulubionym kociakiem ;) No i jest najmniejsza.

Do Fundacji/Stowarzyszenia wysłałam na razie tylko ogólne pytanie, czy nadal jest prowadzona akcja rozdawania karmy dla bezdomnych zwierząt. Jeśli będzie aktualna wyślę raczej takie zdjęcia :( :

Posted

Kocurek nr 3 jest najbardziej fotogeniczny :p (chociaż na ostatnim zdjęciu się biedny rozpłakał...).

Jeśli ktoś jest ciekawy, dlaczego kociaki nie zostały uśpione mogę wyjaśnić - w każdym razie nie wynikało to tylko z mojego tchórzostwa.

Posted

__Lara napisał(a):
Zdjęcia dodane do allegro :)

Dziękuję :loveu:

(Mogłabyś jeszcze dopisać na allegro o konieczności kastracji/sterylizacji po osiągnięciu przez kociaka dojrzałości płciowej, czyli w wieku ok 6-8 mies? To podstawowy warunek adopcji. Szkoda czasu na telefony od ludzi, którzy nie mają zamiaru kastrować, a robią tylko niepotrzebne nadzieje... I weź jeszcze wytłumacz takiemu, że kota nie dostanie :shake:Wiadomo, że jest to dobra okazja do uświadamiania ludzi, ale teraz naprawdę szkoda mi nerwów..)

Posted

Dzisiaj dowiedziałam się, że nasza koteczka ma umaszczenie marmurkowe ;)

(aż wstyd, że nie wiedziałam, bo sama mam kocicę o podobnym umaszczeniu :oops: tylko ma trochę białego na mordce i łapkach)

Jutro zabiorę się za ogłoszenia (bo będzie już wiadomo, która z kotek będzie miał dom na 100% i jej nie będziemy ogłaszać, drugi domek dla kotki odpadł po przeczytaniu ankiety przedadopcyjnej... więc Pani, która chce adoptować kotkę musi wybrać z nich dwóch)