Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurza stopa 39, mogłabyś poprosić Panią, żeby weszła na wątek? Albo skontaktowała się mailowo (przesłałabym ankietę przedadopcyjną)? Faktycznie mam jakieś nieodebrane połączenia :oops: Mam dziś sporo gości, a jutro Komunię kuzyna i niestety nie w każdym momencie mogę odebrać, a szkoda z tego powodu stracić szansę na domek...

Kotka jedna na 99% ma domek, więc jeszcze tylko ta (z najciekawszym umaszczeniem-marmurkowym) czeka na domek:

no i trzy kocurki...

Posted

Mam nadzieję, że nie zapeszę ;) ale naprawdę byłoby super... Zostałyby wtedy tylko 2.

magdola
myślałaś nad DT? ;) Wiadomo już, czy dałabyś radę? Za niecałe 2 tygodnie będą już zaszczepione i gotowe do opuszczenia swojej mamy.

Posted

[quote name='kurza stopa 39']A kiedy się sprawa wyjaśni kocurka?
Nie mam pojęcia. Ankietę przedadopcyjną zainteresowana Pani odesłała. Przez tel mówiła, że chciałaby przyjechać i go zobaczyć, więc pewnie się odezwie, jak będzie mogła przyjechać.

[quote name='kurza stopa 39']Bo jedna kicia we wtorek tak?
Tak. Z Panią ze Stargardu jesteśmy umówione wstępnie na jutro wieczorem, żeby mogła obejrzeć kotkę i ostatecznie zadecydować.

[quote name='kurza stopa 39']A druga?
Druga na 100% będzie miała domek.
Chyba, że przez te 2 tygodnie coś wydarzy - różnie bywa, czasem ludzie w ostatniej chwili rezygnują... ale póki co jest "zarezerwowana".

Posted

Jak coś narozrabia, to jej strata :razz:

W matkę się żadne nie wdało. Wszystkie są milutkie i same proszą, żeby brać je na ręce :loveu: