Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudak napisał(a):
Pomagasz nam i jeszcze dziękujesz? :evil_lol:

Za jakiś tydzień, czy dwa będziemy musieli wybrać się do weta na odrobaczanie... (mam nadzieję, że dużo nie zapłacimy..) Wtedy też zostanie określona płeć maluchów i postaram się porobić zdjęcia każdemu z osobna.
Nadamy im jakieś tymczasowe imiona ;) i będzie można robić więcej ogłoszeń.

;)

Super, może do tego czasu ktoś się już zgłosi po jakiegoś malucha i sobie zarezerwuje ;)

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłoby idealnie, gdyby wcześniej były zarezerwowane i po odchowaniu trafiły prosto do nowych domków, bo niestety - im starsze, tym trudniej je oddać. Małych kociaków jest teraz masa... a nasze to w dodatku takie pospolite szaraczki. Kolorowe szybciej znajdują nowe domki :-(

Posted

Cudak napisał(a):
Rybka, czy dałoby się dopisać w alegratce, że kociaki znajdują się w woj. zachodniopomorskim, ok 50 km od Szczecina?

(Póki, co miałam tylko jeden tel - ale aż ze Śląska. Pani powiedziała, że się zastanowi i oddzwoni, ale wątpię, bo jednak taka odległość zniechęca. Zanim udałoby się zorganizować transport, znajdzie kociaka na miejscu :()

Zmieniłam, ale wiesz, dla chcącego nic trudnego :D

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Zmieniłam, ale wiesz, dla chcącego nic trudnego :D

Niby tak... ale większość szuka jak najbliżej, o określonym umaszczeniu... i nie ma, co się dziwić, bo wybór jest niestety ogromny.

Posted

Witajcie
Śliczne te maluchy. A jakie umaszczenie fajne szaraczki pręguski.
Cudak podaj mi jeśli możesz nr konta do siebie co prawda teraz nie mogę pomóc finansowo ale będzie na przyszłość wesprę Cię chociaż wdowim groszem.:lol:
Ja nie mam doświadczenia w opiece nad kotkami ale podoba mi się te kocie towarzystwo.:cool3:

Posted

[B]__Lara[/B], jak kocha to nie zostawi ;) Mój też się wściekał zawsze, jak jakiegoś nowego zwierzaka przyprowadzałam, a teraz już się przyzwyczaił, mówi, że nie będzie "walczył z wiatrakami" i w miarę możliwości nawet mi pomaga, jak trzeba.

[B]Rybka[/B], dzięki :) Jak tylko będzie znana płeć, napiszę o tym na wątku, bo będą potrzebne dla nich imiona :evil_lol:

[B]Igiełka[/B], już podaję. Dziękuję, że do nas zajrzałaś :loveu:

Posted

[quote name='Cudak'][B]__Lara[/B], jak kocha to nie zostawi ;) Mój też się wściekał zawsze, jak jakiegoś nowego zwierzaka przyprowadzałam, a teraz już się przyzwyczaił, mówi, że nie będzie "walczył z wiatrakami" i w miarę możliwości nawet mi pomaga, jak trzeba.

[B]Rybka[/B], dzięki :) Jak tylko będzie znana płeć, napiszę o tym na wątku, bo będą potrzebne dla nich imiona :evil_lol:

[B]Igiełka[/B], już podaję. Dziękuję, że do nas zajrzałaś :loveu:[/QUOTE]

Ja wiem, tak tylko napisałam ;) ale chce się też liczyć z jego zdaniem żeby on się liczył z moim ;)

A kociaki na pewno prędzej czy później znajdą domki! ;)

Posted

[quote name='__Lara']Ja wiem, tak tylko napisałam ;) ale chce się też liczyć z jego zdaniem żeby on się liczył z moim ;)[/quote]
Gdyby nie ta odległość, mogłabyś wziąć kociaka chociaż na próbę. Może akurat by się przekonał ;)

[quote name='__Lara']A kociaki na pewno prędzej czy później znajdą domki! ;)[/QUOTE]
Innego wyjścia nie mają! :evil_lol:

Posted

Cudak a może jakieś koło ratunkowe albo telefon do przyjaciela :evil_lol:
A tak na poważnie to fajnie będzie poznać płeć maluchów i zobaczyć każdego z osobna na fotkach.
:lol::lol:

Posted

[B]Mysza1[/B] dziękuję za paczkę z jedzonkiem :loveu::loveu::loveu:

Jak dobrze pójdzie to już w przyszłym tygodniu pojedziemy na odrobaczanie :) (koszt do 50 zł razem), a po 2 tygodniach trzeba będzie maluchy zaszczepić (50zł/szt).

Czekają nas więc spore wydatki... :shake:
[COLOR=Blue]
[B]Proszę o wparcie finansowe dla kociej rodzinki. Przyda się każdy grosik![/B][/COLOR]

[SIZE=1]
Zajrzyjcie też do wątku portowych kotów: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/178753-25-bezdomnych-kot%C3%B3w-PROSIMY-O-WSPARCIE-NA-LECZENIE-s.-37%21%21/page37"]http://www.dogomania.pl/threads/178753-25-bezdomnych-kot%C3%B3w-PROSIMY-O-WSPARCIE-NA-LECZENIE-s.-37!!/page37[/URL] Jeden z kotów jest poważnie chory.. :( Potrzebne jest wsparcie na jego leczenie oraz DT.[/SIZE]

Posted

Podnoszę moje Kluseczki :loveu:

One rosną, jak szalone. Codziennie widać sporą różnicę - latają już po całej klatce, wylewają Mamuście wodę. Rozrabiaki małe ;)

Posted

[quote name='Cudak']Jak dobrze pójdzie to już w przyszłym tygodniu pojedziemy na odrobaczanie :) (koszt do 50 zł razem), a po 2 tygodniach trzeba będzie maluchy zaszczepić (50zł/szt).Czekają nas więc spore wydatki... :shake:
Proszę o wparcie finansowe dla kociej rodzinki. Przyda się każdy grosik! to ja też dorzucę grosik dla kociej rodzinki ( może na żwirek??). Cudak czy konto jest to samo co mi dzisiaj podałaś ??

Posted

marysia55 tak, tylko inny tytuł przelewu. Dziękuję :loveu:

[quote name='__Lara'];) mają sporo wejść na allegro :)
...ale telefonów zero :(

[quote name='mysza 1']Niech rosną zdrowo ;) Mam jeszcze dla portowych, podeślę Ci.
Super :)

Portowe też dostały z tej paczki ;)