__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Cudak napisał(a):Pomagasz nam i jeszcze dziękujesz? :evil_lol: Za jakiś tydzień, czy dwa będziemy musieli wybrać się do weta na odrobaczanie... (mam nadzieję, że dużo nie zapłacimy..) Wtedy też zostanie określona płeć maluchów i postaram się porobić zdjęcia każdemu z osobna. Nadamy im jakieś tymczasowe imiona ;) i będzie można robić więcej ogłoszeń. ;) Super, może do tego czasu ktoś się już zgłosi po jakiegoś malucha i sobie zarezerwuje ;) Quote
Cudak Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Byłoby idealnie, gdyby wcześniej były zarezerwowane i po odchowaniu trafiły prosto do nowych domków, bo niestety - im starsze, tym trudniej je oddać. Małych kociaków jest teraz masa... a nasze to w dodatku takie pospolite szaraczki. Kolorowe szybciej znajdują nowe domki :-( Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 A ja właśnie wolę szaraczki, są najlepsze :D :D :D takie pręgusie :D Quote
Cudak Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 To organizujemy transport do Katowic :loveu: Ile maluchów bierzesz? :razz: Quote
Rybka_39 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Cudak napisał(a):Rybka, czy dałoby się dopisać w alegratce, że kociaki znajdują się w woj. zachodniopomorskim, ok 50 km od Szczecina? (Póki, co miałam tylko jeden tel - ale aż ze Śląska. Pani powiedziała, że się zastanowi i oddzwoni, ale wątpię, bo jednak taka odległość zniechęca. Zanim udałoby się zorganizować transport, znajdzie kociaka na miejscu :() Zmieniłam, ale wiesz, dla chcącego nic trudnego :D Quote
Cudak Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Rybka_39 napisał(a):Zmieniłam, ale wiesz, dla chcącego nic trudnego :D Niby tak... ale większość szuka jak najbliżej, o określonym umaszczeniu... i nie ma, co się dziwić, bo wybór jest niestety ogromny. Quote
Rybka_39 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Dobra, dobra pozmieniałam :) woj. Daj znać jak będzie znana płeć maluchów. :) Quote
__Lara Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Cudak']To organizujemy transport do Katowic :loveu: Ile maluchów bierzesz? :razz:[/QUOTE] Jasne ;P i TZ mnie zostawi :P Quote
Igiełka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Witajcie Śliczne te maluchy. A jakie umaszczenie fajne szaraczki pręguski. Cudak podaj mi jeśli możesz nr konta do siebie co prawda teraz nie mogę pomóc finansowo ale będzie na przyszłość wesprę Cię chociaż wdowim groszem.:lol: Ja nie mam doświadczenia w opiece nad kotkami ale podoba mi się te kocie towarzystwo.:cool3: Quote
Cudak Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [B]__Lara[/B], jak kocha to nie zostawi ;) Mój też się wściekał zawsze, jak jakiegoś nowego zwierzaka przyprowadzałam, a teraz już się przyzwyczaił, mówi, że nie będzie "walczył z wiatrakami" i w miarę możliwości nawet mi pomaga, jak trzeba. [B]Rybka[/B], dzięki :) Jak tylko będzie znana płeć, napiszę o tym na wątku, bo będą potrzebne dla nich imiona :evil_lol: [B]Igiełka[/B], już podaję. Dziękuję, że do nas zajrzałaś :loveu: Quote
Igiełka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Cudak już mam. Dziękuje bedzie na przyszłość. :lol: Quote
__Lara Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Cudak'][B]__Lara[/B], jak kocha to nie zostawi ;) Mój też się wściekał zawsze, jak jakiegoś nowego zwierzaka przyprowadzałam, a teraz już się przyzwyczaił, mówi, że nie będzie "walczył z wiatrakami" i w miarę możliwości nawet mi pomaga, jak trzeba. [B]Rybka[/B], dzięki :) Jak tylko będzie znana płeć, napiszę o tym na wątku, bo będą potrzebne dla nich imiona :evil_lol: [B]Igiełka[/B], już podaję. Dziękuję, że do nas zajrzałaś :loveu:[/QUOTE] Ja wiem, tak tylko napisałam ;) ale chce się też liczyć z jego zdaniem żeby on się liczył z moim ;) A kociaki na pewno prędzej czy później znajdą domki! ;) Quote
Cudak Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='__Lara']Ja wiem, tak tylko napisałam ;) ale chce się też liczyć z jego zdaniem żeby on się liczył z moim ;)[/quote] Gdyby nie ta odległość, mogłabyś wziąć kociaka chociaż na próbę. Może akurat by się przekonał ;) [quote name='__Lara']A kociaki na pewno prędzej czy później znajdą domki! ;)[/QUOTE] Innego wyjścia nie mają! :evil_lol: Quote
Igiełka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Cudak a może jakieś koło ratunkowe albo telefon do przyjaciela :evil_lol: A tak na poważnie to fajnie będzie poznać płeć maluchów i zobaczyć każdego z osobna na fotkach. :lol::lol: Quote
__Lara Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Właśnie, kto chce kotka? ;) wczoraj w ZOO widziałam takie duuuże kotki, i bardziej drapieżne ;) Quote
Rybka_39 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Bardziej drapieżne niż mama kociąt? Nie może być :> Quote
Cudak Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [B]Mysza1[/B] dziękuję za paczkę z jedzonkiem :loveu::loveu::loveu: Jak dobrze pójdzie to już w przyszłym tygodniu pojedziemy na odrobaczanie :) (koszt do 50 zł razem), a po 2 tygodniach trzeba będzie maluchy zaszczepić (50zł/szt). Czekają nas więc spore wydatki... :shake: [COLOR=Blue] [B]Proszę o wparcie finansowe dla kociej rodzinki. Przyda się każdy grosik![/B][/COLOR] [SIZE=1] Zajrzyjcie też do wątku portowych kotów: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/178753-25-bezdomnych-kot%C3%B3w-PROSIMY-O-WSPARCIE-NA-LECZENIE-s.-37%21%21/page37"]http://www.dogomania.pl/threads/178753-25-bezdomnych-kot%C3%B3w-PROSIMY-O-WSPARCIE-NA-LECZENIE-s.-37!!/page37[/URL] Jeden z kotów jest poważnie chory.. :( Potrzebne jest wsparcie na jego leczenie oraz DT.[/SIZE] Quote
__Lara Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Rybka_39']Bardziej drapieżne niż mama kociąt? Nie może być :> Kurcze, może i nie ;) Prosimy o grosik!!! Quote
Cudak Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Podnoszę moje Kluseczki :loveu: One rosną, jak szalone. Codziennie widać sporą różnicę - latają już po całej klatce, wylewają Mamuście wodę. Rozrabiaki małe ;) Quote
marysia55 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Cudak']Jak dobrze pójdzie to już w przyszłym tygodniu pojedziemy na odrobaczanie :) (koszt do 50 zł razem), a po 2 tygodniach trzeba będzie maluchy zaszczepić (50zł/szt).Czekają nas więc spore wydatki... :shake: Proszę o wparcie finansowe dla kociej rodzinki. Przyda się każdy grosik! to ja też dorzucę grosik dla kociej rodzinki ( może na żwirek??). Cudak czy konto jest to samo co mi dzisiaj podałaś ?? Quote
mysza 1 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Niech rosną zdrowo ;) Mam jeszcze dla portowych, podeślę Ci. Quote
Cudak Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 marysia55 tak, tylko inny tytuł przelewu. Dziękuję :loveu: [quote name='__Lara'];) mają sporo wejść na allegro :) ...ale telefonów zero :( [quote name='mysza 1']Niech rosną zdrowo ;) Mam jeszcze dla portowych, podeślę Ci. Super :) Portowe też dostały z tej paczki ;) Quote
Recommended Posts