la_pegaza Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 a tu z podróży, dopiero teraz zgrałam :oops: co u niego słychać :evil_lol: Quote
Frotka Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Halo, Halo Joooośka...! Gdzie jesteś? Skoro Jośka nic nie pisze to ja wkleję zdjęcia które przesłała mi z nowego domu: kojec Nera (część zimowa i letnia): " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Nero: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Jośka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Już się melduje :evil_lol: Nero czuje się bardzo dobrze:lol: , był u weterynarza i przepisano mu zastrzyki na wyleczenie skóry,które bardzo dzielnie znosi, po zastrzykach dostanie jeszcze tabletki i to powinno mu pomóc:lol: . Ma łojotokowe zapalenie skóry. Byliśmy u niego w piątek, nie było jeszcze pracownika więc odwiedziny mieliśmy przez kraty z kojca, niuniek bardzo zaspany wyszedł z budy widać że go wybudziliśmy z głębokiego snu, dostał żeberka wołowe, chyba nigdy jeszcze nie jadł surowego miesa, bidulek nie wiedział czy się zająć prezentem czy cieszyć odwiedzinami, byłam u niego krótko aby nie przeszkadzać w jedzeniu. Jest uparciuchem i jak chodzi na smyczy to ciągnie, dzielnie walczymy aby się nauczyl chodzić jak przystało na prawdziwego PSA. Będę u niego w czwartek to porobię nowe zdjęcia. Pozdrowienia dla wszystkich cioteczek od Nera:loveu: Quote
mar.gajko Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Jakisik smutny na tych zdjęciach on jest. I ogonek taki zwieszony. Quote
Frotka Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 To są zdjęcia po złapaniu, teraz będą weselsze, tylko trzeba pogonić Jośkę, żeby je zrobiła:evil_lol: Quote
Frotka Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Na to wygląda że tylko ja chcę obejrzeć zdjęcia. Nikt inny nie pyta o Nera. Wstyd.:oops: Quote
Jośka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :hand:Zdjęcia już mam, ale dpoiero jutro wkleję, zapomniałam kabla trochę cierpliwości. Nero ma się bardzo dobrze, uwielbia panów którzy się nim opiekują. Jak przyszłam to się cieszył, ale jak przyszedł pracowik który się nim zajmuje to dopiero była radość. W dzień siedzi w kojcu, a w nocy jest z ochroną w obchodzie lub na dyżurce, bardzo lubi pieszczoty i wymusza aby go tylko głaskać. Biega luzem :Dog_run:po zakładzie, jedynie przy niedozwolonych miejscach dla psa, chodzi na smyczy. Nauczył się wychodzić samowolnie z kojca, po siatce jak kot, w związku z tym ogrodzenie kojca zostało dokładniej zabezpieczone. Pozdrawiam Aśka:lol: Quote
Frotka Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 No, Jośka - masz szczęście, że coś napisałaś.:loveu: Bo ja już przygotowuję na Ciebie :mad: :mad: :mad: Quote
la_pegaza Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Jośka napisał(a):Nauczył się wychodzić samowolnie z kojca, po siatce jak kot, w związku z tym ogrodzenie kojca zostało dokładniej zabezpieczone. :crazyeye: :crazyeye: czekamy na fotki :lol: Quote
Frotka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Dziękuję! :multi: Zaraz sprawdzę pocztę:multi: :multi: :multi: Quote
Frotka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 A ja już widziałam zdjęcia Nero:multi: :multi: a Wy nie, a Wy nie :eviltong: :eviltong: Ale jeżeli La Pegaza prześle mi na priv swój mail to i ona zobaczy i może nawet wrzuci na stronę?:p :eviltong: Quote
la_pegaza Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 tam będę Ci skrzynkę bzdurami zawalać ;) ślij śmiało : yugao@poczta.onet.pl jak dojdą to wstawię :lol: Quote
Recommended Posts