mar.gajko Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Mogę podnieść, tylko. Niestety. Taki fajny psiak. Quote
Frotka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Bradzo fajny. Niezwykle sympatyczny, grzeczny, układny, ogono-machający. Lubi dzicei, lubi ludzi. W sam raz do kochania. A najgorsze, że w Krakowie może być już jutro :shake: . POMOCY!!!! Quote
Patia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Frotka , pamietaj , że u pana Tomka jest nadal zapłacone za 3 dni , w razie czego zawieź Nerkę do hotelu , pomożemy Quote
Magdarynka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 I jak? Udało się Nero pokazać w "Kundlu"? A jeśli tak, to czy ustawiła się po niego długaśna kolejka? Allegro: 356 wejść na aukcję Aukcje24: 307 wejść na aukcję Quote
Frotka Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 W kolejce ustawiła się JOŚKA z Dogomanii :loveu: . Jest szansa na dom we Wrocławiu. Nero byłby pieskiem stróżującym. Pilnowałby zakładu pracy. Mam nadzieję, że gdyby coś tego wyszło Nero zacznie szczekać, bo na razie nie szczeka :razz: a na dodatek jest łagodny jak baranek:razz:. Quote
Frotka Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Beko i Patio - udało się odwlec przyjazd Nero. A jeżelei przyjedzie to, przynajmniej na początek- dwa, trzy dni- mam co nieco odłożone. Skoro jakoś dałam radę przy Cezarku to wytrzymam też pobyt Nero (czytaj: zwiększę debet :loveu: ). Bardzo dziękuję, że chcecie pomóc. Quote
Magdarynka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 To byłoby wspaniale! Przynajmniej miałybyśmy dostawę świeżych fotek :evil_lol: Trzymam :kciuki: Quote
Frotka Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Bardzo, bardzo wstępnie pytam: kto jeździ na trasie: Kraków (Zakopane) - Wrocław? Quote
tarantino100 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Wstępnie odpowiadam, że Mrówa z forum (wet). Tylko, że ona drobnych gabarytów, więc Nero ją może przykryć łapą :lol: Jedzie zaraz po świętach i, mam nadzieję, przywiezie mi "moją" boksię od La pegazy. Niestety tym razem jedzie pociągiem, ale to chyba różnie bywa (Pankracka wiozła autem). Pozdrawiam Twój Debet :evil_lol: :evil_lol: :shake: Quote
Frotka Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 La Pegaza już mi dała znać. Napisałam do Mrówy. Z Nero nie powinno być żadnych prpblemów ani w samochodzie ani w pociągu. Jest bardzo posłuszny i łagodny. Ma książeczkę zdrowia i aktualne szczepienia (ze stycznia 2006). Wyposażę go w smycz, kaganiec, i , na wszelki wypadek, kolczatkę. Quote
Tweety Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 tzn Nero ma domek na stałe??!! :multi: :multi: :multi: Quote
la_pegaza Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 i jak? znalazł się transport? :lol: gdybym miała kasę na paliwo to bym i Babcie odstawiła do Krakowa i Nera do Wrocka zabrała :placz: Quote
Formica Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Wysłałam Nero mailem do Pana w chorzowie , który tez szuka pieska do strózowania , a nóz się uda , a jeśli dom we wrocku okaże się lepszy bede jechac tam ok 1 maja autkiem wiec i nero moge zabrac Quote
Frotka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Wspaniele, Formico :Rose: :Rose: :Rose: Nero pięknie jeździ samochodem, pociągiem i autobusem. Jest zupełnie niekłopotliwy. Teraz czekamy na decyzję Jośki -czy dom we Wrocławiu jest pewny. A może wyjdzie coś tego Chorzowa.... Quote
Formica Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Własnie dzwonili z firmy ( moja pomyłak firma znajduje sie w bytomiu nie chorzowie) wybrali Nero z tych wszystkich psiaków :multi: :multi: :multi: komu mam wysłać na pw kontakt do Pana zeby dograć przekazanie pieska?? jesli jest do oddania jeszcze ?? Quote
Formica Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 halo coś wiadomo w sprawie Nero?? frotko dostałas pw z namiarami na Pana z bytomia Quote
Jośka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Frotka, wiem że jesteś zapracowana wysłałam do Ciebie wiadomość na priw. Quote
Formica Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Hej dziewczyny dajcie jakiekolwiek info co mam facetowi odpowiedzieć bo do mnie dzwonił. Umówiłam sie ze do wieczora dam mu zanc czy ma szukac innego psa. Spieszno i czeka na odpowiedź. Quote
muro Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 co sie dzieje ?? wiadomo juz cos? szkoda zeby dom czmychnał psiakowi sprzed nosa:( Quote
muro Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 i jak sie sytuacja rozwiazala?? mam nadzieje ze pomyslnie??? Quote
la_pegaza Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359 !!! Quote
Frotka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Sytuacja rozwiązała się tak, że: 1. okazało się, że CEZAR i NERO to nie bliźniaki, ale trojaczki. Jest trzeci, identyczny brak - HEKTOR. Zawsze gdy przychodziłam był zamknięty w komórce, ldatego nawet nie wiedzaiłam, że istnieje. 2. jak tylko wyekspediujemy Nero to zabieramy się za Hektora i wysyłamy go do Pana od Formiki 3. JOŚKA znalazła wspaniały dom pod Wrocławiem. Najprawdopodobniej będe mieć transport w piątek, ale nie jest to pewne w 100 procentach, dlatego: BARDZO PROSZĘ O POMOC W PRZETRANSPORTOWANIU NERO DO WROCŁAWIA - jak najszybciej, bo nie mam środków, żeby dłużej go utrzymywać:shake: a musze ratować inne psy, którym Nero blokuje miejsce. Quote
Frotka Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 PILNIE potrzebny transport: KRAKÓW - WROCŁAW Pokrywam koszty! Quote
Recommended Posts