Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bradzo fajny. Niezwykle sympatyczny, grzeczny, układny, ogono-machający. Lubi dzicei, lubi ludzi. W sam raz do kochania.

A najgorsze, że w Krakowie może być już jutro :shake: . POMOCY!!!!

Posted

I jak? Udało się Nero pokazać w "Kundlu"?
A jeśli tak, to czy ustawiła się po niego długaśna kolejka?

Allegro: 356 wejść na aukcję
Aukcje24: 307 wejść na aukcję

Posted

W kolejce ustawiła się JOŚKA z Dogomanii :loveu: . Jest szansa na dom we Wrocławiu. Nero byłby pieskiem stróżującym. Pilnowałby zakładu pracy. Mam nadzieję, że gdyby coś tego wyszło Nero zacznie szczekać, bo na razie nie szczeka :razz: a na dodatek jest łagodny jak baranek:razz:.

Posted

Beko i Patio - udało się odwlec przyjazd Nero. A jeżelei przyjedzie to, przynajmniej na początek- dwa, trzy dni- mam co nieco odłożone. Skoro jakoś dałam radę przy Cezarku to wytrzymam też pobyt Nero (czytaj: zwiększę debet :loveu: ). Bardzo dziękuję, że chcecie pomóc.

Posted

Wstępnie odpowiadam, że Mrówa z forum (wet). Tylko, że ona drobnych gabarytów, więc Nero ją może przykryć łapą :lol: Jedzie zaraz po świętach i, mam nadzieję, przywiezie mi "moją" boksię od La pegazy. Niestety tym razem jedzie pociągiem, ale to chyba różnie bywa (Pankracka wiozła autem). Pozdrawiam Twój Debet :evil_lol: :evil_lol: :shake:

Posted

La Pegaza już mi dała znać. Napisałam do Mrówy. Z Nero nie powinno być żadnych prpblemów ani w samochodzie ani w pociągu. Jest bardzo posłuszny i łagodny. Ma książeczkę zdrowia i aktualne szczepienia (ze stycznia 2006). Wyposażę go w smycz, kaganiec, i , na wszelki wypadek, kolczatkę.

Posted

Wysłałam Nero mailem do Pana w chorzowie , który tez szuka pieska do strózowania , a nóz się uda , a jeśli dom we wrocku okaże się lepszy bede jechac tam ok 1 maja autkiem wiec i nero moge zabrac

Posted

Wspaniele, Formico :Rose: :Rose: :Rose: Nero pięknie jeździ samochodem, pociągiem i autobusem. Jest zupełnie niekłopotliwy. Teraz czekamy na decyzję Jośki -czy dom we Wrocławiu jest pewny. A może wyjdzie coś tego Chorzowa....

Posted

Własnie dzwonili z firmy ( moja pomyłak firma znajduje sie w bytomiu nie chorzowie)
wybrali Nero z tych wszystkich psiaków :multi: :multi: :multi:
komu mam wysłać na pw kontakt do Pana zeby dograć przekazanie pieska?? jesli jest do oddania jeszcze ??

Posted

Hej dziewczyny dajcie jakiekolwiek info co mam facetowi odpowiedzieć bo do mnie dzwonił. Umówiłam sie ze do wieczora dam mu zanc czy ma szukac innego psa. Spieszno i czeka na odpowiedź.

Posted

Sytuacja rozwiązała się tak, że:

1. okazało się, że CEZAR i NERO to nie bliźniaki, ale trojaczki. Jest trzeci, identyczny brak - HEKTOR. Zawsze gdy przychodziłam był zamknięty w komórce, ldatego nawet nie wiedzaiłam, że istnieje.

2. jak tylko wyekspediujemy Nero to zabieramy się za Hektora i wysyłamy go do Pana od Formiki

3. JOŚKA znalazła wspaniały dom pod Wrocławiem. Najprawdopodobniej będe mieć transport w piątek, ale nie jest to pewne w 100 procentach, dlatego:

BARDZO PROSZĘ O POMOC W PRZETRANSPORTOWANIU NERO DO WROCŁAWIA - jak najszybciej, bo nie mam środków, żeby dłużej go utrzymywać:shake: a musze ratować inne psy, którym Nero blokuje miejsce.