Frotka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Domu szuka NERO brat Cezara z wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23742 Nero ma niecałe 2 lata, komplet szczepień szczenięcych i aktualne szczepienia przeciw wściekliźnie (ze stycznia 2006). Magdarynko - do roboty! W Aukcji na Allegro wklej zdjęcia Cezara zrobione przez Patię i Kiwi. Nero wyglądowo jest kopią Cezarka a zdjęcia Patii i Kiwi są lepsze niż te, które zrobiłam wczoraj. Ogłoszenie: "1,5-roczny, łagodny pies, mieszaniec owczarka niemieckiego pilnie szuka domu. Pies jest przyjazny i posłuszny, lubi dzieci. Jest zdrowy. Ma komplet szczepień, w tym - aktualne szczepienia przeciw wściekliźnie. Zorganizujemy transport psa w dowolne miejsce. adopcje@gazeta.pl" I jeszcze parę zdjęć, ale tak jak pisałam najlepiej wklej zdjęcia od Patii. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Tweety Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Twój braciszek już się wyleguje na słońcu w nowym domu, teraz twoja kolej! Quote
Magdarynka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Nero na aukcjach: Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=97350627 Aukcje24 (aukcja na stronie głównej): http://my.aukcje24.pl/accdb/viewItem.asp?IDI=24774949 Quote
Frotka Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Dziękuję, Magdarynko :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Frotka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Strasznie mała frekwencja na wątku o Nero. Na takich samych wątkach o rasowych psach (założyłam je dzień później) dwa-trzy razy więcej wejść :oops: Quote
Ulka18 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Froteczko, moze zmien tytul watku ? Bedzie wiecej wejsc, moze Nerusia ktos zauwazy i da mu dom. Quote
Frotka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Ale jak? Podajcie jakieś pomysły. Może: "Nero rozpaczliwie szuka domu"? To zresztą prawda, cały czas siedzi sam w kojcu, na widok człowieka skacze pod sufit, a na dodatek wyłysiał na tylnej nodze od złego żywienia. Quote
Frotka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Nero jest rónwie milutki jak Cezarek - lubi dzieci, pozwala robić ze sobą absolutnie wszystko. Jest ufny i radosny. Bardzo potrzebuje swojego człowieka. Jutro zawożę mu chrupki weterynaryjne, bo wygryzł tylną nogę. Quote
Magdarynka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Niestety na aukcjach nędza... Allegro:174 wejścia i nikt nie obserwuje :placz: Aukcje24: 109 wejść Quote
Frotka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 No, to nie taka znowu nędza. Ważne, że w ogóle ktoś wchodzi ;) . Quote
Frotka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 POMOCY!!!! Nero przyjeżdża do Krakowa! Być może będzie już w czwartek. Do tego czasu musze mieć dla niego dom. :placz: Quote
Magdarynka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Ups... A co się stało, ze tak nagle? Narozrabiał, czy jak? Quote
Frotka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Nic nie narozrabiał. On nie potrafi rozrabiać :loveu: . Po prostu - Pan czuje, że Nero jak najszybciej musi opuścić dom :shake: a raczej - komórkę w której mieszka:shake: . Staram się to odwlec, choćby o kilka dni (finanse :cool3: ) ale z tym Panem zbyt długo odwlekac nie można. Kiedy on poczuje, że musi oddać psa to znaczy, ze musi i oddaje. Quote
beka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Frotka, mogę ofiarować 100 zl na hotel. Daj sygnał na pw. Quote
Magdarynka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Czyli pan narozrabiał...:mad: Ech... Biedny psiak...:shake: Frotko, a może go jednak dać do tej pani, której syn zakochał się w Cezarku? Oni mieszkają chyba w Ostrowie Wielkopolskim... Quote
Frotka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Mąż tej Pani zdecydowanie chce szczeniaka i w ogóle adopocja Nero nie wchodzi w grę. Tam jest dwójka małych dzieci. Zostają same w domu. Chcą tylko takiego psa, którego ułożą sobie od początku. Obiecałam im piękną, kilokutygodniową suczkę. Bardzo Wam dziękuję i proszę o dalszą pomoc. Dziś znów miałam nieprzewidziane psie wydatki. Bardzo mi zależy, żeby Nero znalazł dom jak najszybciej. Magdarynko, Beko, Rebellio :buzi: Quote
Magdarynka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Acha, faktycznie, zapomniałam, ze tam jest jeszcze mniejsze dziecko... No nic, szukamy dalej... Musi się i do Nero szczęście uśmiechnąć :kciuki: A może go w "Kundlu" pokazać, tak jak AgaG pokazuje psiaki? Quote
Frotka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Dobry pomysł. Zupełnie zapomniałam. Zaraz tam napiszę :knuje: . Quote
Magdarynka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Frotko, pozamiataj w skrzynce, bo masz pełno. Quote
Recommended Posts