Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domu szuka NERO brat Cezara z wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23742

Nero ma niecałe 2 lata, komplet szczepień szczenięcych i aktualne szczepienia przeciw wściekliźnie (ze stycznia 2006).

Magdarynko - do roboty! W Aukcji na Allegro wklej zdjęcia Cezara zrobione przez Patię i Kiwi. Nero wyglądowo jest kopią Cezarka a zdjęcia Patii i Kiwi są lepsze niż te, które zrobiłam wczoraj.

Ogłoszenie:

"1,5-roczny, łagodny pies, mieszaniec owczarka niemieckiego pilnie szuka domu. Pies jest przyjazny i posłuszny, lubi dzieci. Jest zdrowy. Ma komplet szczepień, w tym - aktualne szczepienia przeciw wściekliźnie. Zorganizujemy transport psa w dowolne miejsce.

adopcje@gazeta.pl"

I jeszcze parę zdjęć, ale tak jak pisałam najlepiej wklej zdjęcia od Patii.

" class="ipsImage" alt="">

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie mała frekwencja na wątku o Nero. Na takich samych wątkach o rasowych psach (założyłam je dzień później) dwa-trzy razy więcej wejść :oops:

Posted

Ale jak? Podajcie jakieś pomysły. Może: "Nero rozpaczliwie szuka domu"? To zresztą prawda, cały czas siedzi sam w kojcu, na widok człowieka skacze pod sufit, a na dodatek wyłysiał na tylnej nodze od złego żywienia.

Posted

Nero jest rónwie milutki jak Cezarek - lubi dzieci, pozwala robić ze sobą absolutnie wszystko. Jest ufny i radosny. Bardzo potrzebuje swojego człowieka. Jutro zawożę mu chrupki weterynaryjne, bo wygryzł tylną nogę.

Posted

Nic nie narozrabiał. On nie potrafi rozrabiać :loveu: . Po prostu - Pan czuje, że Nero jak najszybciej musi opuścić dom :shake: a raczej - komórkę w której mieszka:shake: . Staram się to odwlec, choćby o kilka dni (finanse :cool3: ) ale z tym Panem zbyt długo odwlekac nie można. Kiedy on poczuje, że musi oddać psa to znaczy, ze musi i oddaje.

Posted

Czyli pan narozrabiał...:mad:
Ech... Biedny psiak...:shake:
Frotko, a może go jednak dać do tej pani, której syn zakochał się w Cezarku? Oni mieszkają chyba w Ostrowie Wielkopolskim...

Posted

Mąż tej Pani zdecydowanie chce szczeniaka i w ogóle adopocja Nero nie wchodzi w grę. Tam jest dwójka małych dzieci. Zostają same w domu. Chcą tylko takiego psa, którego ułożą sobie od początku. Obiecałam im piękną, kilokutygodniową suczkę.

Bardzo Wam dziękuję i proszę o dalszą pomoc. Dziś znów miałam nieprzewidziane psie wydatki. Bardzo mi zależy, żeby Nero znalazł dom jak najszybciej.

Magdarynko, Beko, Rebellio :buzi:

Posted

Acha, faktycznie, zapomniałam, ze tam jest jeszcze mniejsze dziecko...
No nic, szukamy dalej...
Musi się i do Nero szczęście uśmiechnąć :kciuki:

A może go w "Kundlu" pokazać, tak jak AgaG pokazuje psiaki?