__Lara Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Cudowności! :D pogadam z TZ o możliwej adopcji :cool3: DarkWater, ona jest u Ciebie? :) Quote
DarkWater Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Tak jest u mnie! Jest PRZEKOCHANA!!! Nic nie niszczy, i porządnicka jest - siusia w kuwetkę. Cały dzień poza klatką przebywa - taka grzeczna! I uwielbia pieszczoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nadziejka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Suzinke w noska calujemy na dobranoc:loveu: Quote
__Lara Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 DarkWater napisał(a):Tak jest u mnie! Jest PRZEKOCHANA!!! Nic nie niszczy, i porządnicka jest - siusia w kuwetkę. Cały dzień poza klatką przebywa - taka grzeczna! I uwielbia pieszczoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie no.... królik - marzenie! :D Quote
Nadziejka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 :sweetCyb::dog::Cool!::Cool!:Larus namawiajjjjj namawiajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 mój chłop się ostro przeraził jak go zapytałam czy bierzemy królika :) dla tej miny warto było !!! , a tak całkiem serio, to ja bym mojego całego towarzystwa kocio-psiego nie upilnowała i byłby naprawdę pasztet :shake: a warunki na lato ogrodowe mam piękne...i kosiarki bym nie musiała wyjmować...:cool1: króliczyca pokazuj się ! Quote
Nadziejka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 :wolfie::Cool!::bye:sie piateczkowo witamy ! cioteczko toc ty masz cudnie , ogrudeczek to jest to :multi:Suzunka cudowna , domeniek niechaj sie pojawi :loveu: Quote
__Lara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ewa gonzales napisał(a)::sweetCyb::dog::Cool!::Cool!:Larus namawiajjjjj namawiajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj No i TZ nie zgadza się :placz::placz::placz: "teraz nie możemy mieć jeszcze królika" :placz::placz: pokłóciliśmy, powarczeliśmy na siebie i klapa :-( Quote
Nadziejka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 :-(oj Szkoda Larus szkoda boc to najpiekniejsza Suzunka jest :loveu:Domeczku znajdz krolewne znajdz ......:modla::iloveyou:u mnie tez nici .....:shake:monz...:angryy:sie nie zgadza .....[FONT=Lucida Console][SIZE=7]Suzunka:loveu:lalunka do domku ![SIZE=3]Darkuniu jak dzis u malej? Czy juz sobie lata po mieszkanku?p[ozdrawiamy i calujemy:loveu:[/FONT] Quote
__Lara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 I tak będę go jeszcze przekonywać :eviltong: tak łatwo się nie poddam :eviltong::p Quote
DarkWater Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 E tam! Jak się człowiek wyzwoli spod władzy rodziców, to trzeba TZ-ta słuchać :pissed: Quote
__Lara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 DarkWater napisał(a):E tam! Jak się człowiek wyzwoli spod władzy rodziców, to trzeba TZ-ta słuchać :pissed: No nie? to jest najgorsze.... :pissed: będę mu "truć" o tym króliku w czasie majówki :eviltong::diabloti: Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 __Lara napisał(a):No nie? to jest najgorsze.... :pissed: będę mu "truć" o tym króliku w czasie majówki :eviltong::diabloti: sypialnie zamknąć...ja tak auto wywalczyłam :) Quote
Nadziejka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 :cry::cry::megagrin::icon_roc:ja zamknelam sypialnie juz 11 lat temu ......:shake::placz:i :placz:nie mam ajusci samochodku ani roweru nawet:shake::evilbat:ani dzialeczki buuuuuuuuuu....ale wszystko przedemna Suzunka do domeczku!:loveu: Quote
DarkWater Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 A.Matyja-Mierzecka napisał(a):sypialnie zamknąć...ja tak auto wywalczyłam :) A ja robię tak- oznajmiam: Kochanie, będziemy mieć królika. Quote
__Lara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 DarkWater napisał(a):A ja robię tak- oznajmiam: Kochanie, będziemy mieć królika. Hihi, albo postawić przed faktem dokonanym :eviltong: Cioteczko DarkWater, a jakiej wielkości masz klateczkę dla Suzuki? Quote
Nadziejka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [FONT=Franklin Gothic Medium]?Suzunke calujemy[SIZE=3] i o dzien wczorajszy pytamy , jak minal/[/FONT]:multi: Quote
__Lara Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Odwiedzam kochaną króliczkę ;) DarkWater, i Suzuki spokojnie mieści się w tej klatce? ile ona ma cm, ile waży? Quote
DarkWater Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 A teraz coś na podrażnienie apetytu na pasztecik :sabber: :facelick: :eating:: Quote
DarkWater Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Jest taka grzeczna, że cały dzień poza klatką spędza. Ma otwarte drzwiczki jak chce to sobie wskoczy, potem wyskoczy, potem harcuje, a potem leży jak placek. Za TZ-kiem lata jak piesek. Jak siedzę godzinami przy kompie, to Suzu koło moich nóg siedzi. Quote
Nadziejka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :loveu:czyli to jest najprawdziwsza Krolewna Sniezynkaja! Madra niunia :loveu: Quote
DarkWater Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Ahoj Gonzio! Rzuć okiem: [FONT=Arial CE]http://www.youtube.com/watch?v=QCThzhNoljo[/FONT] Quote
Nadziejka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :iloveyou::laugh2_2::wolfie:alez cudo dzieweczka bialowieczka hoho! tak tak , wlasnie tak sie bawia krolinie , gdy sa szczesliwe i bezpieczne !:multi:Suzuuuuuuuuuuuus ale masz dobrze ! a te ..nozenki:biggrina::megagrin:to twoje ciotenko w tych galotkach hy?:evil_lol: Quote
Recommended Posts