Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jest u mnie!

Jest PRZEKOCHANA!!!
Nic nie niszczy, i porządnicka jest - siusia w kuwetkę.
Cały dzień poza klatką przebywa - taka grzeczna!
I uwielbia pieszczoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

DarkWater napisał(a):
Tak jest u mnie!

Jest PRZEKOCHANA!!!
Nic nie niszczy, i porządnicka jest - siusia w kuwetkę.
Cały dzień poza klatką przebywa - taka grzeczna!
I uwielbia pieszczoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie no.... królik - marzenie! :D

Posted

mój chłop się ostro przeraził jak go zapytałam czy bierzemy królika :) dla tej miny warto było !!! ,

a tak całkiem serio, to ja bym mojego całego towarzystwa kocio-psiego nie upilnowała i byłby naprawdę pasztet :shake: a warunki na lato ogrodowe mam piękne...i kosiarki bym nie musiała wyjmować...:cool1:

króliczyca pokazuj się !

Posted

:wolfie::Cool!::bye:sie piateczkowo witamy ! cioteczko toc ty masz cudnie , ogrudeczek to jest to :multi:Suzunka cudowna , domeniek niechaj sie pojawi :loveu:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:sweetCyb::dog::Cool!::Cool!:Larus namawiajjjjj namawiajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

No i TZ nie zgadza się :placz::placz::placz: "teraz nie możemy mieć jeszcze królika" :placz::placz: pokłóciliśmy, powarczeliśmy na siebie i klapa :-(

Posted

:-(oj Szkoda Larus szkoda boc to najpiekniejsza Suzunka jest :loveu:Domeczku znajdz krolewne znajdz ......:modla::iloveyou:u mnie tez nici .....:shake:monz...:angryy:sie nie zgadza .....[FONT=Lucida Console][SIZE=7]Suzunka:loveu:lalunka do domku ![SIZE=3]Darkuniu jak dzis u malej? Czy juz sobie lata po mieszkanku?p[ozdrawiamy i calujemy:loveu:[/FONT]

Posted

DarkWater napisał(a):
E tam! Jak się człowiek wyzwoli spod władzy rodziców, to trzeba TZ-ta słuchać :pissed:

No nie? to jest najgorsze.... :pissed: będę mu "truć" o tym króliku w czasie majówki :eviltong::diabloti:

Posted

:cry::cry::megagrin::icon_roc:ja zamknelam sypialnie juz 11 lat temu ......:shake::placz:i :placz:nie mam ajusci samochodku ani roweru nawet:shake::evilbat:ani dzialeczki buuuuuuuuuu....ale wszystko przedemna Suzunka do domeczku!:loveu:

Posted

DarkWater napisał(a):
A ja robię tak- oznajmiam:

Kochanie, będziemy mieć królika.

Hihi, albo postawić przed faktem dokonanym :eviltong:

Cioteczko DarkWater, a jakiej wielkości masz klateczkę dla Suzuki?

Posted

Jest taka grzeczna, że cały dzień poza klatką spędza.
Ma otwarte drzwiczki jak chce to sobie wskoczy, potem wyskoczy, potem harcuje, a potem leży jak placek.
Za TZ-kiem lata jak piesek. Jak siedzę godzinami przy kompie, to Suzu koło moich nóg siedzi.

Posted

:iloveyou::laugh2_2::wolfie:alez cudo dzieweczka bialowieczka hoho! tak tak , wlasnie tak sie bawia krolinie , gdy sa szczesliwe i bezpieczne !:multi:Suzuuuuuuuuuuuus ale masz dobrze ! a te ..nozenki:biggrina::megagrin:to twoje ciotenko w tych galotkach hy?:evil_lol: