Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sucz ma sie dobrze a nawet bardzo dobrze :) , króluje na swoich włościach i jest hołubiona niczym królowa jaka

kuuuu... com sie naszukala zeby watek odszukac , ja nie wiem co sie porobilo ale czesc subskrybcji mi wcięło .......

Posted

NiJaSe napisał(a):
sucz ma sie dobrze a nawet bardzo dobrze :) , króluje na swoich włościach i jest hołubiona niczym królowa jaka

kuuuu... com sie naszukala zeby watek odszukac , ja nie wiem co sie porobilo ale czesc subskrybcji mi wcięło .......

a niestety tak już dogo ma, jak nic nie piszesz to ci wcina subskrybcje.
jak mamy to rozumieć? czy zostaje tam gdzie jest na stałe?

Posted

a nawet nic mi nie mów , poza zanikiem subskrybcji ,znowu straciłam możliwość edycji i co chwila odkrywam jakieś nowe niedogodnośći ....

a nawet całkiem dobrze rozumiesz :) , widze że słońce nie odebrało Ci możności rozumienia , bo ja już jestem na granicy wytrzymałośći

Posted

NiJaSe napisał(a):
a nawet nic mi nie mów , poza zanikiem subskrybcji ,znowu straciłam możliwość edycji i co chwila odkrywam jakieś nowe niedogodnośći ....

a nawet całkiem dobrze rozumiesz :) , widze że słońce nie odebrało Ci możności rozumienia , bo ja już jestem na granicy wytrzymałośći

no to ładnie narozrabiałaś jak nie możesz edytować :diabloti: :eviltong: :diabloti:

a słońce nie odebrało mi możności rozumienia bo unikam go jak ognia, jak muszę na dwór to popitalam do cienia, w domu okna pozasłaniane bo mnie szlag by trafił na to slońce

to chyba można już zmienić tytuł nie?

Posted

Ellig napisał(a):
Jestem za wplata na "Kundelkowa skarbonkę":)

Ja też!!!:):) Czy mogę przelać..? Czy inni też muszą się wypowiedzieć?

Posted

RenW napisał(a):
Ja też!!!:):) Czy mogę przelać..? Czy inni też muszą się wypowiedzieć?

Ren, przelewaj!!!!!!!!!!!!!!W koncu to 11 zl jak to podzielic % na wszystkich darczyncow:)

Posted

polubek napisał(a):
a to jakieś wieści będą do nas docierać z domku dejzi???

Jak Rodzinka bedzie miala dostep do dogo, Wet, ktory sterylizowal sunie opowiadal o tej Rodzinie w samych superlatywach, o tym jak kochaja zwierzaki i jak bardzo dbali i dbaja o wszystkie ,sa klientami tej kliniki gdzie byla sterylizowana Dejzi:)Taki zbieg okolicznosci:)

Posted

Ellig napisał(a):
Jak Rodzinka bedzie miala dostep do dogo

no mam nadzieję że będzie miała
a i marcin ma swoje konto coby nam to z głowy nie uciekło, mam cichaczem taką nadzieję że jak go już odbananują :diabloti: to sam się pojawi

Posted

polubek napisał(a):
no mam nadzieję że będzie miała
a i marcin ma swoje konto coby nam to z głowy nie uciekło, mam cichaczem taką nadzieję że jak go już odbananują :diabloti: to sam się pojawi

Oo Ciocia Polubiś!:eviltong: