NiJaSe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Rozmawialam dzisiaj z domkiem do ktorego trafila ostatnia sunia :) , jezuuuuu ona ma tam raj na ziemi :loveu:. Cala rodzina zakochana po czubki wlosów , oczywiscie jasnie pani spi na wyrku. Miunia jest p przegladzie u weta -stan zdrowia oceniony na bardzo dobry ( ale to na bank zła diagnoza :diabloti:) , jutro dziewcze idzie na pierwsze szczepienie na wirusówki. Zdjecia jasnie pani udzielnej bede miala na dniach :) Quote
Sylwia K Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 zróbcie jej ładne foteczki i trzeba ruszyć z ogłoszeniami Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 polubek. Ty uważaj ze zmianami tytułu bo jak nie to codziennie będziesz mi linkować wątek na pocztę. :mad::evil_lol: Naszukałem się. :angryy: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Cajus JB napisał(a):polubek. Ty uważaj ze zmianami tytułu bo jak nie to codziennie będziesz mi linkować wątek na pocztę. :mad::evil_lol: Naszukałem się. :angryy: a tak oczywiście :eviltong: na telefon też? :diabloti: Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 polubek napisał(a):a tak oczywiście :eviltong: na telefon też? :diabloti: Tylko mnie nie obudź. :lol::lol::lol: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Cajus JB napisał(a):Tylko mnie nie obudź. :lol::lol::lol: uważaj zaraz poleci :diabloti: Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 polubek napisał(a):uważaj zaraz poleci :diabloti: Do szóstej wyłączam telefon. :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Cajus JB napisał(a):Do szóstej wyłączam telefon. :eviltong::eviltong::eviltong: spoko o 6 juz nie śpię :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Isadora7 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='polubek']tytuł super taki jak my wszyscy :loveu: :loveu: :loveu: nie przyjmuję faktur od kurierów za czyszczenie monitorów :eviltong: ode mnie przyjdzie żigolak z namydełkowanymi włoskami i szepnie sznapsbarytonem, spluwając bokiem przez miejsce po przedniej górnej jedynce kiiierowniszko kopsnij no kase za monitora, bo siekne mielonym po gałach to ślaczek pod limem zostanie uuueep uuueeep Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 polubek napisał(a):spoko o 6 juz nie śpię :diabloti: :diabloti: :diabloti: No nie da mi wyjść z domu na spacer z Elą.:mad: :lol: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 [quote name='Isadora7']ode mnie przyjdzie żigolak z namydełkowanymi włoskami i szepnie sznapsbarytonem, spluwając bokiem przez miejsce po przedniej górnej jedynce kiiierowniszko kopsnij no kase za monitora, bo siekne mielonym po gałach to ślaczek pod limem zostanie uuueep uuueeep a tak a ja się wystraszę i oddam swój. :evil_lol: dobry bajer nie jest zły albo jak wolisz pic na wodę fotomontaż :eviltong: Quote
Isadora7 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='polubek']a tak a ja się wystraszę i oddam swój. :evil_lol: dobry bajer nie jest zły albo jak wolisz pic na wodę fotomontaż :eviltong: [FONT=Century Gothic]no nie byłabym taka pewna jak się paru kolesiów z Gibalaka stawi, a mnie się przyda drugi monitor, w mojej pracy to potrzebne w pracy mam dwa.[/FONT] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: [FONT=Arial Black]NiJaSe a ty co kalendarzami i karmami handlujesz???[/FONT] Quote
Marcin_Praga_JSI Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 przeczytalem wszystko, i jestem na biezaco :D sunia Was pozdrawia i ja =D Quote
obraczus87 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ellig napisał(a):Wydaje mi ,ze jeszcze Monika z Katowic deklarowala wplate? Monika z Katowic poinformowała mnie, że jednak nie wpłaci. Pisałam o tym na wątku Gapcia :) A tak w ogóle to witam wszystkich ;) Quote
obraczus87 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Marcin_Praga_JSI napisał(a):przeczytalem wszystko, i jestem na biezaco :D sunia Was pozdrawia i ja =D My Ciebie tez pozdrawiamy :p:p:p Wymiziaj Mamusie od nas wszystkich :) :) :) :loveu::loveu::loveu: Czy ktos jest chętny na napisanie tekstu do ogłoszeń dla mamusi?? :lol: Quote
Ellig Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='polubek']ano też nie :evil_lol: Plubek Ty prosze nie sciemniej a to kto jest? Witam Wszystkich:) Bede dzisiaj zagladac...Taki dzien..... Quote
polubek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 obraczus87 napisał(a): Czy ktos jest chętny na napisanie tekstu do ogłoszeń dla mamusi?? :lol: nie pchajcie się tak wszyscy :lol: kto najlepiej pisze teksty ten niech sie za to bierze i do dzieła :roll: Quote
Ellig Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 polubek napisał(a):nie pchajcie się tak wszyscy :lol: kto najlepiej pisze teksty ten niech sie za to bierze i do dzieła :roll: Wunia, koniecznie, slicznie pisze:) Quote
polubek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Ellig napisał(a):Wunia, koniecznie, slicznie pisze:) no to męczymy wunię :evil_lol: ale tytuł to moja działka ok??? :loveu: ... albo nie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ellig Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 polubek napisał(a):no to męczymy wunię :evil_lol: ale tytuł to moja działka ok??? :loveu: ... albo nie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Absolutnie:) Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tytuł super. :lol::lol: Witam wszystkich. :lol::lol: Quote
polubek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):Tytuł super. :lol::lol: Witam wszystkich. :lol::lol: a może chcesz znowu poszukać co? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
obraczus87 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 polubek napisał(a):a może chcesz znowu poszukać co? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ja nie wiem czemu Wy musicie szukać :cool1: przecież nie ważne czy wątek zmieni tytuł czy nie, jest on zapisany w subskrypcjach :) Chyba, że ktos ma tych sybskrypcji 600 jak ja :evil_lol: Quote
a.piurek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tom się naszukała. Ale nie ma opcji co by się nie znalazło. Tytuł fantastico. Quote
Recommended Posts