obraczus87 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ocelot napisał(a):Moje 20 zł.obiecane poszło:) z dopiskiem,że na szczeniaki, ale wiadomo teraz na sterylkę mamusi, jak dzieciaki nie potrzebują. Dziekuję Kochana :) :* Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 obraczus87 napisał(a):Trzeba sie M. podpytać jak wygląda sprawa karmy, bo ja jakby na to nie patrzeć 9 dni temu zostawiłam 3 kg dla szczeniaków i 3,4kg dla mamusi, z czego szczeniory w ciagu 1,5 dnia poszły do DS :) ale jakby coś to oczywiście karme dowioze, no problem :D Oczywiscie masz racje , trzeba dopytac:) Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 ocelot napisał(a):Moje 20 zł.obiecane poszło:) z dopiskiem,że na szczeniaki, ale wiadomo teraz na sterylkę mamusi, jak dzieciaki nie potrzebują. A właśnie dzisiaj intensywnie myślałam o Tobie... bo było obiecane;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Wydaje mi ,ze jeszcze Monika z Katowic deklarowala wplate? Quote
ocelot Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 RenW napisał(a):A właśnie dzisiaj intensywnie myślałam o Tobie... bo było obiecane;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: U mnie jak obiecane to na bank:) często z opóźnieniem, bo.... ale jest:) Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Ellig napisał(a):Wydaje mi ,ze jeszcze Monika z Katowic deklarowala wplate? ktoś deklarował wpłatę ale z tego co pamiętam to u Gapcia jednak wycofał się z tej deklaracji. jeszcze raz będę musiała przejrzeć dokładnie wątek i jeden i drugi Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ellig napisał(a):Wydaje mi ,ze jeszcze Monika z Katowic deklarowala wplate? Ktoś informował bodajże obraczus.. że Monika wycofała się z deklaracji... Quote
NiJaSe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a ja postaram sie jutro dorwac jakis skaner i wlepic racunek za szczepienie :) Quote
NiJaSe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ellig napisał(a):Oczywiscie masz racje , trzeba dopytac:) to dopytam , moze ta karme dla szczeniakow zabrac dla innych ktore potrzebuja i zapytam ile suni karmy zostalo , jak ma koncowke to dla suczki sie dolozy Quote
NiJaSe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ellig napisał(a):Prosze, reczniki moze zostaw dla suni jak bedzie po sterylce i z jeden koc, reszte prosze podaruj jakims bidom wedlug uznania, karme trzeba tez jeszcze suni dac:)Jest u Marty:) suni zostawil poslania , a ja mu pozycze faruszek po sterylce bo mam z dwa w zapasie mamy jakies potrzebujace zwierzaki ,zeby te rzeczy przekazac ?:) Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 No to tak.. Cioteczki i Wujkowie... [SIZE="4"]Finanse!!! [SIZE="3"]27,00 - zwrot za szczepienie - NiJaSe (przelew 09.05.2010r.) 236,00 -27 = 209,00 [SIZE="4"]Saldo [SIZE="2"]09.05.2010r. [SIZE="5"] 209,00 Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 doooooooooooobla zaraz zmienię, tylko mnie nie bijcie za niego Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 RenW napisał(a):O kuźwa, ale tytuł!! :D:D:D:D:D:diabloti: a co zły? :evil_lol: Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 polubek napisał(a):a co zły? :evil_lol: Tytuł super, jak żaden inny!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 tytuł super taki jak my wszyscy :loveu: :loveu: :loveu: nie przyjmuję faktur od kurierów za czyszczenie monitorów :eviltong: Quote
Wunia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 polubek napisał(a):tytuł super taki jak my wszyscy :loveu: :loveu: :loveu: tytuł super, szukałąm wątku w subskrypcjach ... a tu masz ... mamuśka ;D Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 polubek napisał(a):tytuł super taki jak my wszyscy :loveu: :loveu: :loveu: nie przyjmuję faktur od kurierów za czyszczenie monitorów :eviltong: Nie wypłaciłabyś się:D:D:D:D Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 RenW napisał(a):Nie wypłaciłabyś się:D:D:D:D ja już dawno powinnam zostać bankrutem :diabloti: :diabloti: Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 polubek napisał(a):ja już dawno powinnam zostać bankrutem :diabloti: :diabloti: I jak robisz, że nie jesteś?:roll::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 RenW napisał(a):I jak robisz, że nie jesteś?:roll::evil_lol::evil_lol::diabloti: a tak jakoś udaje mi się spaść na cztery łapy, mimo że jelenia z kasą jeszcze nie znalazłam :eviltong: Quote
RenW Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 polubek napisał(a):a tak jakoś udaje mi się spaść na cztery łapy, mimo że jelenia z kasą jeszcze nie znalazłam :eviltong: Aleś operatywna! :D:D:D:D Rogacza jeszcze nie masz..?:cool3::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 RenW napisał(a):Aleś operatywna! :D:D:D:D Rogacza jeszcze nie masz..?:cool3::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: ano też nie :evil_lol: Quote
Recommended Posts