RenW Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 NiJaSe napisał(a):koszt sterylki razem z wycieciem przepukliny to 218 zł , wiatminy i obciecie pazurków dostala od moich wetek w gratisie mam KP , tylko musze jakis skaner dorwać albo Obraczusia bo ona wiem ,ze ma skaner w pracy robilam zdjecie rachunku komórka ale nie bede sie wyrazac co na nim widać Dejzi jest jak młoda bogini , ma sie bardzo dobrze juz odchorowala sterylke :) nadrobie Dejzi tylko niech najpierw ogarnę to haszcze ktore do mnie trafilo bo jego chorowanie zajelo mi caly czas i sily :( i jeszcze przy okazji sa trzy kociaki do adopcji 2 kotki i jeden kocurek , 2 miesiace , odrobaczone , dziewczyna dowiezie na terenie wawy i w bliskich okolicach oraz do kazdego dorzuca sucha karme rany heh lekarz wyslal mnie na zwolnienie i kazal odoczywac ... o ironio ;p;p;p Rozumiem, że NiJaSe trzeba dosłać 18 zł..? W takim razie zostałoby 11 zł. :):) Quote
Ellig Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No i mamy rozliczenie, dziekuje,,,Polubek nie spij bo ja ide spac i wstawiaj rozliczenie na 1 strone :) Quote
polubek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 dobrze już wstawiam chyba że roz...... kompa jużmnie takie nerwy biorą na dogo że normalnie szlag mnie chce już trafić :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: chodzi normalnie jak burza :angryy: :angryy: :angryy: Quote
polubek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Isadora7 napisał(a):uuuuuuuuuuuuuu groźny polubek :):):) polubek to dzisiaj bąk w cztery litery chyba ugryzł bo chodzi wściekły :diabloti: NiJaSe napisał(a):polubek straszy jak burza nad wawa .... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: nijase gdzie przebywa teraz sunia? Quote
RenW Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Puściłam dzisiaj przelewik do NiJaSe na kwotę 18 zł - zwrot do sterylizacji Dejzi :) Quote
NiJaSe Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 polubek kobieto ja nie ogarniam narazie nic poza walka o Omena :/ , wiem ze 06.06 Marcin ma byc z Dejzi na zdjęciu szwów Quote
a.piurek Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cioteczki zaczął się nowy miesiąc napiszcie co naszej królewnie potrzeba i jak ma się jej skarpeta. Quote
NiJaSe Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 piurek królewna jest pod dobrą opieką na Marcinowym DT , wszystkie finansowe sprawy juz mamy za sobą , dziewcze juz po sterylce zadzwonie na dniach do Marcina zapytać jak tam niunia sie miewa , przez ostatnie prawie 2 tygodnie Omen wyłaczył mnie ze wszystkich innych spraw ,ale poniewaz on juz tez powoli wraca do zdrowia ,to stres ze mnie zszedl i mogę sie znowu zainteresowac tez innymi sprawami Quote
Ellig Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 wojtuś napisał(a):Z pozdrowieniami dla Całej Brygady:) Wojtus bardzo dziekujemy, nawzajem:) Quote
RenW Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Co dzieje się z Dejzi?? Czy ktoś wie?? Cioteczki, chciałabym zakończyć, zamknąć rachunkowość na tym wątku...coś martwy ten wątek.. ostatni wpis jest z 06.06. finanse nieuaktualnione, nic się tu nie dzieje... Na koncie Dejzi zostało [SIZE="4"]11 zł, może macie jakieś pomysły jak spożytkować tą końcówkę..? Polubiś, ustosunkuj się jakoś...formalnie Ty odpowiadasz za wątek. Wszystko wisi w powietrzu... Quote
Ellig Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Trzeba dowiedziec sie czy Dejzji zostanie w swoim DT i bedzie to jej DS, jezeli tak to mozna za te 11 zl kupic np. tabl. na kolejne odrobaczenie lub cos podobnego..... Quote
NiJaSe Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 o jeza zadzwonie ....przepraszam bo to ja jestem z Marcinem w kontakcie i troche odłożyłam sucz na plan dalszy , dowiem się co i jak i dam znać Quote
NiJaSe Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 kurcze trzeba bylo dać mi kopniaka na popędzenie bo jakaś zakręcona jestem strasznie Quote
RenW Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ellig napisał(a):Trzeba dowiedziec sie czy Dejzji zostanie w swoim DT i bedzie to jej DS, jezeli tak to mozna za te 11 zl kupic np. tabl. na kolejne odrobaczenie lub cos podobnego..... Cioteczka Ellig w odzewie jak zwykle niezawodna. :):) NiJaSe napisał(a):o jeza zadzwonie ....przepraszam bo to ja jestem z Marcinem w kontakcie i troche odłożyłam sucz na plan dalszy , dowiem się co i jak i dam znać Super!:):) Bo trzeba coś przedsięwziąć.. Quote
RenW Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 NiJaSe napisał(a):kurcze trzeba bylo dać mi kopniaka na popędzenie bo jakaś zakręcona jestem strasznie Ciężarnej nie wypada kopać.:) Quote
obraczus87 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 RenW napisał(a):NiJaSe masz jakieś wieści..??:roll::roll: Nija co u suni???? Quote
polubek Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 nijase ruchy bo znowu zbiorę bęcki :diabloti: Quote
RenW Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 polubek napisał(a):nijase ruchy bo znowu zbiorę bęcki :diabloti: No właśnie, bo już Ci chciałam na zachętę stosowne PW wymościć:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 a tak oczywiście mam się już bać? :diabloti: Quote
RenW Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 polubek napisał(a):a tak oczywiście mam się już bać? :diabloti: Nie musisz, generalnie nieszkodliwa jestem...:diabloti::diabloti: liczę na Twoje poczucie odpowiedzialności;) Quote
Recommended Posts