Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NiJaSe napisał(a):
koszt sterylki razem z wycieciem przepukliny to 218 zł , wiatminy i obciecie pazurków dostala od moich wetek w gratisie
mam KP , tylko musze jakis skaner dorwać albo Obraczusia bo ona wiem ,ze ma skaner w pracy
robilam zdjecie rachunku komórka ale nie bede sie wyrazac co na nim widać
Dejzi jest jak młoda bogini , ma sie bardzo dobrze juz odchorowala sterylke :)
nadrobie Dejzi tylko niech najpierw ogarnę to haszcze ktore do mnie trafilo bo jego chorowanie zajelo mi caly czas i sily :(

i jeszcze przy okazji sa trzy kociaki do adopcji 2 kotki i jeden kocurek , 2 miesiace , odrobaczone , dziewczyna dowiezie na terenie wawy i w bliskich okolicach oraz do kazdego dorzuca sucha karme

rany heh lekarz wyslal mnie na zwolnienie i kazal odoczywac ... o ironio ;p;p;p

Rozumiem, że NiJaSe trzeba dosłać 18 zł..? W takim razie zostałoby 11 zł. :):)

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze już wstawiam chyba że roz...... kompa jużmnie takie nerwy biorą na dogo że normalnie szlag mnie chce już trafić :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

chodzi normalnie jak burza :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Isadora7 napisał(a):
uuuuuuuuuuuuuu groźny polubek :):):)

polubek to dzisiaj bąk w cztery litery chyba ugryzł bo chodzi wściekły :diabloti:

NiJaSe napisał(a):
polubek straszy jak burza nad wawa ....

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

nijase gdzie przebywa teraz sunia?

Posted

piurek królewna jest pod dobrą opieką na Marcinowym DT , wszystkie finansowe sprawy juz mamy za sobą , dziewcze juz po sterylce

zadzwonie na dniach do Marcina zapytać jak tam niunia sie miewa , przez ostatnie prawie 2 tygodnie Omen wyłaczył mnie ze wszystkich innych spraw ,ale poniewaz on juz tez powoli wraca do zdrowia ,to stres ze mnie zszedl i mogę sie znowu zainteresowac tez innymi sprawami

• 2 weeks later...
Posted

Co dzieje się z Dejzi?? Czy ktoś wie??

Cioteczki, chciałabym zakończyć, zamknąć rachunkowość na tym wątku...coś martwy ten wątek.. ostatni wpis jest z 06.06. finanse nieuaktualnione, nic się tu nie dzieje...
Na koncie Dejzi zostało
[SIZE="4"]11 zł, może macie jakieś pomysły jak spożytkować tą końcówkę..?

Polubiś, ustosunkuj się jakoś...formalnie Ty odpowiadasz za wątek.
Wszystko wisi w powietrzu...

Posted

Trzeba dowiedziec sie czy Dejzji zostanie w swoim DT i bedzie to jej DS, jezeli tak to mozna za te 11 zl kupic np. tabl. na kolejne odrobaczenie lub cos podobnego.....

Posted

Ellig napisał(a):
Trzeba dowiedziec sie czy Dejzji zostanie w swoim DT i bedzie to jej DS, jezeli tak to mozna za te 11 zl kupic np. tabl. na kolejne odrobaczenie lub cos podobnego.....

Cioteczka Ellig w odzewie jak zwykle niezawodna. :):)

NiJaSe napisał(a):
o jeza zadzwonie ....przepraszam bo to ja jestem z Marcinem w kontakcie i troche odłożyłam sucz na plan dalszy , dowiem się co i jak i dam znać

Super!:):) Bo trzeba coś przedsięwziąć..

Posted

NiJaSe napisał(a):
kurcze trzeba bylo dać mi kopniaka na popędzenie bo jakaś zakręcona jestem strasznie

Ciężarnej nie wypada kopać.:)

Posted

polubek napisał(a):
nijase ruchy bo znowu zbiorę bęcki :diabloti:

No właśnie, bo już Ci chciałam na zachętę stosowne PW wymościć:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

polubek napisał(a):
a tak oczywiście mam się już bać? :diabloti:

Nie musisz, generalnie nieszkodliwa jestem...:diabloti::diabloti: liczę na Twoje poczucie odpowiedzialności;)