Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja bede trzymac za Ciebie za TWoj odpoczynek a Ty trzymaj za mnie.....bo wizja zamieszkania pod mostem coraz blizsza... poczekam az Wisla opadnie i .... komu w drogę, temu czas...

:eviltong:Hehe Cioteczka opadnie razem z Wisłą:errrr::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

obraczus87 napisał(a):
Za koszty karmy?? :D

tak; marketówki:D:D:D:D:diabloti:

Posted

RenW napisał(a):
:eviltong:Hehe Cioteczka opadnie razem z Wisłą:errrr::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

A jak..... :p

na droższą kasy wydawac nie będe :diabloti: a na odrobaczenie i odpchlenie, to może mi Cioteczki uzbieraja kase, co??? :shiny::lol!:

Posted

obraczus87 napisał(a):
na droższą kasy wydawac nie będe :diabloti: a na odrobaczenie i odpchlenie, to może mi Cioteczki uzbieraja kase, co??? :shiny::lol!:

Utrzymanie Cioteczki po kosztach będzie :errrr::grin::grin::megagrin::megagrin:Eee tam zapchlona możesz być..:lol!::ices_bla::shock::diabloti::diabloti:

Posted

obraczus87 napisał(a):
z karmy moge zrezygnowac na rzecz kosmetykow .... :D
bo z kosmetykow rezygnowac nie mam zamiaru :D

znaczy szampon na pchły i kleszcze :evil_lol:

Posted

RenW napisał(a):

może być tesco? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

widzę że ciotki zaszalały i nadrobiły postów może nie tyle co u gapcia czy lakusia ale troszkę

nijase jak wizyty poadopcyjne
ten pan co mówił że może podsyłać co jakiś czas fotki?
dziewczyna która wzięła 2 szczylki? jak z nią została sprawa załatwiona?

Posted

Sunia juz po sterylce , miala jak sie okazalo tez przepukline ktora tez wycieto. Generalnie wszystko jest ok. jest troche obolala jak to pies po sterylce

Polubek zlituj sie , jestem ociezla ,mam zwolnienie na ktorym jest zaznaczone ze mam lezec a ja mimo wszystko z wrodzonego adhd latam jak z pieprzem ,ale czuje ze energia juz nie ta. do tego dzisiaj wylądowal u mnie haszczak z babeszja ....
edit: sunia gratisowo dostala zestaw witamin i miala obiete pazurki

Posted

NiJaSe napisał(a):
Sunia juz po sterylce , miala jak sie okazalo tez przepukline ktora tez wycieto. Generalnie wszystko jest ok. jest troche obolala jak to pies po sterylce

Polubek zlituj sie , jestem ociezla ,mam zwolnienie na ktorym jest zaznaczone ze mam lezec a ja mimo wszystko z wrodzonego adhd latam jak z pieprzem ,ale czuje ze energia juz nie ta. do tego dzisiaj wylądowal u mnie haszczak z babeszja ....
edit: sunia gratisowo dostala zestaw witamin i miala obiete pazurki

NiJaSe bardzo Ci dziekuje:)

Posted

koszt sterylki razem z wycieciem przepukliny to 218 zł , wiatminy i obciecie pazurków dostala od moich wetek w gratisie
mam KP , tylko musze jakis skaner dorwać albo Obraczusia bo ona wiem ,ze ma skaner w pracy
robilam zdjecie rachunku komórka ale nie bede sie wyrazac co na nim widać
Dejzi jest jak młoda bogini , ma sie bardzo dobrze juz odchorowala sterylke :)
nadrobie Dejzi tylko niech najpierw ogarnę to haszcze ktore do mnie trafilo bo jego chorowanie zajelo mi caly czas i sily :(

i jeszcze przy okazji sa trzy kociaki do adopcji 2 kotki i jeden kocurek , 2 miesiace , odrobaczone , dziewczyna dowiezie na terenie wawy i w bliskich okolicach oraz do kazdego dorzuca sucha karme

rany heh lekarz wyslal mnie na zwolnienie i kazal odoczywac ... o ironio ;p;p;p