NiJaSe Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 noooo wez tylko dzieciom ponizej 18 nie pokazuj bo sie zgorszą :D:D Quote
RenW Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):Ja bede trzymac za Ciebie za TWoj odpoczynek a Ty trzymaj za mnie.....bo wizja zamieszkania pod mostem coraz blizsza... poczekam az Wisla opadnie i .... komu w drogę, temu czas... :eviltong:Hehe Cioteczka opadnie razem z Wisłą:errrr::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: obraczus87 napisał(a):Za koszty karmy?? :D tak; marketówki:D:D:D:D:diabloti: Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 RenW napisał(a)::eviltong:Hehe Cioteczka opadnie razem z Wisłą:errrr::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: A jak..... :p tak; marketówki:D:D:D:D:diabloti: na droższą kasy wydawac nie będe :diabloti: a na odrobaczenie i odpchlenie, to może mi Cioteczki uzbieraja kase, co??? :shiny::lol!: Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 NiJaSe napisał(a):heheeh spoko załozymy Ci wątek :D z karmy moge zrezygnowac na rzecz kosmetykow .... :D bo z kosmetykow rezygnowac nie mam zamiaru :D Quote
RenW Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):na droższą kasy wydawac nie będe :diabloti: a na odrobaczenie i odpchlenie, to może mi Cioteczki uzbieraja kase, co??? :shiny::lol!: Utrzymanie Cioteczki po kosztach będzie :errrr::grin::grin::megagrin::megagrin:Eee tam zapchlona możesz być..:lol!::ices_bla::shock::diabloti::diabloti: Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):z karmy moge zrezygnowac na rzecz kosmetykow .... :D bo z kosmetykow rezygnowac nie mam zamiaru :D znaczy szampon na pchły i kleszcze :evil_lol: Quote
polubek Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 RenW napisał(a)::eviltong:Hehe Cioteczka opadnie razem z Wisłą:errrr::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: tak; marketówki:D:D:D:D:diabloti: może być tesco? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: widzę że ciotki zaszalały i nadrobiły postów może nie tyle co u gapcia czy lakusia ale troszkę nijase jak wizyty poadopcyjne ten pan co mówił że może podsyłać co jakiś czas fotki? dziewczyna która wzięła 2 szczylki? jak z nią została sprawa załatwiona? Quote
NiJaSe Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Sunia juz po sterylce , miala jak sie okazalo tez przepukline ktora tez wycieto. Generalnie wszystko jest ok. jest troche obolala jak to pies po sterylce Polubek zlituj sie , jestem ociezla ,mam zwolnienie na ktorym jest zaznaczone ze mam lezec a ja mimo wszystko z wrodzonego adhd latam jak z pieprzem ,ale czuje ze energia juz nie ta. do tego dzisiaj wylądowal u mnie haszczak z babeszja .... edit: sunia gratisowo dostala zestaw witamin i miala obiete pazurki Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 NiJaSe napisał(a):Sunia juz po sterylce , miala jak sie okazalo tez przepukline ktora tez wycieto. Generalnie wszystko jest ok. jest troche obolala jak to pies po sterylce Polubek zlituj sie , jestem ociezla ,mam zwolnienie na ktorym jest zaznaczone ze mam lezec a ja mimo wszystko z wrodzonego adhd latam jak z pieprzem ,ale czuje ze energia juz nie ta. do tego dzisiaj wylądowal u mnie haszczak z babeszja .... edit: sunia gratisowo dostala zestaw witamin i miala obiete pazurki NiJaSe bardzo Ci dziekuje:) Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 NiJaSe napisał(a):Nie ma za co :) Jest, jest......Jeszcze raz bardzo Ci dziekuje:) Quote
polubek Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 ok nijase to jutro ogłaszam dzień litości dla nijase :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ellig Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Teraz to juz tylko do przodu, musimy jeszcze wszystko rozliczyc i szukac Ds dla Dejzi, ktora ma wspanialy DT:) Quote
NiJaSe Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 w sobote wkleje racunek za sterylke :) bo wczoraj moje wetki miay urwanie i nie chcialam zawracac im juz głowy Quote
RenW Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dziękujemy NiJaSe..:loveu::loveu::loveu: i przysiądź na dupie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
polubek Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 nijase szybciorem na wątek :diabloti: składaj raport :mad: Quote
Ellig Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Tak trzeba zrobic rozliczenie i zastanowic sie nad ogloszeniami dla Dejzji, nie wiem czy M. nadal oglasza ja na Allegro? Quote
NiJaSe Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 rany przepraszam opuściłam sie , ale mam co robic :( http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-w-okolicy-Wyszkowa-!!POTRZEBNE-WSPARCIE-NA-LECZENIE-!!! Quote
Ellig Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='NiJaSe']rany przepraszam opuściłam sie , ale mam co robic :( http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-w-okolicy-Wyszkowa-!!POTRZEBNE-WSPARCIE-NA-LECZENIE-!!! W porzadku NiJaSe...Napisz tylko ile kosztowala sterylka to rozliczenie zrobimy i jeszcze jak sie czuje Dejzi?:) Quote
NiJaSe Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 koszt sterylki razem z wycieciem przepukliny to 218 zł , wiatminy i obciecie pazurków dostala od moich wetek w gratisie mam KP , tylko musze jakis skaner dorwać albo Obraczusia bo ona wiem ,ze ma skaner w pracy robilam zdjecie rachunku komórka ale nie bede sie wyrazac co na nim widać Dejzi jest jak młoda bogini , ma sie bardzo dobrze juz odchorowala sterylke :) nadrobie Dejzi tylko niech najpierw ogarnę to haszcze ktore do mnie trafilo bo jego chorowanie zajelo mi caly czas i sily :( i jeszcze przy okazji sa trzy kociaki do adopcji 2 kotki i jeden kocurek , 2 miesiace , odrobaczone , dziewczyna dowiezie na terenie wawy i w bliskich okolicach oraz do kazdego dorzuca sucha karme rany heh lekarz wyslal mnie na zwolnienie i kazal odoczywac ... o ironio ;p;p;p Quote
RenW Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Cioteczki przypominam, że zostało do rozdysponowania [SIZE="3"]29 zł. :):) Quote
polubek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Ciotki już dzisiaj nie dam rady zrobić pierwszego postu zrobię jutro padam już dzisiaj na ryjek Quote
Recommended Posts