polubek Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 a jakże pamiętam i ta piosenkę i naukę jazdy na traktorze. a i nawet równiarką kiedyś jechałam o taką prowadziłam ją ale nie na sznurku tylko siedziałam za kółkiem i prowadziłam Quote
Ellig Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witajcie, jakie ustalenia w sprawie sterylizacji suni? Quote
RenW Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 I zaś zmiana tytułu!!! Ellig napisał(a):Witajcie, jakie ustalenia w sprawie sterylizacji suni? No właśnie, może by o czymś mądrym dla odmiany.... Quote
polubek Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 dobra toja lecę po nijase bo marcin is banned Quote
polubek Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 wysmarowałam do nijase ładne pw. mam nadzieję że wpadnie do nas :diabloti: Quote
NiJaSe Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 usiłuje napisac na watku od 15 minut , proba kolejna moze sie uda mam w domu orange i od dwoch dni cos jest nie halo bo rwie mi polaczenia ,ładuje strone i laduje ,laduje ,laduje az pokazuje mi sie napisc " polaczenie sie niepowieodlo , przekroczono czas polaczenia" czy jakos tak. O sterylce rozmawialam dzisiaj i spokojnie poczatek przyszlego tygodnia wchodzi w rachube , nie wiem jeszcze ktory dzien bo musze w pracy ustalic kiedy bede mogla sie zerwac , co uczynie jutro Quote
polubek Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 jak masz radiowe łącze to może masz przekroczony limit przesyłania danych Quote
NiJaSe Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 nie juz dzwonilismy na orange .... test krzyzowy tez zrobiony i bylo to samo , zreszta na moim tel tez moge korzystac z netu a mam dokladnie to samo , raz mi strone zaladuje a raz nie :( p.s.trzecia proba wyslanie postu ;p Quote
polubek Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 czołem już po pracy ufffffffffff. szkoda że nareszcie Quote
Wunia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 polubek napisał(a):czołem już po pracy ufffffffffff. szkoda że nareszcie no to mały odpoczynek i do roboty na dogo :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Wunia napisał(a):no to mały odpoczynek i do roboty na dogo :diabloti::diabloti::diabloti: . . . albo nie :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: jeszcze spacerek z pieskiem i zobaczę czy muszę dzisiaj jeszcze jechać do miasta czy to może poczekać Quote
NiJaSe Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 27 maj ,godz.13 Dejzi ma sterylke :D zadzwonil dzisiaj do mnie ten pan co to pochodzi z Augustowa i upomnial sie o spotkanie w sprawie podpisania umowy , wziął tez odemnie maila bo chce podesłać zdjęcia psiaka :) Quote
Ellig Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 NiJaSe napisał(a):27 maj ,godz.13 Dejzi ma sterylke :D zadzwonil dzisiaj do mnie ten pan co to pochodzi z Augustowa i upomnial sie o spotkanie w sprawie podpisania umowy , wziął tez odemnie maila bo chce podesłać zdjęcia psiaka :) NiJaSe - dziekujemy!!!!!!!!!!!!:) Quote
marta0731 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wybaczcie offa ale szukamy wszędzie Piękny spaniel po przejściach zbiera na utrzymanie w dt, tylko i aż 100zł, które tak ciężko uzbierać, a zadłużenie zaczyna rosnąć, nie możemy tak zostawić dt z problemem http://www.dogomania.pl/threads/182368-Spanielek-uratowany-przed-igłą.Zbieramy-na-utrzymanie-w-DT.-Tylko-i-aż...-100-zł-mies Quote
NiJaSe Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 mail od pana z Augustowa "Witam ponownie. Tak jak obiecałem, przesyłam kilka zdjęć pieska :) P.S. Jeżeli chodzi o pieska, ma się bardzo dobrze, Buster (tak się nazywa) został zaszczepiony i odrobaczony, gdyż okazało się , że ma robaki. Jednak to spotyka sporą ilość psów, także nie ma się raczej czym martwić. W weekend był kolejny raz u weterynarza na szczepieniu, pod którego jest stałą opieką :) Pozdrawiam Łukasz Ś********i" Quote
NiJaSe Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 cholewa !!!! z tym moim netem !!! niech mi ktos da swoj adres email i wstawi reszte zdjecie plizzz bo u mnie przy tak chodzacym necie nie jestem w stanie tego uczynic :angryy: Quote
polubek Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 zrób porządek ze skrzynką. jakieś śmieci tam masz czy cóś? Quote
polubek Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 t teraz czekamy na info co dalej z innymi czy jakieś foty będą? czy ta laska która wzięła 2 psiaki odezwała się? a czy marcin dzwonił do niej? kto robi ogłoszenia dla suni? Quote
NiJaSe Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Polubek soryyy ,ale ja na troche zwolnionych obrotach teraz dzialam Quote
Wunia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ale foty zajebiaszcze :D:D:D:D no i obiekt cudowny ;) Quote
Recommended Posts