Akrum Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 widzę że tu się znów wesoło i ciekawie robi... mhm... a skoro tak radośnie, to ja w takich charakterze zapraszam na wątek Bolusia, który jest w dt,ale niestety musi się z niego szybko wynosić, bo się w bójki wdaje z drugim tymczasowiczem... :( http://www.dogomania.pl/threads/184158-Bolu%C5%9B-kundelek-Pilny-DT-lub-DS-Zbieramy-pieniadze-na-og%C5%82oszenia-w-MP-grosz-sie-liczy zaglądnijcie chociaż... Quote
obraczus87 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Trzeba mamusie przed kleszczami zabezpieczyc :) Quote
Ellig Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 obraczus87 napisał(a):Trzeba mamusie przed kleszczami zabezpieczyc :) Tak, koniecznie i moze w tym wypadku obroza bedzie skuteczniejsza i na dluzej:) Quote
polubek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 no grzecznie mi tu dzisiaj było czy nie? :mad: :mad: :mad: przyzanć się bez bicia :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
RenW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 polubek napisał(a):no grzecznie mi tu dzisiaj było czy nie? :mad: :mad: :mad: przyzanć się bez bicia :diabloti: :diabloti: :diabloti: Oo; polubek z roboty wrócił...;):lol::lol: Oj grzecznie, grzecznie...z biciem się przyznaję:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
polubek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 RenW napisał(a):Oo; polubek z roboty wrócił...;):lol::lol: Oj grzecznie, grzecznie...z biciem się przyznaję:evil_lol::evil_lol::diabloti: nie z roboty tylko z pracy :angryy: :angryy: :angryy: do roboty to jest facet i osioł :diabloti: :D :diabloti: :D :diabloti: Quote
Nikus Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 polubek napisał(a):nie z roboty tylko z pracy :angryy: :angryy: :angryy: do roboty to jest facet i osioł :diabloti: :D :diabloti: :D :diabloti: przeginasz....albo nie:) Quote
RenW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 polubek napisał(a):nie z roboty tylko z pracy :angryy: :angryy: :angryy: do roboty to jest facet i osioł :diabloti: :D :diabloti: :D :diabloti: No dobrze już polubie, nie bulwersuj się...;):evil_lol::evil_lol: Witamy więc poluba po pracy!!:D:D:D:D Quote
polubek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Nikus napisał(a):przeginasz....albo nie:) ja nigdy w życiu nie przegięłam no chyba że sama siebie :evil_lol: :evil_lol: Quote
RenW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 polubek napisał(a):nie z roboty tylko z pracy :angryy: :angryy: :angryy: do roboty to jest facet i osioł :diabloti: :D :diabloti: :D :diabloti: Nikus napisał(a):przeginasz....albo nie:) No właśnie, tak faceta z osłem zrównać! :D:D:D:D Też chcesz zostać spałowana jak ja wczoraj!? :D:D:D:D Zaraz Ci przygrzmoci Wujek:D:D Quote
RenW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 polubek napisał(a):ja nigdy w życiu nie przegięłam no chyba że sama siebie :evil_lol: :evil_lol: Toś wysportowana jest:D:D:D Quote
polubek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 RenW napisał(a):No właśnie, tak faceta z osłem zrównać! :D:D:D:D Też chcesz zostać spałowana jak ja wczoraj!? :D:D:D:D Zaraz Ci przygrzmoci Wujek:D:D ale ja się nie boję bo mam ......................................... naboje :D :evil_lol: :D :evil_lol: :D :evil_lol: :D :evil_lol: :D Quote
Ellig Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Witajcie. Kochani kto kupi i dostarczy obroze dla suni? Tu nie ma co czekac, kleszczy jak psow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marcin_Praga_JSI Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dziś chcę porobić zdjęcia suni i napisać dla niej nowe ogłoszenie, które Wam tu wkleję, a Wy je przeniesiecie na 1sza stronę :) Sunia teraz jest ładniejsza. Ona na dworzu lubi latać, jak musi to umie chodzić na smyczy, ale ma potrzebę biegania :) Cieszy się do ludzi, skacze, niektórym się to nie podoba. Niech się cieszą, że to nie Amstaff :) Na szczęście nikogo nie gryzie, nie lubi jak ktoś biegnie lub ucieka, bo zaraz go goni i szczeka, żeby tak szybko nie biegł, bo ona jest szybsza :) Chce oddać rzeczy, które od Was dostałem :) Sunia je tylko puszkę "Chappi", lub domowe jedzonko. Zostało: Hill's Nature"s Best 1.25kg Hill's Sensitive Stomach 1kg Hill's Sensitive Stomach 1kg Hill's Puppy chicken z opakowania 3kg zostało jakieś 300gram Mera Dog Goody Snacks pudełko z ciastkami zostało 1/4 2 zabawki ładna piłeczka gumowa zielona i kosteczka piszczałka :) Te dwa posłanka wiśniowe to maluszki na nie sikały, ale nic nie czuć, i zastanawiam się czy można je uprać w pralce w 40stopniach + płyn zapachowy do płukania? Nie chcę żeby się zniszczyły :( ona lubi strasznie na tym spać i leżeć :) Quote
Kinia1984 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 spokojnie mozesz uprac albo jesli pokrowce sa zdejmowane to uprac same pokrowce:) tylko na niskich obrotach wirowanie zeby bebna nie urwalo;) a mamusia juz po sterylce czy przed? Quote
Ellig Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 M. prac w 30 stopniach bez wirowania. Sterylka odozona bo sunia miala szczepienia i teraz trzeba poczekac minimum 2 tyg. o ile dobrze pamietam:) Quote
NiJaSe Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 teraz już tylko tydzień :D , w poniedziałek jestem umowiona na tel ze swoimi wetkami zeby dograć termin sterylki Quote
Ellig Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 NiJaSe napisał(a):teraz już tylko tydzień :D , w poniedziałek jestem umowiona na tel ze swoimi wetkami zeby dograć termin sterylki Dziekuje NiJaSe :) Quote
Isadora7 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Przyczołgałam się, nareszcie łikiend :) się zaczyna. Ja mam już ślaczki pod oczętami. A co tak mało polubka? Quote
polubek Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Isadora7 napisał(a):Przyczołgałam się, nareszcie łikiend :) się zaczyna. Ja mam już ślaczki pod oczętami. A co tak mało polubka? polubek pracuje cioteczko a jutro to będę dopiero wieczorkiem śkółka się kłania Quote
Marcin_Praga_JSI Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Pewna Pani "stonka1125" przysłała mi poniższy link na priv z dopiskiem, że prosi o pomoc w znalezieniu domu dla psa. Pies ma wadę, lubi robić podkopy, więc może uciekać z ogródka, może w mieszkaniu będzie lepszy? Co o tym sądzicie? czy powinien zostać oddany do schroniska na obserwację charakteru? czy tam grozi mu tylko śmierć lub wymarnięcie, bo nikt go nie zechce? biedny piesek, bardzo biedny :( tak jak moja Sunia :( http://www.dogomania.pl/threads/185507-Bo-pies-nie-jest-potrzebny-nikomu.................?p=14670252#post14670252 Quote
polubek Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='Marcin_Praga_JSI'] http://www.dogomania.pl/threads/185507-Bo-pies-nie-jest-potrzebny-nikomu................. link nie działa Quote
Recommended Posts