RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nikus napisał(a):no nie cioteczki.....tego nie strzymam:mad::mad::mad: Wujek; a większą pałą nie dysponujesz, ta cosik skromna:cool3::diabloti::diabloti: Quote
Nikus Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 RenW napisał(a):Wujek; a większą pałą nie dysponujesz, ta cosik skromna:cool3::diabloti::diabloti: :lmaa::2gunfire::chainsaw::snipersm::-x:krach: Quote
NiJaSe Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 RenW napisał(a):Wujek; a większą pałą nie dysponujesz, ta cosik skromna:cool3::diabloti::diabloti: ahahahahahaha ale tą to sam pewnikiem strugał :evil_lol: Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nikus napisał(a):Wojtuś.......wychodzimy.....:obrazic: A wychodźcie.. ino o kindersztubę niniejszym upraszam; Panie przodem!!!:D:D:D:D:D Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nikus napisał(a)::lmaa::2gunfire::chainsaw::snipersm::-x:krach: Aleś :turn-l:arsenał wytoczył..:megagrin::megagrin::megagrin::scream_3::scream_3::mdrmed::shocked!::shocked!::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Ellig Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nikus napisał(a):Wojtuś.......wychodzimy.....:obrazic: No nie! Cioteczki co WY? Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ellig napisał(a):No nie! Cioteczki co WY? Eeee chyba się nie poobrażali; to są przednie Chłopy, męskie(100%!!:diabloti:) Meny.. mają poczucie własnej wartości, trochę dystansu do siebie i autoironii... :ices_bla:No; trochę nas poniosło...:lying::ekmm::nonono2:dali my se upust...:tard::no-no-no::nono: :mdleje::mdleje::modla:.....wracajcie!:diabloti::diabloti: Bo jak nie to gwałtem doprowadzimy!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wojtuś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 RenW napisał(a):Eeee chyba się nie poobrażali; to są przednie Chłopy, męskie(100%!!:diabloti:) Meny.. mają poczucie własnej wartości, trochę dystansu do siebie i autoironii... :ices_bla:No; trochę nas poniosło...:lying::ekmm::nonono2:dali my se upust...:tard::no-no-no::nono: :mdleje::mdleje::modla:.....wracajcie!:diabloti::diabloti: Bo jak nie to gwałtem doprowadzimy!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihihihi wcale sie nie poobrażaliśmy :shake::shake::shake: Gwałtu sie boimy :D:D:D to i prędziutko z powrotem już będziemy;););) Buziaki dla Cioteczek od Wujków :loveu: Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 wojtuś napisał(a):hihihihihi wcale sie nie poobrażaliśmy :shake::shake::shake: Gwałtu sie boimy :D:D:D to i prędziutko z powrotem już będziemy;););) Buziaki dla Cioteczek od Wujków :loveu: Aa to dobrze..bo już minę miałam nietęgą:sadCyber:..samoukaraniu poddać się chciałam;):evil_lol::evil_lol::diabloti: To wszystko przez nas; my z NiJaSe to dwie Renaty.. okazuje się z piekła rodem:eviltong::evil::peace::diabloti: Aha.. Ciotki buziaki odwzajemniają:loveu: Quote
NiJaSe Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 nooo ja tez mam mężczyzne w domu .... i to snajpera na dokladke dowód: Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Test ciążowy:smhair2::lying::shocked!::shocked!::eek2::eek2::eek2: Ciąża jest!:crazyeye::eek2::eek2::eek2::diabloti::diabloti::diabloti: Huurrraaaa!!!!!:laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::klacz::klacz: Quote
Ellig Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 RenW napisał(a):Test ciążowy:smhair2::lying::shocked!::shocked!::eek2::eek2::eek2: Ciąża jest!:crazyeye::eek2::eek2::eek2::diabloti::diabloti::diabloti: Huurrraaaa!!!!!:laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::klacz::klacz: Znaczy sie bocian byl z wizyta u NiJaSe? Quote
NiJaSe Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 no ja nie wiem , do bociana podobny to on nie byl ;) Quote
RenW Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Za dużo tych emotikonów, to też wbrew regulaminowi..:diabloti: Mnie się już w oczach mieni;) Quote
obraczus87 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 NiJaSe napisał(a):no ja nie wiem , do bociana podobny to on nie byl ;) To był ten bocian czy go nie było?????????? :) Quote
polubek Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 ojejku co to za samowolka coooooo? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dobrze pilnujcie wątku jak zapitalam. :eviltong: Nikus napisał(a):Wojtuś.......wychodzimy.....:obrazic: nikuś takiś obrażalski? :shake: :shake: :shake: może drzwi jeszcze otworzyć co? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
NiJaSe Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 obraczus87 napisał(a):To był ten bocian czy go nie było?????????? :) to nie byl bocian mowie po raz ostatni :mad: Quote
RenW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 NiJaSe napisał(a):to nie byl bocian mowie po raz ostatni :mad: Jasne, że nie bocian tylko fagas!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
obraczus87 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 NiJaSe napisał(a):to nie byl bocian mowie po raz ostatni :mad: Lepiej żebym nie pisała co to było naprawdę :D Quote
Nikus Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 obraczus87 napisał(a):Lepiej żebym nie pisała co to było naprawdę :D lepiej nie...dopiero nam wątek otwarli ponownie:D Quote
Ellig Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Nikus napisał(a):lepiej nie...dopiero nam wątek otwarli ponownie:D No, no , no....Bez jajkow:nono::nono::nono: Quote
NiJaSe Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 obraczus87 napisał(a):Lepiej żebym nie pisała co to było naprawdę :D oj nie . lepiej nie pisz :evil_lol: Quote
NiJaSe Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ellig napisał(a):No, no , no....Bez jajkow:nono::nono::nono: Ellig no cos Ty ?jakby bez jajków bylo to pewnie tych dwóch kresek by tez nie bylo :eviltong: Quote
Ellig Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Isadora7']Wróciłam.... ale mam zaległości Quote
Recommended Posts