Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cajus JB napisał(a):
Ra_dunia, GoniaP są z Poznania. :lol:

Tylko dostałem w kubeczku, ale bez łyżeczki. :placz:

wyciągnij ją z kieszeni ;)
zapomniałeś zostawić :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

NiJaSe napisał(a):
czesc czołem , po wczorajszej nieobecności sie melduje :)
Ellig DZIEKUJE ZA POMOC !!!! :):):)

Z tego co kumam cyferki to narazie nam starczy pieniedzy :)

Siema Ciotka! Gdzie Ty byłas jak Cię nie było?? :D

Posted

obraczus87 napisał(a):
Siema Ciotka! Gdzie Ty byłas jak Cię nie było?? :D

hehe w Opolu i we Wrocławiu :D
musialam swoja młodziez z pogotowia opiekuńczego odebrac ;p
autostopem sobie wracala , zadzwonila po pomoc na policaj a Ci stwierdzili ,ze poniewaz brakuje jej 5 miesiace do 18 to jako niepelnoletnia musi trafic do pogotowia opiekunczego. Heh paranoja normalnie ,niniejszym oświadczam ze na policji naprawde pracuja tępe barany

Posted

NiJaSe napisał(a):
autostopem sobie wracala , zadzwonila po pomoc na policaj a Ci stwierdzili ,ze poniewaz brakuje jej 5 miesiace do 18 to jako niepelnoletnia musi trafic do pogotowia opiekunczego. Heh paranoja normalnie ,niniejszym oświadczam ze na policji naprawde pracuja tępe barany

Cos tak myslalałam, że to o młodziez chodzi :D

Posted

hehehe noo mialam przygode :D:D
pan pedagog z pogotowia tez byl zdziwiony,ze oni ją do nich przywieźli
cholerka musze sie gdzies dopytac jak to jest , bo jak sie okaze ze ja tyle dymalam i kase wydalam przez to ,ze policaj nie do konca wiedziala co ma zrobic to moze ja sie powinnam o zwrot kosztow do nich zwrocic ;p;p

Posted

NiJaSe napisał(a):

Ech... słyszała, żeś zagościła w moich stronach...:ptrza było chociaż ręką pomachać; ja + - 50km. od Opola, ale to nic... wlazłabym na szczyt Kopy Biskupiej (889m. n.p.m. - dałabym radę:diabloti:)potem na wieżę widokową (zabytkowa 18m. wysoka) z lurnetką to bym dojrzała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Cos tak myslalałam, że to o młodziez chodzi :D

Ale jaka młodzież rezolutna:)
jak ja kochałam autostop:):):)Niech kultywują tradycję:)

Posted

ocelot napisał(a):
Ale jaka młodzież rezolutna:)
jak ja kochałam autostop:):):)Niech kultywują tradycję:)

Ja tylko raz w życiu jechałam autostopem i to koleżanka machała; może by zacząć na stare lata....:sg168:...:errrr::knuje:

Posted

RenW napisał(a):
Ja tylko raz w życiu jechałam autostopem i to koleżanka machała; może by zacząć na stare lata....:sg168:...:errrr::knuje:

oj ja to się wyjeździłam.... Z Tomaszowa Maz nad morze:):)I z powrotem:)I w góry.... i do stolicy:)
wspomnień kurcze czar:)
Zacznij:)

Posted

ocelot napisał(a):
oj ja to się wyjeździłam.... Z Tomaszowa Maz nad morze:):)I z powrotem:)I w góry.... i do stolicy:)
wspomnień kurcze czar:)
Zacznij:)

Byłam bardzo stateczną, ułożoną i bardzo zachowawczą pannicą..:eggface::-? z wiekiem mi się rozhulało..:eviltong::evil_lol::diabloti::diabloti:Nawet moja mama mnie nie poznaje:roll::lying::laugh2_2:

Posted

ocelot napisał(a):
Nie no... no chyba dobrze, że.... zmiany idą ku dobremu?:)

To zależy jak na to spojrzeć...:D:D:D:D... idąc tym tokiem myślenia to strach myśleć co będzie za kilkanaście lat..:crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ellig']Ren na autostopie....

O kuźwa, prawie ja..:crazyeye::evil_lol::evil_lol: tylko kolor włosów nie mój..:roll: długość zresztą też nie...:roll:i ja w takiej frywolnej pozie:razz::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='ocelot']Porywający widok:):)
Noooo.. karambol na autostradzie gotowy:roll::-o

Posted

no jestem już po pracusi zaglądam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
a tu ooooooooooch co się tu dzieje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

heh u mnie jazda stopem to chyba rodzinne , tyle ze ja nie mialam okazji wypuszczac sie w Europe tak jak to czyni moja młoda :)
teraz obleciala Czechy , Niemcy , Francje i Hiszpanie , heheh i wszedzie spoko dopiero tu jej przerwe w podrózy urządzili i mało tego ja będe musiala zapłacić za jedna dobe przymusowego pobytu w pogotowiu opiekunczym :/

Posted

NiJaSe napisał(a):
heh u mnie jazda stopem to chyba rodzinne , tyle ze ja nie mialam okazji wypuszczac sie w Europe tak jak to czyni moja młoda :)
teraz obleciala Czechy , Niemcy , Francje i Hiszpanie , heheh i wszedzie spoko dopiero tu jej przerwe w podrózy urządzili i mało tego ja będe musiala zapłacić za jedna dobe przymusowego pobytu w pogotowiu opiekunczym :/

A ilez to taka przyjemność noclegu w pogotowiu kosztuje?? :D