Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"]Wpłaty:

30.04.2010r
[SIZE="3"]Ellig - 100,00
[SIZE="3"]Obraczus87 - 25,00
Livka i Nikus - 20,00
Wunia - 50,00
RenW - 50,00

05.05.2010r.
[SIZE="3"]papryka - 15,00
a.piurek - 30,00

[SIZE="4"]Razem: [SIZE="5"]290,00

[SIZE="4"]Wydatki:

[SIZE="4"]54,00 - środki na odrobaczenie - obraczus87(przelew - 03.05.2010r.)

[SIZE="4"]Saldo [SIZE="3"]07.05.2010r. :[SIZE="5"] 236,00
Darczyńcom ślicznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Ellig']NiJaSe czy mozesz jeszcze raz pomoc w zalatwieniu sterylizacji dla matki szczeniakow:)[/QUOTE]
tak jest :) ,zajme sie tym
a dzisiaj postaram sie adarzyc do weta z sunia ,zeby zobaczyc czy to gruczoły , jak gruczoły w porzadku to pewnie trzeba bedzie to odrobaczenie powtorzyć.
Polubek kochana wrzuc w pierwszy post powyższe rozliczenie :)

Posted

Wszyscy wspolnie ustalilismy ,ze po to zostaly zebrane pieniadze , zeby przeznaczac je na odrobaczanie , szczepienia, wizyty wet, sterylizacje i poprosilismy Obraczus 87 o to by sie zgodzila na zwrot za poniesione przez Nia koszty....:)
Nikt z nas nie liczy sobie za czas , za benzyne itp.

Posted

Ellig napisał(a):
Wszyscy wspolnie ustalilismy ,ze po to zostaly zebrane pieniadze , zeby przeznaczac je na odrobaczanie , szczepienia, wizyty wet, sterylizacje i poprosilismy Obraczus 87 o to by sie zgodzila na zwrot za poniesione przez Nia koszty....:)

Jestem za kasę powierzam na psiaki, a na co konkretnie zostawiam prowadzącym i opiekującym się

Posted

a.piurek napisał(a):
Jestem za kasę powierzam na psiaki, a na co konkretnie zostawiam prowadzącym i opiekującym się

Dziekuje bardzo, przepraszam ten moj cytowany wpis jest teraz wyrwany z kontekstu ale nie warto o tym mowic....Milo ,ze jestes:)

Posted

Ellig napisał(a):
Dziekuje bardzo, przepraszam ten moj cytowany wpis jest teraz wyrwany z kontekstu ale nie warto o tym mowic....Milo ,ze jestes:)

Sorry gapa jestem , odniosłam się do czegoś czego już niet. I dobrze, że niet.

Posted

Ellig napisał(a):

Kochana Ellig :)

Hihi za darmową podwózkę to ktoś inny powinien mi zwrócic kasę za paliwo :evil_lol:

Nijase czy udało Ci się pójść z sunią do weta?? :)

Posted

nie wyrobilam sie , do domu wrocilam jak do Ciebie dzwonilam a wetki do 19 , ale jutro caly dzien mam luz :) i na spokojnie pokicam do moich wetek , chociaz nie wiem czy nie powinnam ich zmienic na jakies lepsze ;P ;)
acha sunia juz raz gruczoly miala wyciskne jakos w styczniu ,wiec istniej mozliwosc ze faktycznie znowu to samo , niektore psy maja tendencje do zatykajacych sie gruczołow

Posted

Jest dom dla szczeniora , panstwo mieli psa z Palucha , fajna pokoleniowa rodzina , psiak przezyl u nich szczesliwe 14 lat i nie daja rady chca nastepnego bo w domu nudno i pusto. Jak nasz M. wreszcie sie obudzi to zwierze moze jechac na nowe wlosci
Sunie tez dzisiaj postaram sie ogarnac , chociaz dzisiaj mam niezly dzien ,musze odebrac szceniaka od dziewcyn z tomaszowa na okeciu i przetrzymac do jutra i mam jeszcze jeden problem...POSZUKUJE NA JUZ KLATKI DLA PSA , dziewczyna wziela sucz ze schronu i od dwoch tygodni z nia walczy ,bo psia demoluje chalupe po calosci , zerwany karnisz, rozwalone kino domowe , pociete kable , posciel ,ciuchy , wybebeszone szafki. Nie ma jak jej zamknac w odddzielnym pomieszczeniu bo pozbyla sie drzwi wewnetrznych , dziewczyna boi sie wyjsc z domu i jest na skraju zalamania, nie wie co robic bo w poniedzialek do pracy i juz ma stres co zastanie w domu.
Moze macie kogos kto ma klatke pozyczyc ??? plizzz

Posted

Wspaniale wiesci...kurcze no kiedys gdzies widzialam ,ze mozna wypozyczyc klatke jak sobie przypomne albo znajde to napisze....chyba to bylo u kogos kto zajmuje sie bullowatymi?

Posted

NiJaSe - kiedyś mtf zalesie pożyczała nam duuuży kennel, tylko nie wiem czy ta suczka się tam zmieści, bo nie pamiętam wymiarów. To szczeniak przyleci samolotem;)?

Posted

Ellig napisał(a):
Dzien dobry:)
Dzisiaj wazny dzien, czekamy na wiesci od NiJaSe....Musza byc dobre!

Wieści są bardzo dobre :)

szczenior już w nowym wspaniałym i odpowiedzialnym domku :) :loveu::loveu::loveu::loveu:

Mamusia z gruczołami problemu nie miała, została zaszczepiona :) koszty poda Nijase, bo ja zapomniałam ile Ciotka zapłaciła :loveu::loveu::loveu::loveu:

To teraz tylko sterylka Mamusi i do domku.
Czy ktos jest w stanie ułożyc tekst do ogłoszeń ?? :cool3: :evil_lol:

Posted

NiJaSe napisał(a):
aaaach wczoraj juz byla jedna wizyta w domu na grochowie u tego psiaka co to mial na nuzyce zejsc .... psiak kwitnie , biega ,skacze , bawi sie jak szalony.Pani byla z nim u weta ....wet kazal uzupelnic diete suplementami :diabloti: a tak stan zdrowia jak u dorodnego rydza. W poniedzialek chlopak bedzie mial pierwsze szczepienie.
Domek fajny , pani chetna do utrzymywania kontaktu , umowe podpisala bez szemrania i nawet sie zapytala czy w takim razie moze co jakis czas zawracac mi glowe pytaniami , bo juz nie pamieta jak to jest ze szczeniakami ( jej pies dozyl 15 lat )
Wszystkie szczeniaki poza tymi chrzanowskimi ( tu nie wiem bo od tej laski nic wydobyc nie mozna bylo) sa juz po wizytach u wtwerynarzy i wszystkie sa zdrowiutkie , te nuzyce , parwo i inne dziwolągi gdzies sie tajemniczo rozmyły.

NiJaSe napisał(a):
pan z Bialegostoku nie ma ochoty na odwiedziny ,natomiast moge do niego co jakis czas zadzwonic i moze przysylac zdjecia na mail. Na szczescie ten pan uznaje sterylki i kastracje

A może powiedzieć, że macie darmową karmę zebraną dla Marcina, chętnie przekażecie szczeniakom, może jakoś ich to zachęci? Zwłaszcza tą młodą dziewczynę z Chrzanowa.

Posted

obraczus87 napisał(a):
...bo w grupie siła, ale tylko w takiej grupie ;)

Fantastycznie!!!!
Teraz juz tylko sterylizacja suki, musimy zorientowac sie w kosztach, czy wystarczy nam pieniedzy?:)