obraczus87 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Informacja: 30.04.2010 zostały zakupione środki na odrobaczenie dla 5 szczeniaków oraz dla matki. Zwrot pieniędzy juz otrzymałam. Koszt - 54zł. Poniżej załącznik. Quote
Ellig Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 NiJaSe czy mozesz jeszcze raz pomoc w zalatwieniu sterylizacji dla matki szczeniakow:) Quote
Ellig Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Bylo tez allegro dla szczeniaka ale sie nie doczytalam albo przeoczylam.... Quote
RenW Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [SIZE="4"]Wpłaty: 30.04.2010r [SIZE="3"]Ellig - 100,00 [SIZE="3"]Obraczus87 - 25,00 Livka i Nikus - 20,00 Wunia - 50,00 RenW - 50,00 05.05.2010r. [SIZE="3"]papryka - 15,00 a.piurek - 30,00 [SIZE="4"]Razem: [SIZE="5"]290,00 [SIZE="4"]Wydatki: [SIZE="4"]54,00 - środki na odrobaczenie - obraczus87(przelew - 03.05.2010r.) [SIZE="4"]Saldo [SIZE="3"]07.05.2010r. :[SIZE="5"] 236,00 Darczyńcom ślicznie dziękujemy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
NiJaSe Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Ellig']NiJaSe czy mozesz jeszcze raz pomoc w zalatwieniu sterylizacji dla matki szczeniakow:)[/QUOTE] tak jest :) ,zajme sie tym a dzisiaj postaram sie adarzyc do weta z sunia ,zeby zobaczyc czy to gruczoły , jak gruczoły w porzadku to pewnie trzeba bedzie to odrobaczenie powtorzyć. Polubek kochana wrzuc w pierwszy post powyższe rozliczenie :) Quote
Ellig Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wszyscy wspolnie ustalilismy ,ze po to zostaly zebrane pieniadze , zeby przeznaczac je na odrobaczanie , szczepienia, wizyty wet, sterylizacje i poprosilismy Obraczus 87 o to by sie zgodzila na zwrot za poniesione przez Nia koszty....:) Nikt z nas nie liczy sobie za czas , za benzyne itp. Quote
a.piurek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ellig napisał(a):Wszyscy wspolnie ustalilismy ,ze po to zostaly zebrane pieniadze , zeby przeznaczac je na odrobaczanie , szczepienia, wizyty wet, sterylizacje i poprosilismy Obraczus 87 o to by sie zgodzila na zwrot za poniesione przez Nia koszty....:) Nikt z nas nie liczy sobie za czas , za benzyne itp. Jestem za kasę powierzam na psiaki, a na co konkretnie zostawiam prowadzącym i opiekującym się Quote
Ellig Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 a.piurek napisał(a):Jestem za kasę powierzam na psiaki, a na co konkretnie zostawiam prowadzącym i opiekującym się Dziekuje bardzo, przepraszam ten moj cytowany wpis jest teraz wyrwany z kontekstu ale nie warto o tym mowic....Milo ,ze jestes:) Quote
a.piurek Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ellig napisał(a):Dziekuje bardzo, przepraszam ten moj cytowany wpis jest teraz wyrwany z kontekstu ale nie warto o tym mowic....Milo ,ze jestes:) Sorry gapa jestem , odniosłam się do czegoś czego już niet. I dobrze, że niet. Quote
obraczus87 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ellig napisał(a):Wszyscy wspolnie ustalilismy ,ze po to zostaly zebrane pieniadze , zeby przeznaczac je na odrobaczanie , szczepienia, wizyty wet, sterylizacje i poprosilismy Obraczus 87 o to by sie zgodzila na zwrot za poniesione przez Nia koszty....:) Nikt z nas nie liczy sobie za czas , za benzyne itp. Kochana Ellig :) Hihi za darmową podwózkę to ktoś inny powinien mi zwrócic kasę za paliwo :evil_lol: Nijase czy udało Ci się pójść z sunią do weta?? :) Quote
NiJaSe Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 nie wyrobilam sie , do domu wrocilam jak do Ciebie dzwonilam a wetki do 19 , ale jutro caly dzien mam luz :) i na spokojnie pokicam do moich wetek , chociaz nie wiem czy nie powinnam ich zmienic na jakies lepsze ;P ;) acha sunia juz raz gruczoly miala wyciskne jakos w styczniu ,wiec istniej mozliwosc ze faktycznie znowu to samo , niektore psy maja tendencje do zatykajacych sie gruczołow Quote
obraczus87 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Acha no oki. To w takim razie jutro będzie wiadomo czy to gruczoły czy robale :) Quote
Ellig Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Dzien dobry:) Dzisiaj wazny dzien, czekamy na wiesci od NiJaSe....Musza byc dobre! Quote
NiJaSe Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jest dom dla szczeniora , panstwo mieli psa z Palucha , fajna pokoleniowa rodzina , psiak przezyl u nich szczesliwe 14 lat i nie daja rady chca nastepnego bo w domu nudno i pusto. Jak nasz M. wreszcie sie obudzi to zwierze moze jechac na nowe wlosci Sunie tez dzisiaj postaram sie ogarnac , chociaz dzisiaj mam niezly dzien ,musze odebrac szceniaka od dziewcyn z tomaszowa na okeciu i przetrzymac do jutra i mam jeszcze jeden problem...POSZUKUJE NA JUZ KLATKI DLA PSA , dziewczyna wziela sucz ze schronu i od dwoch tygodni z nia walczy ,bo psia demoluje chalupe po calosci , zerwany karnisz, rozwalone kino domowe , pociete kable , posciel ,ciuchy , wybebeszone szafki. Nie ma jak jej zamknac w odddzielnym pomieszczeniu bo pozbyla sie drzwi wewnetrznych , dziewczyna boi sie wyjsc z domu i jest na skraju zalamania, nie wie co robic bo w poniedzialek do pracy i juz ma stres co zastanie w domu. Moze macie kogos kto ma klatke pozyczyc ??? plizzz Quote
Ellig Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Wspaniale wiesci...kurcze no kiedys gdzies widzialam ,ze mozna wypozyczyc klatke jak sobie przypomne albo znajde to napisze....chyba to bylo u kogos kto zajmuje sie bullowatymi? Quote
tripti Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 NiJaSe - kiedyś mtf zalesie pożyczała nam duuuży kennel, tylko nie wiem czy ta suczka się tam zmieści, bo nie pamiętam wymiarów. To szczeniak przyleci samolotem;)? Quote
obraczus87 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ellig napisał(a):Dzien dobry:) Dzisiaj wazny dzien, czekamy na wiesci od NiJaSe....Musza byc dobre! Wieści są bardzo dobre :) szczenior już w nowym wspaniałym i odpowiedzialnym domku :) :loveu::loveu::loveu::loveu: Mamusia z gruczołami problemu nie miała, została zaszczepiona :) koszty poda Nijase, bo ja zapomniałam ile Ciotka zapłaciła :loveu::loveu::loveu::loveu: To teraz tylko sterylka Mamusi i do domku. Czy ktos jest w stanie ułożyc tekst do ogłoszeń ?? :cool3: :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Nikus napisał(a)::multi::multi::multi:brawo cioteczki:multi: ...bo w grupie siła, ale tylko w takiej grupie ;) Quote
mysza 1 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 NiJaSe napisał(a):aaaach wczoraj juz byla jedna wizyta w domu na grochowie u tego psiaka co to mial na nuzyce zejsc .... psiak kwitnie , biega ,skacze , bawi sie jak szalony.Pani byla z nim u weta ....wet kazal uzupelnic diete suplementami :diabloti: a tak stan zdrowia jak u dorodnego rydza. W poniedzialek chlopak bedzie mial pierwsze szczepienie. Domek fajny , pani chetna do utrzymywania kontaktu , umowe podpisala bez szemrania i nawet sie zapytala czy w takim razie moze co jakis czas zawracac mi glowe pytaniami , bo juz nie pamieta jak to jest ze szczeniakami ( jej pies dozyl 15 lat ) Wszystkie szczeniaki poza tymi chrzanowskimi ( tu nie wiem bo od tej laski nic wydobyc nie mozna bylo) sa juz po wizytach u wtwerynarzy i wszystkie sa zdrowiutkie , te nuzyce , parwo i inne dziwolągi gdzies sie tajemniczo rozmyły. NiJaSe napisał(a):pan z Bialegostoku nie ma ochoty na odwiedziny ,natomiast moge do niego co jakis czas zadzwonic i moze przysylac zdjecia na mail. Na szczescie ten pan uznaje sterylki i kastracje A może powiedzieć, że macie darmową karmę zebraną dla Marcina, chętnie przekażecie szczeniakom, może jakoś ich to zachęci? Zwłaszcza tą młodą dziewczynę z Chrzanowa. Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 obraczus87 napisał(a):...bo w grupie siła, ale tylko w takiej grupie ;) Fantastycznie!!!! Teraz juz tylko sterylizacja suki, musimy zorientowac sie w kosztach, czy wystarczy nam pieniedzy?:) Quote
Recommended Posts