Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przed chwila rozmawiam z Marcinem
załatwiamy sterylke suni , nie ma problemu jak bedzie ustawiona sterylizacja mozna po sunie przyjchac a po zabiegu odwieźć ja do Marcina
dane osob ktore dostaly pieski dostane , domy odwiedzimy i zbadamy sytuacja znaczy nie Marcin tylko ja z kims postronnym z dogo zeby nie bylo ,ze ja znowu cos mace ( zreszta troche osob mnie tu zna i poki co z tego co wiem nikt nie ma mi nic do zarzucenia )
reszte rzeczy po malacach Marcin odda , chcialby tylko poslanie dla suni zostawic
i czwarta rzecz Marcin pyta czy ktos chcialby ten kojec ktory zmontowali dla maluchow

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NiJaSe napisał(a):
załatwiamy sterylke suni , nie ma problemu jak bedzie ustawiona sterylizacja mozna po sunie przyjchac a po zabiegu odwieźć ja do Marcina
dane osob ktore dostaly pieski dostane , domy odwiedzimy i zbadamy sytuacja znaczy nie Marcin tylko ja z kims postronnym z dogo zeby nie bylo ,ze ja znowu cos mace ( zreszta troche osob mnie tu zna i poki co z tego co wiem nikt nie ma mi nic do zarzucenia )
reszte rzeczy po malacach Marcin odda , chcialby tylko poslanie dla suni zostawic
i czwarta rzecz Marcin pyta czy ktos chcialby ten kojec ktory zmontowali dla maluchow

Dalam rzeczy po to zeby z nich korzystaly psiaki i sunia, prosze niech Marcin zostawi wszystko co jest potrzebne...:)

Posted

NiJaSe napisał(a):

przepraszam, ale znowu się wtrące:
pytałam Marcina w piątek czy sam robic kojec z tych kawałków mebli- powiedział mi, że nie i on jest pożyczony na czas szczeniaków.
Uściślij proszę tą informację, obraczuś była świadkiem;)
Wszystkie szczeniaki już poszły?
a jak sie na kontroli okaże, że coś jest nie tak - to (odpukać) zabierzecie? Na jakiej podstawie skoro Marcin wział pieniadze a żadnej umowy nie ma?
Masz zamiar jechać osobiście do Białegostoku i Krakowa odwiedzic rodziny adopcyjne?

Posted

Ellig napisał(a):
Pieniadze sa zabezpieczone i Ci co je dali nie maja watpliwosci tylko realnie pomagaja. Szczeniaki w prezencie ode mnie dostaly legowiska, zabawki, karme / rowniez sunia/.

Ellig :loveu::loveu::loveu:
Nie tylko zaglądaj na Dogo - pozostań jak do tej pory:loveu:
Pięknie okazałaś tutaj pomoc:loveu:
To jest właśnie Dogo - potrafimy działać szybko, skutecznie i nieraz tym zaskakujemy wszystkich;)...ale bywa nieraz różnie....
Z pozdrowieniami:)

Posted

[quote name='wojtuś']Ellig :loveu::loveu::loveu:
Nie tylko zaglądaj na Dogo - pozostań jak do tej pory:loveu:
Pięknie okazałaś tutaj pomoc:loveu:
To jest właśnie Dogo - potrafimy działać szybko, skutecznie i nieraz tym zaskakujemy wszystkich;)...ale bywa nieraz różnie....
Z pozdrowieniami:)[/QUOTE]
Bardzo dziekuje i wzajemnie milo mi Cie tu rowniez widziec, jestes tam gdzie pomoc jest bardzo potrzebna i masz w sobie duzo tolerancji i poczucia humoru:)

Posted

Witam.

Zgodnie z wczorajszymi prośbami jakie dostałam na PW od osób zaangażowanych w wątek - wątek (po wcześniejszym dokładnym zmoderowaniu a wiec usunięciu CAŁEGO offa i wszystkich "personalnych rozgrywek") przywracam z Archiwum.

Po usunięciu nieregulaminowych postów wątek skrócił się z 71 stron do 19 stron.
Wszystkie wpisy jakie w nim zostały są wpisami informacyjnymi i prosiłabym aby wszystkie wpisy jakie się teraz pojawią również pozostały tylko i wyłącznie wpisami informacyjnymi.
Zgodnie z prośbą polubek Ona została osoba prowadzącą/odpowiedzialną za wątek.

Pytania o to dlaczego wątek znalazł się w Archiwum proszę kierowac do Moderatora, który go tam umieścił. Uprzedzam - nie byłam to ja. Ja przeniosłam do Archiwum dubel tego wątku.

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Maupa4']Witam.

Zgodnie z wczorajszymi prośbami jakie dostałam na PW od osób zaangażowanych w wątek - wątek (po wcześniejszym dokładnym zmoderowaniu a wiec usunięciu CAŁEGO offa i wszystkich "personalnych rozgrywek") przywracam z Archiwum.

Po usunięciu nieregulaminowych postów wątek skrócił się z 71 stron do 19 stron.
Wszystkie wpisy jakie w nim zostały są wpisami informacyjnymi i prosiłabym aby wszystkie wpisy jakie się teraz pojawią również pozostały tylko i wyłącznie wpisami informacyjnymi.
Zgodnie z prośbą polubek Ona została osoba prowadzącą/odpowiedzialną za wątek.

Pytania o to dlaczego wątek znalazł się w Archiwum proszę kierowac do Moderatora, który go tam umieścił. Uprzedzam - nie byłam to ja. Ja przeniosłam do Archiwum dubel tego wątku.

Pozdrawiam.

Jest wątek!!!!!:multi::multi::multi::multi: Huuuraaaaaa!!!!:multi::multi::multi:
Dziękujemy
:lol::lol:

Posted

o i wątek znalazł się, a już właśnie chodziło mi po głowie, żeby kogoś podpytać co się stało z tym wątkiem. Czyli wszystkie szczeniaki w nowych domkach?

Posted

[quote name='RenW']Jest wątek!!!!!:multi::multi::multi::multi: Huuuraaaaaa!!!!:multi::multi::multi:
Dziękujemy
:lol::lol:

Dziekujemy :loveu::loveu::loveu:

A tera poprosimy o wpisanie rozliczen, wiadomosci z wizyt i rozmow poadopcyjnych oraz planow dalszego dzialania:)

Posted

słuchajta trzeba mame jeszcze raz chyba odrobaczyc bo pupskiem po ziemi zasuwa , moze by jakiegos bardziej wszechstronnego srodka uzyc co ?
Co do domkow to obdzwoniłam wszystkie , 7 domków bedzie ok. mimo ze dwa a trzy nie bardzo chca wizyte jakąkolwiek i umowe ,ale jakos to przelknelam bo nie byli niechetni do rozmów i brzmiali konkretnie ,ja wiem ze to nie to samo co zobaczyc na oczy ,ale nie bardzo mamy ruch.
Jeden dom to na bank porażka stulecia , dom z Chrzanowa ... panna wziela sunie dla siebie i psiaka dla kolezanki , od pierwszego jej slowa w srodku alarm mi zaczal wyć , a jak na moje hasło sterylka odpowiedziala " a musze?" bo sie furia zla we mnie obudzila . Walnelam jej naukową prelekcje jadowicie slodkim glosem na temat konsekwencji braku sterylek i dalam dwa dni na przemyslenie i odpowiedz. Jak sie do mnie nie odezwie to zadzwoni do niej Marcin ,chociaz jestem przekonana ze tez nie wiele uzyska

Posted

to jak trzeźwe myślenie to ja się nie nadaje ;)

a tak serio - to Nijase - saneczkowanie u suni to pewno objaw zatkanych gruczołów. Trza u weta przeczyścić i będzie dobrze.

Posted

aaaach wczoraj juz byla jedna wizyta w domu na grochowie u tego psiaka co to mial na nuzyce zejsc .... psiak kwitnie , biega ,skacze , bawi sie jak szalony.Pani byla z nim u weta ....wet kazal uzupelnic diete suplementami :diabloti: a tak stan zdrowia jak u dorodnego rydza. W poniedzialek chlopak bedzie mial pierwsze szczepienie.
Domek fajny , pani chetna do utrzymywania kontaktu , umowe podpisala bez szemrania i nawet sie zapytala czy w takim razie moze co jakis czas zawracac mi glowe pytaniami , bo juz nie pamieta jak to jest ze szczeniakami ( jej pies dozyl 15 lat )
Wszystkie szczeniaki poza tymi chrzanowskimi ( tu nie wiem bo od tej laski nic wydobyc nie mozna bylo) sa juz po wizytach u wtwerynarzy i wszystkie sa zdrowiutkie , te nuzyce , parwo i inne dziwolągi gdzies sie tajemniczo rozmyły.

Posted

[quote name='tripti']jeżeli któryś trafił do Białegosotku, to też mogę odwiedzić.[/QUOTE]
pan z Bialegostoku nie ma ochoty na odwiedziny ,natomiast moge do niego co jakis czas zadzwonic i moze przysylac zdjecia na mail. Na szczescie ten pan uznaje sterylki i kastracje