NiJaSe Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 przed chwila rozmawiam z Marcinem załatwiamy sterylke suni , nie ma problemu jak bedzie ustawiona sterylizacja mozna po sunie przyjchac a po zabiegu odwieźć ja do Marcina dane osob ktore dostaly pieski dostane , domy odwiedzimy i zbadamy sytuacja znaczy nie Marcin tylko ja z kims postronnym z dogo zeby nie bylo ,ze ja znowu cos mace ( zreszta troche osob mnie tu zna i poki co z tego co wiem nikt nie ma mi nic do zarzucenia ) reszte rzeczy po malacach Marcin odda , chcialby tylko poslanie dla suni zostawic i czwarta rzecz Marcin pyta czy ktos chcialby ten kojec ktory zmontowali dla maluchow Quote
Ellig Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 NiJaSe napisał(a):przed chwila rozmawiam z Marcinem załatwiamy sterylke suni , nie ma problemu jak bedzie ustawiona sterylizacja mozna po sunie przyjchac a po zabiegu odwieźć ja do Marcina dane osob ktore dostaly pieski dostane , domy odwiedzimy i zbadamy sytuacja znaczy nie Marcin tylko ja z kims postronnym z dogo zeby nie bylo ,ze ja znowu cos mace ( zreszta troche osob mnie tu zna i poki co z tego co wiem nikt nie ma mi nic do zarzucenia ) reszte rzeczy po malacach Marcin odda , chcialby tylko poslanie dla suni zostawic i czwarta rzecz Marcin pyta czy ktos chcialby ten kojec ktory zmontowali dla maluchow Dalam rzeczy po to zeby z nich korzystaly psiaki i sunia, prosze niech Marcin zostawi wszystko co jest potrzebne...:) Quote
idusiek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 NiJaSe napisał(a):przed chwila rozmawiam z Marcinem załatwiamy sterylke suni , nie ma problemu jak bedzie ustawiona sterylizacja mozna po sunie przyjchac a po zabiegu odwieźć ja do Marcina dane osob ktore dostaly pieski dostane , domy odwiedzimy i zbadamy sytuacja znaczy nie Marcin tylko ja z kims postronnym z dogo zeby nie bylo ,ze ja znowu cos mace ( zreszta troche osob mnie tu zna i poki co z tego co wiem nikt nie ma mi nic do zarzucenia ) reszte rzeczy po malacach Marcin odda , chcialby tylko poslanie dla suni zostawic i czwarta rzecz Marcin pyta czy ktos chcialby ten kojec ktory zmontowali dla maluchow przepraszam, ale znowu się wtrące: pytałam Marcina w piątek czy sam robic kojec z tych kawałków mebli- powiedział mi, że nie i on jest pożyczony na czas szczeniaków. Uściślij proszę tą informację, obraczuś była świadkiem;) Wszystkie szczeniaki już poszły? a jak sie na kontroli okaże, że coś jest nie tak - to (odpukać) zabierzecie? Na jakiej podstawie skoro Marcin wział pieniadze a żadnej umowy nie ma? Masz zamiar jechać osobiście do Białegostoku i Krakowa odwiedzic rodziny adopcyjne? Quote
Isadora7 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 idusiek napisał(a):[...] Masz zamiar jechać osobiście do Białegostoku i Krakowa odwiedzic rodziny adopcyjne? W przypadku Krakowa nie będzie problemu. Quote
obraczus87 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Nijase dobrze. Daj mi znac kiedy będzie sterylka i gdzie załatwiłas ;) super!!! A Mamusia od razu wiedziała do czego służy posłanko ;) Niech Marcin zostawi sobie te rzeczy :) Quote
obraczus87 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Isadora7 napisał(a): W przypadku Krakowa nie będzie problemu. W przypadku Białegostoku - również nie ma problemu ;) Quote
wojtuś Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ellig napisał(a):Pieniadze sa zabezpieczone i Ci co je dali nie maja watpliwosci tylko realnie pomagaja. Szczeniaki w prezencie ode mnie dostaly legowiska, zabawki, karme / rowniez sunia/. Ellig :loveu::loveu::loveu: Nie tylko zaglądaj na Dogo - pozostań jak do tej pory:loveu: Pięknie okazałaś tutaj pomoc:loveu: To jest właśnie Dogo - potrafimy działać szybko, skutecznie i nieraz tym zaskakujemy wszystkich;)...ale bywa nieraz różnie.... Z pozdrowieniami:) Quote
Ellig Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='wojtuś']Ellig :loveu::loveu::loveu: Nie tylko zaglądaj na Dogo - pozostań jak do tej pory:loveu: Pięknie okazałaś tutaj pomoc:loveu: To jest właśnie Dogo - potrafimy działać szybko, skutecznie i nieraz tym zaskakujemy wszystkich;)...ale bywa nieraz różnie.... Z pozdrowieniami:)[/QUOTE] Bardzo dziekuje i wzajemnie milo mi Cie tu rowniez widziec, jestes tam gdzie pomoc jest bardzo potrzebna i masz w sobie duzo tolerancji i poczucia humoru:) Quote
Maupa4 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Witam. Zgodnie z wczorajszymi prośbami jakie dostałam na PW od osób zaangażowanych w wątek - wątek (po wcześniejszym dokładnym zmoderowaniu a wiec usunięciu CAŁEGO offa i wszystkich "personalnych rozgrywek") przywracam z Archiwum. Po usunięciu nieregulaminowych postów wątek skrócił się z 71 stron do 19 stron. Wszystkie wpisy jakie w nim zostały są wpisami informacyjnymi i prosiłabym aby wszystkie wpisy jakie się teraz pojawią również pozostały tylko i wyłącznie wpisami informacyjnymi. Zgodnie z prośbą polubek Ona została osoba prowadzącą/odpowiedzialną za wątek. Pytania o to dlaczego wątek znalazł się w Archiwum proszę kierowac do Moderatora, który go tam umieścił. Uprzedzam - nie byłam to ja. Ja przeniosłam do Archiwum dubel tego wątku. Pozdrawiam. Quote
RenW Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Maupa4']Witam. Zgodnie z wczorajszymi prośbami jakie dostałam na PW od osób zaangażowanych w wątek - wątek (po wcześniejszym dokładnym zmoderowaniu a wiec usunięciu CAŁEGO offa i wszystkich "personalnych rozgrywek") przywracam z Archiwum. Po usunięciu nieregulaminowych postów wątek skrócił się z 71 stron do 19 stron. Wszystkie wpisy jakie w nim zostały są wpisami informacyjnymi i prosiłabym aby wszystkie wpisy jakie się teraz pojawią również pozostały tylko i wyłącznie wpisami informacyjnymi. Zgodnie z prośbą polubek Ona została osoba prowadzącą/odpowiedzialną za wątek. Pytania o to dlaczego wątek znalazł się w Archiwum proszę kierowac do Moderatora, który go tam umieścił. Uprzedzam - nie byłam to ja. Ja przeniosłam do Archiwum dubel tego wątku. Pozdrawiam. Jest wątek!!!!!:multi::multi::multi::multi: Huuuraaaaaa!!!!:multi::multi::multi: Dziękujemy:lol::lol: Quote
tripti Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 o i wątek znalazł się, a już właśnie chodziło mi po głowie, żeby kogoś podpytać co się stało z tym wątkiem. Czyli wszystkie szczeniaki w nowych domkach? Quote
Akrum Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 ojej, wątek wrócił. to do adopcji został jeden szczeniorek i mama,tak?? Quote
Ellig Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='RenW']Jest wątek!!!!!:multi::multi::multi::multi: Huuuraaaaaa!!!!:multi::multi::multi: Dziękujemy:lol::lol: Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: A tera poprosimy o wpisanie rozliczen, wiadomosci z wizyt i rozmow poadopcyjnych oraz planow dalszego dzialania:) Quote
obraczus87 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 HURRA!!!!!!!!!! Kochana Maupa4 - dziekujemy!!!!!!!! Quote
NiJaSe Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 słuchajta trzeba mame jeszcze raz chyba odrobaczyc bo pupskiem po ziemi zasuwa , moze by jakiegos bardziej wszechstronnego srodka uzyc co ? Co do domkow to obdzwoniłam wszystkie , 7 domków bedzie ok. mimo ze dwa a trzy nie bardzo chca wizyte jakąkolwiek i umowe ,ale jakos to przelknelam bo nie byli niechetni do rozmów i brzmiali konkretnie ,ja wiem ze to nie to samo co zobaczyc na oczy ,ale nie bardzo mamy ruch. Jeden dom to na bank porażka stulecia , dom z Chrzanowa ... panna wziela sunie dla siebie i psiaka dla kolezanki , od pierwszego jej slowa w srodku alarm mi zaczal wyć , a jak na moje hasło sterylka odpowiedziala " a musze?" bo sie furia zla we mnie obudzila . Walnelam jej naukową prelekcje jadowicie slodkim glosem na temat konsekwencji braku sterylek i dalam dwa dni na przemyslenie i odpowiedz. Jak sie do mnie nie odezwie to zadzwoni do niej Marcin ,chociaz jestem przekonana ze tez nie wiele uzyska Quote
polubek Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 poczekajcie przeczytajmy jeszcze raz go od początku co i jak co zostało czego nie ma. plissss trzeźwe myslenie przede wszystkim Quote
tripti Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 jeżeli któryś trafił do Białegosotku, to też mogę odwiedzić. Quote
Ra_dunia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 to jak trzeźwe myślenie to ja się nie nadaje ;) a tak serio - to Nijase - saneczkowanie u suni to pewno objaw zatkanych gruczołów. Trza u weta przeczyścić i będzie dobrze. Quote
Nikus Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 mam masakrę w pracy...ale fajnie,że znowu możemy tu działać:)witam wszystkich:) Quote
NiJaSe Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 aaaach wczoraj juz byla jedna wizyta w domu na grochowie u tego psiaka co to mial na nuzyce zejsc .... psiak kwitnie , biega ,skacze , bawi sie jak szalony.Pani byla z nim u weta ....wet kazal uzupelnic diete suplementami :diabloti: a tak stan zdrowia jak u dorodnego rydza. W poniedzialek chlopak bedzie mial pierwsze szczepienie. Domek fajny , pani chetna do utrzymywania kontaktu , umowe podpisala bez szemrania i nawet sie zapytala czy w takim razie moze co jakis czas zawracac mi glowe pytaniami , bo juz nie pamieta jak to jest ze szczeniakami ( jej pies dozyl 15 lat ) Wszystkie szczeniaki poza tymi chrzanowskimi ( tu nie wiem bo od tej laski nic wydobyc nie mozna bylo) sa juz po wizytach u wtwerynarzy i wszystkie sa zdrowiutkie , te nuzyce , parwo i inne dziwolągi gdzies sie tajemniczo rozmyły. Quote
NiJaSe Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='tripti']jeżeli któryś trafił do Białegosotku, to też mogę odwiedzić.[/QUOTE] pan z Bialegostoku nie ma ochoty na odwiedziny ,natomiast moge do niego co jakis czas zadzwonic i moze przysylac zdjecia na mail. Na szczescie ten pan uznaje sterylki i kastracje Quote
Recommended Posts