Ecco Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Mamy w Tychach super teren i kompletny tor, wszystkich którzy chcieli by poskakać prosimy o kontakt 123@kdr.com.pl Quote
ito Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ecco napisał(a):Mamy w Tychach super teren i kompletny tor, wszystkich którzy chcieli by poskakać prosimy o kontakt 123@kdr.com.pl Sebastianie:0 wszyscy agilitowcy juz sie wynieśli z tego forum:) Quote
malusheq Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ito napisał(a):Sebastianie:0 wszyscy agilitowcy juz sie wynieśli z tego forum:) A gdzie się wynieśli?:> Quote
Berneska Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ja się np. nie wyniosłam ;) Właśnie klub w którym ćwiczyłyśmy przeniósł się w głąb Krakowa i dojazdy stały się bardzoo trudne, więc pewnie nawet będziemy musiały z tamtąd zrezygnować... Dlatego bardzo się cieszę że znalazłam tą informacje tutaj :) Już wysłałam mejla z pytaniami i czekam na odpowiedź :) Quote
chatita Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 I jak z tą odpowiedzią ? Ja z moja sunią jedzimy do Katowic bo na Tychach nic nie znalazłam. Quote
Berneska Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ja odpowiedź dostałam wraz z numerem telefonu i wstępnymi informacjami. I już pierwszy raz wczoraj byłyśmy:loveu: Quote
Evelynkaa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ja już też maila wysłałam. Berneska jak było?? Bo my początkujący jesteśmy :D Quote
chatita Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Przyłanczam się do zapytania jak było jak trener czy trenerka ? Quote
KoKo90 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Evelynkaa my wszyscy dopiero zaczynami z agility więc jedziemy od podstaw, Natalia mam nadzieje ze sie podobało ;D Quote
Evelynkaa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 No to opowiedz coś więcej, jak było i w ogóle?? Quote
Berneska Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Spokojnie :eviltong: Musiałam zrobić sporo rzeczy do szkoły, a że zrobię sobie wolne dwie pierwsze godzinki, to mam chwilę na komputer :razz: ogólnie myślę, że najlepiej dzwonić i wszystkiego się dowiedzieć ;) Evelynkaa- najpierw było nieciekawie (mówię tutaj o sobie i moim psie :D nie mogłyśmy się zgrać). Miałyśmy obejść boisko kilka razy, potem zaznajomienie z psami i odwołanie od nich (=klęska). Potem chodziłyśmy jeszcze x czasu :eviltong: potem psica została na boku ja poszłam patrzeć na zmagania dziewczyn ;) ćwiczyły rękaw, po 10 minutach przyprowadziłam Lune i spróbowałyśmy, no i nam wyszło :loveu: ogólnie skupienie na torze fajnie jej szło. Co do przeszkód były rewelacyjne! Zwłaszcza koło można bardzo sobie chwalić, bo to ta nowa technologia nie? Mieliśmy rozłożony torek wtorkowy , bo w środę biega się torki z Darią Basiewicz (mam nadzieje, że nie przekręciłam) , a w sobotę powtarzamy z Sebastianem. Wczoraj przez to, że przyjechałyśmy to było trochę rozluźnienie chyba i ćwiczyłyśmy dużo pojedyncze elementy. chatita- we wtorki przyjeżdża Daria Basiewicz, i biegamy z nią kompletne torki (z tego co zrozumiałam :evil_lol: w soboty naszym przewodnikiem jest Sebastian. Myślę, że można się tam sporo nauczyć, każdy ma prawo głosu, ale jest też dyscyplina :cool3: KoKo90 - nie tak łatwo nas złamać :cool3: psica nie popisała się na początku, myślę że to też przeze mnie , trzeba było zeżreć jakiegoś procha na uspokojenie :lol: no i jej się moje nerwy udzieliły, ale potem od momentu gdy przebiegłyśmy raz rękaw wszystko się zmieniło <333 A tak przy okazji to która z was ukrywa się pod nickiem ? :p Oby we wtorek nie padało! AHA i co do tych osób początkujących. To chyba nie ma problemu, bo dziewczyny co się spotkałam w sobotę też skakały od niedawna. Quote
KoKo90 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ee no Berneska nie pamiętasz kto miał bordera z zieloną hustką który zwał się Koko ? :D jak dalej nie kojarzysz to pomagałas mi zanieść tunel do baraku xD Monika z tej strony ;P ;P Quote
Berneska Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Już wiem , ale jak się tak szybko wszystko dzieje to potem zapominam kto jest kto :oops: Klaudię dobrze zapamiętałam :evil_lol: bo dużo razy jej imię padało ale nam wyszła pogoda kurcze :shake: Quote
Ppx Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Czy można uczestniczyć w klubie agility, nie będąc członkiem ZKwP? Ile to wtedy kosztuje? Quote
Mada:) Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Byłam z moimi kundliszonami na torze, widziałam, jak psy śmigają, z moimi zaczęłam się zapoznawać z torem i bardzo polecam. Profesjonalny torek i miła atmosfera. Jedynie moje przezwisko mi nie pasuje, ale co tam, lepsze to niż 'Larwa' haha:D Pozdrawiam. Quote
Berneska Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Nadaliśmy Ci jakieś przezwisko? :lol: Nawet nie widziałam :lol: Fajnie że Ci się podoba ;) Quote
Mada:) Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 No pewnie, że tak. Sebastian nadał. Kto na mnie woła ciagle 'BALBINA'? :D Quote
Berneska Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 To teraz wiem :D A jak się w takim razie nazywała koleżanka od westa ? XD Quote
Evelynkaa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ewelina jestem :D muszę przyznać że Alexikowi się nawet spodobało...ale musimy poćwiczyć nad koncentracją i nad moją kondycją :evil_lol: Pierwszy raz w życiu widziałam tak dużego psa który by tak skakał :loveu: Lunka jest boska. Quote
Baski_Kropka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ja jestem zielona i mam sunie histeryczke...ale chciała bym z nią w końcu coś potrenować...z hasiorem mamy zajęcie a temu mojemu małemu plemniczkowi muszę cos znaleść...:) Żywa zwinna bardzo zorientowana na cłowieka, tylko troche emocjonalnie rozchwiana. I trudno jej sie skupić na poleceniach ale młode to jeszcze 1,5 roku ma :) Nadamy się?? :D Quote
Ecco Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Ośrodek mieści się w Urbanowicach przy ulicy Głównej. Trenujemy we wtoki i czwartki od godziny 18. Zapraszamy :-) Quote
KoKo90 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Witam, kompletujemy grupe trenujaca na poziomie podstawowym . Wszystkich chetnych prosze o kontakt ;) monisia1990@vp.pl lub mail podany w pierwszym poscie Quote
Berneska Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Zapraszamy wszystkich do reaktywacji :) Nasza strona internetowa: http://strefapsa.pl/ Nasz fanpejdż: https://www.facebook.com/StrefaPsa Quote
Recommended Posts