Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ecco napisał(a):
Mamy w Tychach super teren i kompletny tor, wszystkich którzy chcieli by poskakać prosimy o kontakt 123@kdr.com.pl

Sebastianie:0 wszyscy agilitowcy juz sie wynieśli z tego forum:)

Posted

Ja się np. nie wyniosłam ;)

Właśnie klub w którym ćwiczyłyśmy przeniósł się w głąb Krakowa i dojazdy stały się bardzoo trudne, więc pewnie nawet będziemy musiały z tamtąd zrezygnować...

Dlatego bardzo się cieszę że znalazłam tą informacje tutaj :)
Już wysłałam mejla z pytaniami i czekam na odpowiedź :)

• 2 weeks later...
Posted

Spokojnie :eviltong: Musiałam zrobić sporo rzeczy do szkoły, a że zrobię sobie wolne dwie pierwsze godzinki, to mam chwilę na komputer :razz:

ogólnie myślę, że najlepiej dzwonić i wszystkiego się dowiedzieć ;)

Evelynkaa- najpierw było nieciekawie (mówię tutaj o sobie i moim psie :D nie mogłyśmy się zgrać). Miałyśmy obejść boisko kilka razy, potem zaznajomienie z psami i odwołanie od nich (=klęska). Potem chodziłyśmy jeszcze x czasu :eviltong: potem psica została na boku ja poszłam patrzeć na zmagania dziewczyn ;) ćwiczyły rękaw, po 10 minutach przyprowadziłam Lune i spróbowałyśmy, no i nam wyszło :loveu: ogólnie skupienie na torze fajnie jej szło. Co do przeszkód były rewelacyjne! Zwłaszcza koło można bardzo sobie chwalić, bo to ta nowa technologia nie? Mieliśmy rozłożony torek wtorkowy , bo w środę biega się torki z Darią Basiewicz (mam nadzieje, że nie przekręciłam) , a w sobotę powtarzamy z Sebastianem. Wczoraj przez to, że przyjechałyśmy to było trochę rozluźnienie chyba i ćwiczyłyśmy dużo pojedyncze elementy.

chatita- we wtorki przyjeżdża Daria Basiewicz, i biegamy z nią kompletne torki (z tego co zrozumiałam :evil_lol: w soboty naszym przewodnikiem jest Sebastian. Myślę, że można się tam sporo nauczyć, każdy ma prawo głosu, ale jest też dyscyplina :cool3:

KoKo90 - nie tak łatwo nas złamać :cool3: psica nie popisała się na początku, myślę że to też przeze mnie , trzeba było zeżreć jakiegoś procha na uspokojenie :lol: no i jej się moje nerwy udzieliły, ale potem od momentu gdy przebiegłyśmy raz rękaw wszystko się zmieniło <333 A tak przy okazji to która z was ukrywa się pod nickiem ? :p Oby we wtorek nie padało!

AHA i co do tych osób początkujących. To chyba nie ma problemu, bo dziewczyny co się spotkałam w sobotę też skakały od niedawna.

Posted

ee no Berneska nie pamiętasz kto miał bordera z zieloną hustką który zwał się Koko ? :D jak dalej nie kojarzysz to pomagałas mi zanieść tunel do baraku xD Monika z tej strony ;P ;P

Posted

Już wiem , ale jak się tak szybko wszystko dzieje to potem zapominam kto jest kto :oops:
Klaudię dobrze zapamiętałam :evil_lol: bo dużo razy jej imię padało

ale nam wyszła pogoda kurcze :shake:

• 1 month later...
Posted

Byłam z moimi kundliszonami na torze, widziałam, jak psy śmigają, z moimi zaczęłam się zapoznawać z torem i bardzo polecam. Profesjonalny torek i miła atmosfera. Jedynie moje przezwisko mi nie pasuje, ale co tam, lepsze to niż 'Larwa' haha:D
Pozdrawiam.

Posted

Ewelina jestem :D muszę przyznać że Alexikowi się nawet spodobało...ale musimy poćwiczyć nad koncentracją i nad moją kondycją :evil_lol:

Pierwszy raz w życiu widziałam tak dużego psa który by tak skakał :loveu: Lunka jest boska.

• 5 weeks later...
Posted

Ja jestem zielona i mam sunie histeryczke...ale chciała bym z nią w końcu coś potrenować...z hasiorem mamy zajęcie a temu mojemu małemu plemniczkowi muszę cos znaleść...:)
Żywa zwinna bardzo zorientowana na cłowieka, tylko troche emocjonalnie rozchwiana. I trudno jej sie skupić na poleceniach ale młode to jeszcze 1,5 roku ma :)
Nadamy się?? :D

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 years later...