Evelin Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ja już od połowy dnia się cieszę..choc się bardzo zdziwiłam,jak Ania zadzwoniła z wiadomościa,że Płomyk pojechał..bo jeszcze wczoraj zakupiłam mu ogłoszenia na bazarku... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Fred ma się świetnie!! Zadomowił się-leży na kanapie, śpi w łóżku:) Dziś był nad jeziorem na wycieczce. Jest rozpieszczany i kochany-bardzo się cieszę! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 hehe tak-teraz ma na imie Fred:) Quote
Randa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 leżenia na kanapie i w łożku Pipi go wyuczyła, należy mu się jak psu buda, ale super! Quote
Evelin Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Jakbysmy wiedzieli ,ze to Fred,to od razu mozna go było tak nazwać hahahahahhaha Fred bądź cool ...nie wracaj,juz jest kandydatka na twoje miejsce Quote
kabaja Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 mój komputerek postanowił trochę mnie odciąć od świata a tu takie wiadomości . Płomyczek już domku :multi::multi::multi: i to w takim jak z marzeń :lol::lol: Mam nadzieje ,że zobaczymy zdjęcia Płomyczka /teraz Fredzia / z jego domku . Quote
evita. Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Bardzo się cieszę, ze Płomykowi/ Fredowi udało się znaleźć taki super domek :laola:. To teraz czekamy z niecierpliwością na wieści i fotki jak Fred radzi sobie w swoim nowym życiu :loveu: A przy okazji zapraszam na wątek kolejnych biedactw, które Pipi ma pod swoją opieką :(: http://www.dogomania.pl/threads/188978-!!!-SKUBI-SPANIEL-TYBETA%C5%83SKI-by%C5%82a-quot-workiem-do-bicia-quot-i-jej-dzieci-szukuj%C4%85-dom%C3%B3w-!!?p=15021092#post15021092 Quote
Ajula Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Płomyk pojechał dziś do nowego domu:p Miszka w Rypinie- to małe miasteczko 20km ode mnie. miasto mojej mlodości, chodziłam tam do LO :) cieszę się bardzo, że pieskowi się udało Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Praktycznie codziennie dostaję sms z nowego domku o Fredziku:p Chłopak zadomowił się na całego, jest wesoły, pogodny i psoci. Lubi zabawę i szaleje w ogrodzie. Jest czysty w domu, trochę zrobił się wybredny do jedenia, ale oni go potwornie rozpieszczają:razz: Była u nich w domu znajoma weterynarz( tez ją znam-to najlepszy wet w Rypinie) Fredzio dostał tabletki na odrobaczenie i zabezpieczenie na kleszcze. Dbają o niego bardzo i są zadowoleni z chłopaka:p Myślę,że zwrotu z adopcji nie będzie. Pojadę do nich dopiero na początku sierpnia jak wróci moja siostra z wakacji z aparatem-ci Państwo to starsze osoby i zdjęc nie mają jak wysyłąc. Jak pojade to zrobie:p To na koniec wstawiam rozliczenie: -wpłynęło do mnie +350zł na Płomyczka -wydatek to -77 zł za lipiec Zostaje + 273zł Pieniążki ida na konto następnego psiaka od Evelin- w tym wypadku rodzinki : Skubi i maluchy. Quote
Pipi Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dziękuję bardzo za Płomyka/Fredzika.Wiem,że Skubi i jej maluszki "dostaną" takie same domki.Skubi bardzo dużo przeszła.Zasługuje na wszystko,co najlepsze.Baaaardzo kocha człowieka. Quote
Randa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Nie mogę się przyzwyczaić, że Płomyk jest Fredem, ale jak mu tak dobrze, to niech będzie...Bardzo się cieszę :loveu::multi::multi::multi: Quote
Evelin Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 a co to za różnica,Płomyk,Fred czy Głupek...najważniejsze,że w swoim domu,kochany i szczęsliwy...nawet gdyby musiał Głąb Podlaski się nazywać :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Fredzio był u nas już dwa razy w odwiedzinach:) Raz na początku września- mam zdjęcia z wizyty, i teraz w niedzielę:) Bardzo się zmienił przez te miesiące pod względem psychicznym- jest pewny siebie, juz lubi jeździć samochodem. Zapatrzony w swoich kochających go właścicieli strasznie. Umie siad, leżeć i podaj łapę, przybiega na gwizd. Mam od nich sms przynajmniej raz w tygodniu jak bardzo go kochają:) Quote
Pipi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Aniu, prosze, podziękuj Państwu za Fredzika w moim imieniu. Ależ wiadomość!!!!:multi::multi::multi: Wszystkim psom takich adopcji życzę z całego serca :loveu: Quote
Evelin Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ależ mu się fajni ludzie trafili.. szczęściarz...ciągle pamietam to pierwsze zdjęcie od Pipi z wielkim brzuszkiem... Ale teraz to już pewny siebie Fred i super! Quote
Evelin Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 I po raz kolejny upewniam sie,że warto...żeby czasem popatrzeć na coś takiego :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 fot nie widac , chyba cos zle wstawione.. Quote
Evelin Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 To komu podesłać zdjęcia do wstawienia,żeby wszystcy widzieli a nie tylko ja? Quote
Pipi Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Evelin napisał(a):To komu podesłać zdjęcia do wstawienia,żeby wszystcy widzieli a nie tylko ja? jankowska.irena@wp.pl ja wstawię. Quote
Evelin Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 wysłane..Pipi podaj mi nr tel.stacjonarnego..swój :) Quote
Recommended Posts