Randa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Boisz się dentysty????A taka duża dziewczynka..... Quote
Abrakadabra Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='kabaja']i jak tam dzisiejsza wizyta :cool3:[/QUOTE] Została przełożona na jutro, na 19.00. Dam Quote
Abrakadabra Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Składam sprawozdanie z dzisiejszej wizyty: Jestem na "tak". Nawet 3 razy "tak". Organizujcie transport :) Quote
Randa Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 A może cóś więcej ciotka powie, ciekawi jesteśmy Quote
enia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='abrakadabra']składam sprawozdanie z dzisiejszej wizyty: Jestem na "tak". Nawet 3 razy "tak". Organizujcie transport :)[/quote] super!!!!!! :) Quote
Evelin Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Super, no to chyba Płomyk może pakować walizki :) Quote
Abrakadabra Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 W skrócie: Pan sporo czasu spędza w domu. Jest lektorem angielskiego. Mieszka z kilkulenim mieszańcem ON-ka, którego przygarnął z Palucha 3 lata temu. Widać, że jest bardzo, bardzo zżyy ze swoim czworonożnym przyjacielem. Pan twierdzi, że Płomyk jest KLONEM :) jego poprzedniego psiaka, który kilka lat temu przegrał walke z rakiem. Dlatego właśnie zakochał się w nim od pierwszego wrażenia. Mieszkanie w bloku, na VII piętrze, ale ponieważ wokół jest mnóstwo zieleni (spory parko-las) obywda psy mają zapewniony przynajmniej czterokrotny spacer w ciągu dnia. Mam nadzieję, że chłopaki się dogadają. Pies, który jest rezydentem to straszna poczciwina :) i przytulak. Jedyne do czego mogłam się przyczepić - to to, że na jedzeniu dla psinki Pan nie oszczędza... Quote
Pipi Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 To co,jutro Płomyk do domciu????Płomyku,serduszko,trzymaj się kochany,szczęścia Ci życzę. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Bardzo się cieszę:) Jutro -bo tak jestem umówiona- obgadam szczegóły transportu Płomyczka i w tym tyg go zawiozę:) Quote
kabaja Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Płomyczek już niedługo będzie w swoim super domku:multi::multi::multi::multi: Powodzenia śliczny piesiu :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Rozliczenie: -350zł hotel czerwiec Pokryte przelewem od Evelin. Dziękuję:) Płomyk w sobotę jedzie do nowego domku!!:) Quote
Pipi Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Evelin,nie wiem,czy kiedyś będzie okazja,żebym mogła się odwdzięczyć :calus: [SIZE="6"]DZIĘKUJĘ :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Evelin Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Pipi, nie cuduj, bo działasz jak pogotowie ratunkowe dla psów..dzieki naszej współpracy udało sie juz niejednego sierściucha ocalić..co raz musze Cie prosic o pomoc,bo ciągle coś,ale trochę tych sierści poszło do domów ...I cierpliwie dalej bedziemy robic co mozemy..i jeszcze pewnie nie raz usłyszysz mój glos w słuchawce,ze nie ma co zrobic z psem i może byś mogła pomóc :) Ile to juz razy tak było.. Fajnie,że Płomyk jedzie do domu.Bądź grzeczny! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 No i to koniec naszej radosci z domku dla Płomyka......:( Wczoraj wieczorem zadzwonił pan i powiedział ,ze nagle się okazało,że dojdzie do skutku jego wyjazd za granice- i to raczej na stałe...w zwiazku z tym nie jest w stanie psa adoptować. Ehhh .....nawet nie wiem co napisać.... Potrzebne znowu ogłoszenia dla Płomyczka i oby znalazł się dla niego nowy domek !! Quote
Pipi Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 O jejku,no???????Ludzie są dziwni.A co byłoby,gdyby już wziął psa i po miesiącu okazało się,że wyjazd doszedł do skutku??????????Biedny Płomyku,kochany. . . . . .aż poryczałam się,tylko nie wiem,czy ze złości,czy bezradności,czy żalu. . . . .ech,losie! Quote
Randa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 To lepiej, że go nie wziął, bo nieodpowiedzialnie to wygląda-stara się o wyjazd i bierze drugiego psa. Ciekawe co z tym pierwszym zrobi. Nie dalej jak wczoraj mówiłam do Evelin: jak ten Płomyk szybko dom znalazł... Quote
Abrakadabra Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Podczas mojej wizyty nie było mowy o żadnym wyjeździe. I o staraniach... Nie wiem co poweidzieć... Quote
Pipi Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Abrakadabra,ja dopisałam sobie, jako kolejne pytanie,przy sprawdzaniu domków,czy domek wybiera się w podróż i co zrobi z psem?.Przyda się,bo przyznam,że nigdy nie przyszło mi do głowy,żeby pytać o to.Dla mnie jasne jest,że jak mam zwierzęta,to nie wyjeżdżam. . . . .To nie Twoja wina,absolutnie.To gość, nie jest w porządku. Quote
Evelin Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Głąb totalny i tyle...nieodpowiedzialny, zawraca głowę my tracimy czas i ...i co- smutno mi dzis się zrobiło jak sie dowiedziałam. Jak nie wiem co powiedziec,to mysle sobie alleluja i do przodu.. Płomyka poogłaszmy i jakoś znajdziemy dom Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Płomyk pojechał dziś do nowego domu:p Miszka w Rypinie- to małe miasteczko 20km ode mnie. Jego nowi właściciele to starsi ludzie bardzo zakręceni na punkcie psów. Poznałam ich jakieś 1,5 miesiąca temu w schronisku. Płomyk- a teraz Fred;) - mieszka w domu z ogródkiem. Będzie rozpieszczany do granic mozliwości. Za jakiś tydzien , dwa jade w odwiedziny :p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Tak:) Fredzio:) Pani dzwoniła jak dojechali do domu, czyli po 15 minutach hehe, no i dostałam sms, że był na wizycie u sąsiadów, gdzie dostał kiełbaskę i teraz siedzą w ogródku:) Quote
Pipi Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 I bardzo słusznie,Płomykiem to on już dawno przestał być.Fred,to prawdziwy gość,a nie jakiś tam Płomyk.On już zapomniał,jak był biedniutki. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi Evelin,Randa,Aniu [SIZE="6"]DZIĘKUJĘ Quote
Recommended Posts