Ania+Milva i Ulver Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Płomyczek załapał się wczoraj na zdjeciach, to wstawiam:) Mielismy wczoraj gosci -Płomyk lizał dziewczyny po buzi, dawał sie głaskac , czesać- to otwarty i przyjazny pies. Reklamuje go jak moge gdy dzwoni ktos nawet i po innego pieska. Quote
Pipi Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Śliczny,kochany,dobry,grzeczny,a nie ma szczęścia. . . . Aniu,moja Alutka dopiero za 8 razem trafiła do dobrego domku.Tyle razy nie miała szczęścia i w końcu udało się.Płomyk też trafi na swego pana.Dziękuję Ci za opiekę nad nim i zdjęcia,baaaaardzo dziękuję,kłaniam się i pozdrawiam. Quote
enia Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 kurcze jaki on duży........wygląda na sporego psiaka, naprawde bardzo sie zmienił od czasu gdy go widziałam..... ŚLICZNY!!!!:loveu::lol::multi: Quote
evita. Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 O rety- kawał chłopa się z tego Płomcia zrobił :loveu: Quote
Randa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mnie też on się dużo większy wydaje, jest uroczy. i ten niepowtarzalny głos... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Wstawiam rozliczenie: -za miesiąc maj:350zł hotel Evelin przelała mi pieniążki- dziękuję:) Płomyk jest takim większym średniakiem-siega mi powyżej kolana w kłębie.Ma szczupłą budowę. To z dziś: Buzi:) Quote
enia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Randa napisał(a):Te całusy...patrz bo się w Tobie zakocha najlepiej ze wzajemnością :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Płomyś jest grzeczny, duzo biega i towarzyszy w codziennych sprawach- nie drażni go kosiarka, psiaki toleruje wszystkie . Kumpluje się zarówno z chłopakami jak i dziewczynami:) Quote
Pipi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Krótko mówiąc,ideał z niego.Szkoda,że telefon milczy.Taki on ładny i dobry i kochany. . . . .i nic. . . . Domku,gdzie jesteś?????????? Quote
Pipi Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ajula napisał(a):prześliczny chłopaczek :) . . . .no właśnie,na dokładkę ma dobry charakter,a ludzia brak. . . .dlaczego????????? Quote
kabaja Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 witaj śliczny Płomyczku :lol: napewno jest gdzieś domek dla takiego wspaniałego piesia :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Płomyczek jest w metrze:) Miałam fajny tel o niego z wawy- szukam kogos na wizytę przedadopcyjną!! Dzielnica żerań/tarchomin. Pomóżcie szukać. Quote
Randa Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Miałam fajny tel o niego z wawy- szukam kogos na wizytę przedadopcyjną!! Dzielnica żerań/tarchomin. Pomóżcie szukać. zaciskam kciuki...:lol: Quote
enia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Płomyczek jest w metrze:) Miałam fajny tel o niego z wawy- szukam kogos na wizytę przedadopcyjną!! Dzielnica żerań/tarchomin. Pomóżcie szukać. znalazłaś? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Tak mam- Abrakadabra zrobi wizytę. Jesli bedzie ok, to trzeba bedzie Płomyka zawieść -Pan ma zwrócić za paliwo. Ja jednak bedę go mogła podwieśc dopiero po 27 czerwca. Quote
Pipi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 To czekamy,co powie Abrakadabra.Ja trzymam kciuki baaaardzo mocno. Quote
Evelin Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ponoć fajny domek Płomyczkowi sie szykuje (wiem od Ani :))...mam nadzieję,że Abrakadabra potwierdzi fajność domku i pod koniec czerwca Plomys pojedzie do domu Quote
Abrakadabra Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Umówiłam się z Panem w najbliższą środę ok. 18-19.00. Pan sam zaproponował taki termin, więc do środy musimy mocno zaciskać kciuki, żeby psiakowi się poszczęściło. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Dzięki Abra!! Będziemy czekali na wyniki wizyty:) Quote
kabaja Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 bardzo,bardzo mocno trzymam kciuki za domek Płomyczka:lol: zwłaszcza ,że Płomyczek w Warszawie i okolicach ma sporo wielbicielek i możemy nad nim czuwać:lol: Quote
Abrakadabra Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 kabaja napisał(a):bardzo,bardzo mocno trzymam kciuki za domek Płomyczka:lol: zwłaszcza ,że Płomyczek w Warszawie i okolicach ma sporo wielbicielek i możemy nad nim czuwać:lol: Pan brzmiał sensownie - więc...:cool3: może się uda :) Do środy zatem.... do środy..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Pan psiaka tylko do domku chce-tak jak jego drugi...ale w sumie to wyleciało mi totalnie z głowy czy to dom czy blok-kamienica...Pan dzwonił do mnie jak byłam u dendysty i nie wszystko zakodowałam w głowie ze strachu;):oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts