Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Płomyczek załapał się wczoraj na zdjeciach, to wstawiam:)
Mielismy wczoraj gosci -Płomyk lizał dziewczyny po buzi, dawał sie głaskac , czesać- to otwarty i przyjazny pies. Reklamuje go jak moge gdy dzwoni ktos nawet i po innego pieska.

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny,kochany,dobry,grzeczny,a nie ma szczęścia. . . .
Aniu,moja Alutka dopiero za 8 razem trafiła do dobrego domku.Tyle razy nie miała szczęścia i w końcu udało się.Płomyk też trafi na swego pana.Dziękuję Ci za opiekę nad nim i zdjęcia,baaaaardzo dziękuję,kłaniam się i pozdrawiam.

Posted

kurcze jaki on duży........wygląda na sporego psiaka, naprawde bardzo sie zmienił od czasu gdy go widziałam.....
ŚLICZNY!!!!:loveu::lol::multi:

Posted

Krótko mówiąc,ideał z niego.Szkoda,że telefon milczy.Taki on ładny i dobry i kochany. . . . .i nic. . . .
Domku,gdzie jesteś??????????

Posted

Ajula napisał(a):
prześliczny chłopaczek :)

. . . .no właśnie,na dokładkę ma dobry charakter,a ludzia brak. . . .dlaczego?????????

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):

Miałam fajny tel o niego z wawy- szukam kogos na wizytę przedadopcyjną!! Dzielnica żerań/tarchomin. Pomóżcie szukać.

zaciskam kciuki...:lol:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Płomyczek jest w metrze:)
Miałam fajny tel o niego z wawy- szukam kogos na wizytę przedadopcyjną!! Dzielnica żerań/tarchomin. Pomóżcie szukać.

znalazłaś?

Posted

Ponoć fajny domek Płomyczkowi sie szykuje (wiem od Ani :))...mam nadzieję,że Abrakadabra potwierdzi fajność domku i pod koniec czerwca Plomys pojedzie do domu

Posted

bardzo,bardzo mocno trzymam kciuki za domek Płomyczka:lol: zwłaszcza ,że Płomyczek w Warszawie i okolicach ma sporo wielbicielek i możemy nad nim czuwać:lol:

Posted

kabaja napisał(a):
bardzo,bardzo mocno trzymam kciuki za domek Płomyczka:lol: zwłaszcza ,że Płomyczek w Warszawie i okolicach ma sporo wielbicielek i możemy nad nim czuwać:lol:

Pan brzmiał sensownie - więc...:cool3: może się uda :)
Do środy zatem.... do środy.....

Posted

Pan psiaka tylko do domku chce-tak jak jego drugi...ale w sumie to wyleciało mi totalnie z głowy czy to dom czy blok-kamienica...Pan dzwonił do mnie jak byłam u dendysty i nie wszystko zakodowałam w głowie ze strachu;):oops::oops::oops: