Shetanka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Szukam i szukam i nie mogę nigdzie znaleźć... co trzeba zrobić, żeby być gospodarzem ringu? Quote
asia_i_bora Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Trzeba udać się do oddziału i zgłosić swoją chęćze pomocy jako gospodarz/sekretarz. W Poznaniu przed międzynarodówką zawsze jest szkolenie dla nowych, a na krajówki brani są ludzie, którzy już pomagali albo właśnie wyrazili chęć pomocy. Parę razy na wystawach organizowanych przez inne oddziały nawet szukano podczas wystawy sekretarzy i gospodarzy. Tak więc jak widać co oddział to inna praktyka :) Najlepiej tak jak napisałam na początku po prostu udać się do oddziału lub zadzwonić i powiedzieć w czym rzecz :) Quote
Shetanka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Aha a czy trzeba być członkiem ZK? Bo ja nie mam jeszcze 16 lat i w ZK jest tylko moja mama. Quote
asia_i_bora Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 O rany, tego to nie wiem. Zadzwoń do oddziału najlepiej i się zapytaj :) Quote
Shetanka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Hmm a wiesz może czy można być gospodarzem ringu na wystawie organizowanej przez inny oddział niż mój? Bo niestety na wystawie w Częstochowie nie będę mogła być a chciałabym jeszcze w tym roku jak się da. Quote
Coffee&Nera Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja nie byłam ani w ZK ani niemiałam 16 lat i zgłosiłam się ;) Quote
Shetanka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Coffee&Nera napisał(a):Ja nie byłam ani w ZK ani niemiałam 16 lat i zgłosiłam się ;) A kiedy się zgłosiłaś, tzn. na ile czasu przed wystawą? Quote
Coffee&Nera Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 W lutym miala byc wystawa ja w październiku poszlam się zglosic ;) Quote
Shetanka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Aha czyli trzeba kilka miesięcy wcześniej... hmm no to trzeba pomyśleć na którą wystawę :P Quote
Recommended Posts