Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miła od Gucia napisał(a):
Maluszki jeszcze sa ślepe.

Skoro są jeszcze ślepe, to może nie warto utrzymywać ich przy życiu za wszelką cenę? Teraz jest zastój, nawet na najładniejsze szczeniaki nie ma chętnych. A każdy kolejny odbiera szansę na dom tym, które już są...
Wiem, że to brzmi okrutnie, ale według mnie to w takiej sytuacji najodpowiedzialniejsze wyjście.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domu Lucy, domku
Zaproponowaliśmy legowisko, karmę - Ania, która pilotuje zajmie się tym.
Dzięki, że zajrzałaś, śliczne, tak mi ich szkoda.
Super by było, gdybyś ktoś je przyjął wraz z mamuśką teraz w dobre warunki.
A potem mamuśkę sobie zostawił, wysterylizował, a maluszkom dalej byśmy szukali domu.
Bi ci obecni opiekunowie są skłonni oddać całą rodzinkę.

Posted

Ale czy mamusia będzie mogla tam zostać, gdzie jest, jeśli szczeniaczki znajda domek, a tu się nic nie znajdzie dla suni na juz? Bardzo piękna jest ta mamusia a szczeniaczkow chyba 5 naliczyłam, czy się mylę?Na drugiej i na piatej fotce chyba, widać 5 szczeniaczków, na pozostałych są 4.

Posted

Witajcie, temat piesków nadal pozostaje aktualny, było kilka głosów wstępnie zainteresowanych ale na razie przycichło. mam nowe zdjęcia maluszków, tylko nie wiem jak wkleić. czy któś mógłby mnie poinstruować?
z góry dziękuję,
Ania

Posted

Jasne, że mogę - skończyło się to na 7 dni, to 14-dniowe trwa nadal. Jak wstawisz foty to donowię. maluchy mają 3 obserwatorów, czy przekłada się to na telefony ?

Posted

Niestety do tej pory nikt nie dzwonił w sprawie psiaków :(
a jutro wyjeżdzam na tydzień za granicę i będę miała trochę ograniczoną dostępność.
mam dwóch potencjalnych chętnych ale też jeszcze nic pewnego.
trzymam kciuki za maluszki i wierzę, że się uda!