koosiek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Miła od Gucia napisał(a):Maluszki jeszcze sa ślepe. Skoro są jeszcze ślepe, to może nie warto utrzymywać ich przy życiu za wszelką cenę? Teraz jest zastój, nawet na najładniejsze szczeniaki nie ma chętnych. A każdy kolejny odbiera szansę na dom tym, które już są... Wiem, że to brzmi okrutnie, ale według mnie to w takiej sytuacji najodpowiedzialniejsze wyjście. Quote
Diuna B. Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Śliczne brzdące,oby szybko znalazły domki. Quote
lucySxy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Zachwycona jestem nimi, sa piekne! Co im potrzeba "na teraz"? Quote
Miła od Gucia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Domu Lucy, domku Zaproponowaliśmy legowisko, karmę - Ania, która pilotuje zajmie się tym. Dzięki, że zajrzałaś, śliczne, tak mi ich szkoda. Super by było, gdybyś ktoś je przyjął wraz z mamuśką teraz w dobre warunki. A potem mamuśkę sobie zostawił, wysterylizował, a maluszkom dalej byśmy szukali domu. Bi ci obecni opiekunowie są skłonni oddać całą rodzinkę. Quote
Cudak Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Miła od Gucia zapraszam do moich kociaków: http://www.dogomania.pl/threads/184605-Kocia-Rodzinka-%285-maluszk%C3%B3w%29...-potrzebuje-wsparcia!-Prosz%C4%99-o-pomoc! Mogą iść w pakiecie ze szczeniaczkami do nowych domków ;) A tak na serio - trzymam kciuki za psiaki! Szczególnie za Mamusię szczeniaków, bo jej będzie trudniej znaleźć nowy domek :( Quote
lucySxy Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Szczeniaczki sa sliczne!Wszystkie umaszczone jak mamusia a jedna sliczna kroweczka!:loveu: Quote
malizna78 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ale czy mamusia będzie mogla tam zostać, gdzie jest, jeśli szczeniaczki znajda domek, a tu się nic nie znajdzie dla suni na juz? Bardzo piękna jest ta mamusia a szczeniaczkow chyba 5 naliczyłam, czy się mylę?Na drugiej i na piatej fotce chyba, widać 5 szczeniaczków, na pozostałych są 4. Quote
yehonala Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Witajcie, temat piesków nadal pozostaje aktualny, było kilka głosów wstępnie zainteresowanych ale na razie przycichło. mam nowe zdjęcia maluszków, tylko nie wiem jak wkleić. czy któś mógłby mnie poinstruować? z góry dziękuję, Ania Quote
Miła od Gucia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Eliza Kochana, czy mogłabyś odnowić allegro, tylko poczekaj wstawię tu dziś wieczorkiem nowe fotki od yehonali dobrze całuski Quote
eliza_sk Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jasne, że mogę - skończyło się to na 7 dni, to 14-dniowe trwa nadal. Jak wstawisz foty to donowię. maluchy mają 3 obserwatorów, czy przekłada się to na telefony ? Quote
yehonala Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Niestety do tej pory nikt nie dzwonił w sprawie psiaków :( a jutro wyjeżdzam na tydzień za granicę i będę miała trochę ograniczoną dostępność. mam dwóch potencjalnych chętnych ale też jeszcze nic pewnego. trzymam kciuki za maluszki i wierzę, że się uda! Quote
Miła od Gucia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Oto śliczności, Aneczko jak wrócisz, zrób zdjęcia mamuście Oj jest mamuśka, na ostatnim jest, Quote
eliza_sk Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 nowe allegro (tamte lecą) z nową miniaturką, na 4 województwa: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1032333165 Quote
Miła od Gucia Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Eliza Kochana, bardzo dziękujemy za nowe allegro, dzięki nowym zdjęciom ten oto łobuziak podbił serce Pana Mariusza z Warszawy, "zaklepał" pieska z łatką na oku Quote
eliza_sk Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Miła - na allegro go wypatrzył ??? Jeśli tak to strasznie się :multi: Quote
Miła od Gucia Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 :calus::calus:Oj widzisz, o tym miałam właśnie napisać, tak, na allegro, bo specjalnie zapytałam, skąd wie. Dzięki wielkie Quote
eliza_sk Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Wstawiłam gnojka jako mini na allegro i przyciągnął oko :) Quote
Miła od Gucia Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 super, cieszę sie, może łańcuszek ruszy, Pan z telefonu, bardzo miły, ma już bidy u siebie Ania jest z Warszawy to nie będzie problemu. Quote
Miła od Gucia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Dobranoc maluszki, dobranoc mamuśka - śpicie dobrze, jutro nowy dzień - może przyniesie dobro Quote
Recommended Posts