Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kar0la napisał(a):
Wiadomo ile jest piesków i ile suczek?

ja tak pomagam Ani yeonahala,

czterech chłopaków, to wiem na pewno
a piąty maluszek ??? chyba też chłopak - chyba. Ania lada moment wraca.

Posted

Eliza - bardzo dziękuję za aukcje allegro, dzieki nim znalazł pieski Pan Mariusz, tyle, że piesek z łatka został juz zabrany do innego domku podczas mojej nieobecności, a wraz z nim drugi szczeniaczek. Wszyskie 5 szczeniaczków to pieski, nie ma suniek. Pozostały nam jeszcze 3 pieski jeden łaciaty - krówkowy i dwa z czarnymi łebkami. Jutro będę miała nowe zdjęcia pozostałych maluszków, byc może Pan Mariusz wybieże innego szczeniaczka ;) w międzyczasie kontaktowała się również ze mną pani zainteesowana adopcją suńki-szczeniaczki, jednak tutaj same pieski, ale może Eliza jesteś zorientowana czy są teraz dostępne młodziutkie sunie do adopcji? Być może ostatnio wystawiałaś jakieś aukcje?

Posted

[quote name='yehonala'] w międzyczasie kontaktowała się również ze mną pani zainteesowana adopcją suńki-szczeniaczki, jednak tutaj same pieski, ale może Eliza jesteś zorientowana czy są teraz dostępne młodziutkie sunie do adopcji? Być może ostatnio wystawiałaś jakieś aukcje?

Nie ma za co - dziś wysłałam Miłej kolejne zapytanie :)

Tak, wczoraj robiłam allegro malcom od tomcug - są tam dwie dziewczynki - podeślij je proszę:
http://allegro.pl/item1042781768_uratuj_szczeniaki_przed_smiercia_pod_kolami.html

Posted

ehh, Miła, nie jest za dobrze, były jakieś głosy ale wszystko przycichło. może to jest efekt kolejnej katastrofy, tyle sie dzieje tej wiosny, że ciężko nadążyć. ludzie muszą siebie teraz ratować i nie myślą o adopcjach zwierzaków....

• 2 weeks later...
Posted

Eliza,
raz jeszcze wielkie dzięki za aukcje. Ostatni klusek pojechał do nowego domu w ten weekend, wobec czego mam prośbę o zdjęcie wystawionych aukcji.
Przez jakiś czas była całkowita cisza w zapytaniach o maluszki, a teraz jak ostatni ledwo odjechał to pojawiło sie juz ilka nowych zapytań.
pozdrawiam i dziękuję za wsparcie!