Jozia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 W imieniu kolegi szukam hodowli na terenie Polski, najchetniej województwo dolnośląskie (jeżeli takowa istnieje). Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Quote
ruda_asia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 To jest naprawdę bardzo łatwe!! Wystarczy w wyszukiwarse i necie wpisać pudel duży i samo się znajdzie!! Quote
.ania Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Jak wejdziesz na www.pudel.pl i w hodowle to tam masz spis wszystkich hodowli pudli w Polsce, m.in też dużych ;) Quote
Jozia Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Dzięki za odpowiedzi, ale w Internecie już wcześniej znalazłam. Myślałam, że podacie mi namiary na hodowle, które nie mają stron internetowych, bliżej Wrocławia. Quote
aneta Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Hodowli pudli dużych jest zaledwie kilka, są to Inter Studio w kieleckim (reproduktor biały) , Nontiscordardime w Lublinie (czarne), Szemrowicki Dworek w Opolu (czarne), Auricomus w Łodzi (morelowe), Niger Astrum w Łodzi (czarne), Quane w Warszawie (białe) i jeszcze jedna - niestety nie pamiętam nazwy hodowli po suni IRIS Szemrowicki Dworek (czarne). Jeżeli kogoś nie wymieniałam to przepraszam. To chyba wszystko co słychać w świecie pudli dużych. I wiem ze w tym roku planują 2-3 mioty czarnych dużych, nie wiem jak w innych kolorach. Co do www.pudel.pl ta strona coś ostatnio nie działa, Gosia, co z Twoją stroną ??? Quote
Recommended Posts