kalina. Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 o 14:35 był zwierzowiec o owczarkach niem a nie o onkach.przegapiłam:angryy: Quote
PATIszon Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 kalinaM napisał(a):o 14:35 był zwierzowiec o owczarkach niem a nie o onkach.przegapiłam:angryy: Czym sie rozni owczarek niemiecki od ONka? :hmmmm: Quote
Sonika Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PATIszon napisał(a):Czym sie rozni owczarek niemiecki od ONka? :hmmmm: hehe :lol: :lol: Ja ogladalam tylko o dalmatynczykach, ale to dawno :P Quote
kalina. Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 ale jestem ciemna a ja myślałam że onek mówi sie na amstafy i pit bulle:shake: :lol: Quote
Tośka_m Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 KalinaM - Owczarek Niemiecki w skrócie to ON (zdrobniale onek) :lol: Amstaf to AST. Pit to Pit ;) Quote
kasia i PePe Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 hihi z tymi ONkami:) no trochę późno wrzuciłam, ale program fajny więc może za tydzień ktoś sobie przypomni (jeśli to wydanie cotygodniowe?) znalazłam tyle: Zwierzowiec Pies czy kot? Owczarek niemiecki Adresowany do wszystkich cykliczny program o zwierzętach. Prowadząca przekazuje wskazówki pomocne przy wyborze zwierząt, ich pielęgnacji, leczeniu i rozwiązywaniu codziennych kłopotów. Podsumowując owczarki to psy dla ludzi, którzy moga poświęcić im czas, bo psy te lubią pracować, są przyjazne i lubią dzieci, ale częściej niż inne rasy cierpią na dysplację (kiedyś popularne i masowo rozmnażane) kasia Quote
Kiessa Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Sonika- było o dalmatyńczykach?! Kiedy, gdzie :-o Quote
rebellia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 kasia i PePe napisał(a): ale częściej niż inne rasy cierpią na dysplację A nei chodzi o dysplazję? :niedowia: Quote
LeksA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 na pewno chodzilo o dysplazje ... to pewnie tylko literowka. program byl ciekawy. nie powiedzieli nic nowego ale fajnie ze sa takie programy :) Quote
kasia i PePe Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 chodziło o dysplazję - dyzplazję (?) dokładnie stawu biodrowego :lol: Quote
Recommended Posts