Jump to content
Dogomania

AKCJA STERYLIZACJA -WZNAWIAMY ! Tymczasowe konto

Recommended Posts

Posted

Kłapoucha, handzia - ciachajcie
Kłapoucha jak nie jesteś deklarowiczem to 50 % zwrotu
zresztą jak już wiesz :) wszystko opisane jest w pierwszych postach

[quote name='juli88']a ja mam takie pytanie, sterylizacja odbyła się w okolicy września, a że działam zdalnie tak jakoś wyszło, że fakturki dostałam kilka dni temu i wyślę dopiero w poniedziałek.
Data na fakturze i nakaz zapłaty już dawno minął... czy taką fakturę mogę wysłać?

a jak było płacone?
tzn gotówką i zwrot na prywatne konto czy lecznica czeka na pieniazki z AS?

pytam teoretycznie bo moim zdaniem taka faktura może być wysłana
ale na odpowiedz trzeba poczekac na Agnieszkę z OS bo ona zajmuje sie fakturami i wie kiedy zamykaja miiesiąc no i czy tak się da wogóle.

Posted

ostatniaszansa napisał(a):
Szczerze ? Bardzo nie lubimy przekraczania terminów wpłat bo to uderza w nas . Czy faktura jest na FOS ? Prosimy pilnujcie takich spraw. Ewa

jest na OS... wiem i bardzo przepraszam... jednak to był początek współpracy i dopiero teraz udało nam się rozwiązać pewne kłopoty logistyczne i komunikacyjne...

weterynarz czeka na pieniądze

wysyłać?

Posted

[quote name='juli88']jest na OS... wiem i bardzo przepraszam... jednak to był początek współpracy i dopiero teraz udało nam się rozwiązać pewne kłopoty logistyczne i komunikacyjne...

weterynarz czeka na pieniądze

wysyłać?

juli, zadzwoń najlepiej do dziewczyn
a czy np wet nie może przepisac faktury tak, aby była z aktualna data?

w pierwszych postach pojawiło sie zalgłe rozliczenie za wrzesień i październik
takie samo jak poniżej:

Wpływy:

Październik 2013 r
Ajula - 5 zł
ala123 - 30 zł
AL-KA - 20 zł
AMIGA - 30 zł
ANETTA - 5 zł
brzośka - 10 zł
ciencienia - 15 zł
ewes - 5 zł
handzia - 10 zł
Javena - 10 zł
juli88 - 10 zł
KAERJOT - 25 zł
KINGA - 15 zł
Lacia - 30 zł
maciaszek - 5 zł
malawaszka - 20 zł
Malibo57 - 240 zł
mari23 - 10 zł
Maruda666 - 20 zł
mparsley - 10 zł
Mtf zalesie - 40 zł
Neris - 5 zł
Nikus i Livka - 10 zł
Ostatnia Szansa (Ewa) - 40 zł
Poker - 20 zł
ranna - 30 zł
Saphira - 10 zł
sonia1974 - 10 zł
SYLWIJA - 5 zł
Toyota - 60 zł
Ulka12 - 10 zł
ULVHEDINN - 5 zł
werenn - 10 zł
wroobelterrorystka - 44 zł
kakadu bazarek - 25,35 zł
Suma październik 2013 r: 849,35 zł

Wrzesień 2013 r
Ajula - 5 zł
AL-KA - 20 zł
AMIGA - 30 zł
ANETTA - 5 zł
brzośka - 10 zł
ciencienia - 10 zł
Ewa i flatki - 40 zł
ewes - 10 zł
FUNIA - 40 zł
handzia - 10 zł
INGA.MM - 5 zł
juli88 - 10 zł
KAERJOT - 25 zł
Kaja i Aza - 180 zł
kakadu - 30 zł
Kasienka001 - 30 zł
KINGA - 15 zł
Lidan - 5 zł
maciaszek - 5 zł
MAG.DA - 40 zł
mag602 - 60 zł
Malagos - 30 zł
MARAKO - 15 zł
mimiś - 40 zł
Mtf zalesie - 40 zł
Neris - 5 zł
Nikus i Livka - 10 zł
Ostatnia Szansa (Ewa) - 40 zł
Saphira - 10 zł
sonia71 - 10 zł
SYLWIJA - 5 zł
Ulka12 - 10 zł
ULVHEDINN - 5 zł
werenn - 10 zł
ZOFIJA - 5 zł
Mazowszanka 2 bazarek - 87 zł
Maruda666 bazarki - 30 zł

Suma wrzesień 2013r: 937 zł

Wydatki:

październik 2013 r
f-ra vat 73/2013 - sunia Sonia, Przych.weterynaryjna Wroblewscy Dabrowa Gornicza - 220,00 zł
f-ra vat 14/2013 - sunia Filipka, Przych. Wet. Focus-vet Skawina - 160,00 zł
f-ra vat 86/2013 - sunia Sonia, Przych. Wet. Świętokrzyskie Centrum Wet. Kielce - 203,99 zł
Suma: -583,99 zł

wrzesień 2013 r
f-ra vat 19/01/2013 - sunia Mimi, Gab. Wet. Mogilany - 152,00 zł
f-ra vat 63/01/2013 - sunia Sisi, Gab. Wet. Dobry Weterynarz, Myslenice - 160,00 zł
f-ra vat 61/01/2013 - sunia Balbinka, Gab. Wet. Madico Vet, Kamiena Góra - 200,00 zł
f-ra vt 44/01/201 - sunia Duża Ruda, Przych. Wet. Zatorze - 275,00 zł
zwrot 50 %, f-ra 2/8/2013 - sunia Lara, Gabriela D. Dabrowa Górnicza - 75,00 zł
f-ra vat 18/2013 - sunia Tina, Przych. Wet. Aga, Ostrołęka - 220,00 zł
f-ra vat 14/2013 - sunia Molly, Przych. Wet. Rudy Kot, Grudziądz - 200,00 zł
Suma : -1 282,00 zł

kilka osób opłaciło składki do końca roku:
Bastr i lusi
jkp
kakadu
Malagos
Malibo57 (do maja 2014)
mestudio
Poker
Toyota

kiedyś tula prosiła mnie o sprawdzenie czy zalega, przyjmując , ze deklarowałas po 10 zł /m-c, masz nieopłacony wrzesień i październik

jak ktos chce żeby go sprawdzić prosze o info, będe sprawdzac w swoim excelu

jak się gdzieś pomyliłam, dajcie znać, będę korygować

i jeszcze jedno:
stan konta na koniec paźziernika to 2 567,24 zł

Posted

ULKA12 napisał(a):
Od kiedy się zmienia numer konta?

od nowego roku
w grudniu bede wysyłac pw do wszystkich którzy kiedykolwiek wsparli akcje

Posted

Nieśmiało zapytam czy możemy liczyć na Waszą pomoc w opłaceniu sterylizacji naszej podopiecznej Bystrej? Znam zasady. Bardzo prosimy o pomoc, ilość naszych tymczasowiczów i koszty z nimi związane przerastają nasze możliwości.

Cena: 350 zł :(

Posted

[quote name='& Gloria &']Nieśmiało zapytam czy możemy liczyć na Waszą pomoc w opłaceniu sterylizacji naszej podopiecznej Bystrej? Znam zasady. Bardzo prosimy o pomoc, ilość naszych tymczasowiczów i koszty z nimi związane przerastają nasze możliwości.

Cena: 350 zł :(

Generalnie tak
50% dla niedeklarowiczów
jest gdzieś watek suni na dogo?

Posted

[quote name='3 x']
(...)
ciachaj
deklaracie postaram się uzupełnić na dniach

(...)

to ja ciachnęłam na razie kotkę - Suzi

szczęsliwa nie jest, ale pierwszy raz mam kotkę, która niechętnie, ale z godnością chodzi w kubraczku (http://www.dogomania.pl/forum/threads/247442-moje-kocie-tymczasy/page3)

natomiast ten Gabinet nie wystawia faktura, czy rachunek może być? to szczególnie ważne, bo chciałam tam też Tolę. o której pisałam, ale musiałam poczekać chwilę ze wzg. na laktację (http://www.dogomania.pl/forum/threads/247772-Potrzebna-pomoc-Tola-z-sad%C3%B3w-ze-szczeniakami-z-nory?p=21525703#post21525703)

Suzi za 160 była, a Tolę za 200 mam uzgodnioną, ale właśnie na rachunek, to będzie ok?. słać?

Posted

[quote name='sylwija']to ja ciachnęłam na razie kotkę - Suzi

szczęsliwa nie jest, ale pierwszy raz mam kotkę, która niechętnie, ale z godnością chodzi w kubraczku (http://www.dogomania.pl/forum/threads/247442-moje-kocie-tymczasy/page3)

natomiast ten Gabinet nie wystawia faktura, czy rachunek może być? to szczególnie ważne, bo chciałam tam też Tolę. o której pisałam, ale musiałam poczekać chwilę ze wzg. na laktację (http://www.dogomania.pl/forum/threads/247772-Potrzebna-pomoc-Tola-z-sad%C3%B3w-ze-szczeniakami-z-nory?p=21525703#post21525703)

Suzi za 160 była, a Tolę za 200 mam uzgodnioną, ale właśnie na rachunek, to będzie ok?. słać?
z tego co kojarze mogą byc tez rachunki
więc słać

Posted

A ja was po ciuchutko sobie śledzę od jakiegoś czasu :) i chciałabym prosić o wysłanie mi konta nowego, jak będziecie rozsyłać do deklarowiczów. chciałabym od nwoego roku wysyłać jakąś stałą deklarację :)

Posted

[quote name='gluchypies']A ja was po ciuchutko sobie śledzę od jakiegoś czasu :) i chciałabym prosić o wysłanie mi konta nowego, jak będziecie rozsyłać do deklarowiczów. chciałabym od nwoego roku wysyłać jakąś stałą deklarację :)

oki doki :)
dopiszę sobie Ciebie do listy i będe słac :)

[quote name='Izabela124.']Też opłaciłam do końca roku składki :)

Przesłałam 110zł z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248316-Rozliczamy-og%C5%82oszeniowy
Proszę o potwierdzenie na wątku bazarku jak pieniążki dojdą

całkiem możliwe, że coś pomieszałam a raczej wszystkich nie 'odfajkowalam'
bo rozumiem, że wpłaty zestawione w pierwszych postach się zgadzają te Twoje?

mam nadzieję, że jutro nie zapomne sprawdzić :oops:

Posted

3 x napisał(a):

całkiem możliwe, że coś pomieszałam a raczej wszystkich nie 'odfajkowalam'
bo rozumiem, że wpłaty zestawione w pierwszych postach się zgadzają te Twoje?

Tak, zgadzają się :) I jeszcze mała uwaga mój nick to: Izabela124. z kropką :D W kwietniu masz napisane, że zapłaciłam do grudnia :)

Posted

poniewaz prosilam o sterylke po raz pierwszy-prosze o odp.czy o zaplaceniu faktury wetowi moge sie dowiedziec z rozliczen wydatki na FS zeby nie dzwonic do gabinetu /chodzi mi o poz.128 augustow k.warki/-nie ma nas w wydatkach oplaconych w X 2013 przez FS-tzn. mam czekac czy powiedziec wetom ze zaplata bedzie po drugiej ,bo zgoda byla na 2 szt

Posted

mtf zalesie napisał(a):
poniewaz prosilam o sterylke po raz pierwszy-prosze o odp.czy o zaplaceniu faktury wetowi moge sie dowiedziec z rozliczen wydatki na FS zeby nie dzwonic do gabinetu /chodzi mi o poz.128 augustow k.warki/-nie ma nas w wydatkach oplaconych w X 2013 przez FS-tzn. mam czekac czy powiedziec wetom ze zaplata bedzie po drugiej ,bo zgoda byla na 2 szt

mtf a kiedy wysłana była faktura + załacznik?
to te sunie co faktura była osobno a załacznik osobno?

Posted

Przeklejam z innego wątku, może ktoś będzie chciał skorzystać :)

fiorsteinbock napisał(a):
Dziewczyny, w Dzierżoniowie - ok. 60km od Wrocławia prowadzony jest Program Bezpłatnych Sterylizacji. (...) Kosztem jest dojazd, można by zabrać za jednym razem 5-6 kotek czy 4 suczki albo jakoś tak.
Dzwońcie w razie potrzeby, moj nr: 501 161 217 i będziemy umawiać termin u weta.

Posted

tak to ta faktura co osobno wyslal wet a ja zalacznik.chce wiedziec czy dostali kase bo druga pokryta suczka czeka na ktora mamay zgode z FS - z tego weta korzystamy 1-szy raz wiec wole mu przywiezc druga ja bedzie mial oplate za pierwsza

Posted

mtf zalesie napisał(a):
tak to ta faktura co osobno wyslal wet a ja zalacznik.chce wiedziec czy dostali kase bo druga pokryta suczka czeka na ktora mamay zgode z FS - z tego weta korzystamy 1-szy raz wiec wole mu przywiezc druga ja bedzie mial oplate za pierwsza

w listopadzie nie wychodziły żadne przelewy do wetów jeszcze

czy jakies są i kiedy wyjdą to pytanie do dziewczyn z OS

zaraz napisze maila do agnieszki z pytaniem

Posted

Chciałabym zgłosić Fruzię z wątku kieleckiego:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finansową-PRZEKAŻ-1-aktualizacja-i-info-str-1?p=14353801#post14353801
Jest u mnie w BDT

Lecznica:
Świętokrzyskie Centrum Weterynarii
ul.Ściegiennego 81/1
25-114 Kielce

Data: 20.11.2013
Cena ok. 185 zł (chyba, że okaże się, że sunia w ciąży, to trochę więcej)
Jestem stałą deklarowiczką.