doddy Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 DUDUŚ przyjechał do naszego hotelu z Tarnowa. Miał byc staruszkiem, który długo nie pożyje w schronisku ale postanowił zrobić psikusa :diabloti: Duduś to ok. 5 letni pies, o śmiesznym jamnikowatym wyglądzie i wyjątkowo żywym temperamencie. Kocha piłeczki, patyczki i wszystko czym można się bawić w aportowanie. Jest grzeczny, dogaduje sie z psami. Ładnie zostaje pod nieobecność właściciela. Dobrze podróżuje samochodem. Może ktos chce śmiesznego Dudusia? Quote
lavinia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 i ładnie jeżdzi samochodem, jest bardzo grzeczny Quote
_Aga_ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Lupe - śliczny bannerek :loveu: A o wieku Dudusia wiem od pracownika Azylu.. Ale żeby aż taka różnica?? :crazyeye: Już nic nie rozumiem.. :roll: Quote
doddy Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Ja to nie mogę wyjść z podziwu dla banerków przez lupe robionych :loveu: Quote
_Aga_ Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 doddy napisał(a):Ja to nie mogę wyjść z podziwu dla banerków przez lupe robionych :loveu: Lupe jest po prostu niezwykle utalentowana :loveu: Quote
asiuniap Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Oczyma wyobraźni widzę go obciętego na sznaucerka, byłoby cuuuuudo :loveu: Quote
_Aga_ Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Duduś, Duduś.. gdzie twój domek?? Ależ mi się tęskni za tobą.. :roll: Quote
_Aga_ Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Duduś, Duduś, czemu spadasz tak nisko?? Dudusiu kochany - szukamy Ci domku!!! Pokaż jaki cudny jesteś!! :) Quote
Toska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='doddy'] oj widać po tych oczkach , że to maly lobuziak jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: superfajny psiaczek !!! domek potrzebny dla Dudusia !!! Quote
lavinia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Duduś nie żyje odszedł w nocy, we śnie, po prostu się nie obudził żegnaj psinko, bardzo chciałyśmy ci pomóc.... nie udało się może chociaż przez te kilka tygodni u nas byłeś szczęśliwy ciotka Doddy zmieni tytuł jak tylko dotrze do komputera Quote
Toska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 o matko :placz: , a chwilę temu tu pisalam :placz: dobrze ,że mial Was w tych ostatnich dniach życia :-( smutno..... Quote
Kara. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 O żesz...Jak dla mnie to za dużo tego:placz::placz::placz: Dudusiu (*) Quote
_Aga_ Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 O nie.... :-( Tylko nie to!! :placz: :placz: Z jednego się cieszę.... że nie odszedł sam, w azylu.... :placz: Quote
_Aga_ Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Tego się nie spodziewałam.. Wyrwałyśmy go ze schronu i miało być już tylko lepiej... :placz: :placz: :placz: Quote
Aga_Mazury Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [`][`][`][`] :-( to się staje poprostu nie do zniesienia...:-( Quote
lewkonia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 O żesz.... co będzie latem, az strach się bać.:shake: Duduś:-( to widać nie jest szczęśliwe imię, dopiero co płakałam po Dudusiu Buni:-( , a teraz co....:placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts