narisowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Guciek']A ma ktoś wyniki BOG VIII? ;) BOG VIII i czekoladek z ringu Quote
Viris Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 AnkaW napisał(a):Dziękuję. Oj szkoda, ale może w Lublinie się spotkamy ;). W Lublinie muszę być, masz już transport? Ja chyba będę jechała na kilka dni bo siostra mnie męczy żebym ją odwiedziła ;/ Quote
AnkaW Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Viris napisał(a):W Lublinie muszę być, masz już transport? Ja chyba będę jechała na kilka dni bo siostra mnie męczy żebym ją odwiedziła ;/ mam, jadę swoim, chłopa przetestowałam w Radomiu :evil_lol:, może jechać i do Lublina ;) Quote
Karma Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mam prośbę do Judit .Czy mozna poprosić o zdjęcie z finału pary hodowlane? Quote
Kasienkaa214 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Gratulacje dla wszystkich, Bura napewno jeszcze nie raz poszalejecie na finałach :) ! Quote
Judit Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Karma']Mam prośbę do Judit .Czy mozna poprosić o zdjęcie z finału pary hodowlane? mam tylko jedno zdjęcie, to: niestety ale wtedy tak się rozpadało że uciekłam za namiot, i nie było szans zrobić inaczej tego zdjęcia. :roll: możesz ukraść je jeśli ci się do czegoś przyda ;-), mogę też przesłać je większe. Quote
Karma Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Oj bardzo poproszę o to własnie zdjęcie .Poproszę o posłanie na adress urszulamendak@wp.pl Bardzo dziękuję Quote
marabit Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Mam prośbę. Może ktoś uwiecznił na zdjęciu clumber spaniela i jego Pana, czyli mnie :) , w szczególności wdzięczny byłbym za zdjęcia z ringu, ale inne tez są mile widziane. Niestety w porannej gorączce zapomniałem o spakowaniu aparatu i dlatego nie mamy żadnej pamiątki z Radomia :( . Mój adres email janiszewski.marcin@gmail.com Quote
*anusia&ajlu* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='marabit']Mam prośbę. Może ktoś uwiecznił na zdjęciu clumber spaniela i jego Pana, czyli mnie :) , w szczególności wdzięczny byłbym za zdjęcia z ringu, ale inne tez są mile widziane. Niestety w porannej gorączce zapomniałem o spakowaniu aparatu i dlatego nie mamy żadnej pamiątki z Radomia :( . Mój adres email janiszewski.marcin@gmail.com ja mam tylko takie psiak fajny:) z ringu nie mam... nastepnym razem jak was spotkam to obfoce na ringu;) Quote
Recommended Posts