Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i.. nagle przyszła burza, zaczęło lać i trzeba było się gdzieś schować..
w związku z tym jest tylko takie zdjęcie na koniec par:

no i dalej finały, ale przez pogodę nic nie mogłam się ogarnąć, nie wiem z czego to zdjęcia :evil_lol:

Posted

Kisses - dziękować dziękować ;-) możesz brać co chcesz ;]

no i dalej końcowa porcja zdjęć, finały:

i bardzo fajne ujęcie :evil_lol::evil_lol:

BOG VII

1. Wyżeł Niemiecki Szorstkowłosy - TOX Z Polickiego Lasu
2. Seter Irlandzki Czerwono-Biały - TYTUS Bohemia Thalset
3. Wyżeł Weimarski Krótkowłosy - CASSEL GREY AMEBA Nepo
4. Seter Szkocki Gordon - NARIS Wiatr z Żurawiej Doliny

oczywiście pan od weimara chyba nie uznał swego trzeciego miejsca bo wwalił się na II :razz:, zanim siostra zdążyła podbiec z naszym Tytusem..... a więc na zdjęciu powinny być miejsca zamienione czerwono-białego i weimara...

no i to by było na tyle zdjęć.
reszte jedynie wynotowywałam sobie

najlepszy weteran:
4. buldog angielski
3. syberian husky
2. akita
1. whippet

najlepszy junior:
4. dog niemiecki
3. syberian husky
2. whippet
1. buldog francuski

BOG I
4. czechosłowacki wilczak
3. polski owczarek nizinny
2. owczarek szkocki collie
1. owczarek podhalański

BOG II
4. sznaucer miniaturowy pieprz i sól
3. tosa inu
2. mastif tybetański
1. sznaucer olbrzym czarny

BOG III
4. foksterier szorstkowłosy
3. ...terier?
2. american staffordshire terrier?
1. yorkshire terrier

BOG IV
1. jamnik szorstkowłosy
reszty nie wiem

BOG V
4. ?
3. akita inu
2. syberian husky
1. pomeranian

na finałach aparat mi zaczął szwankować i raz zdjęcia robił a raz wyświetlał się jakiś błąd, także mało zdjęć zrobiłam.. mało...
po naszej VII grupie zawinęliśmy się od razu do domu więc nie wiem jak reszta. Nie jestem pewna na 100% tych wyników grup, może coś się przesłyszałam bo w samochodzie pod ringiem siedziałam ^^ żeby uniknąć zmoczenia. Dlatego gdyby coś się nie zgadzało to nie krzyczcie ;-) ale mi się wydaje że dobrze słyszałam. ;]

Posted

gratulujemy wszystkim i zgłaszamy się :)
to my na najlepszej parze hodowlanej na trzeciej lokacie i na grupie z pierwszym miejscem - oczywiście cały czas chodzi o yoreczki. Jesteśmy przeszczęśliwi. Za wszelkie zdjęcia będziemy wdzięczni ;)

aha u nas na trzeciej lokacie byla piekna,mloda suczka airdale terriera

Posted

Malwka robisz świetne zdjęcia!!! będziesz teraz na wystawie w Płocku? jeśli tak to poproszę Cię o kilka zdjęć:) a jeśli nie to złapię Cię na innej wystawie:) ja swoim aparacikiem takich w życiu nie zrobie...

Posted

Dzięki! :D W Płocku nie będę, teraz to wybieram się tylko do Warszawy i moooooże do Lublina. A na zdjęcia zapraszam w każdej chwili do stolycy na spacerek :)

Posted

malwka napisał(a):
Dzięki! :D W Płocku nie będę, teraz to wybieram się tylko do Warszawy i moooooże do Lublina. A na zdjęcia zapraszam w każdej chwili do stolycy na spacerek :)

do Warszawy w lipcu? będę, także "zamawiam" Cię na ring z chihuahua, zrób ładne zdjęcia moim chi:)

Posted

A ma ktoś wyniki BOG VIII? ;)

Ja wpadłam wyjątkowo bez psa, przy okazji załatwiania jednej sprawy w Radomiu ;) Zdjęć nie robiłam niestety,

W ogóle zastanawia mnie fakt jak to jest, że jak już kiedyś udało nam się mieć 3 miejsce na BOG, to pucharów nie było - na następnej wystawie już się pojawiły dla wszystkich... I pojawiło się 4 miejsce akurat kiedy nie byłyśmy zgłoszone, a kiedyś wcześniej zabrakło dla nas jednego miejsca :lol: To się nazywa pech :lol:

Posted

narisowa napisał(a):
te foty z mojego aparatu, od nadwornego fotografa będę mieć wieczorkiem ;)

ha, już się nie mogę doczekać :multi::multi:

Posted

Ja mam wyniki Beagle jeśli kogoś interesują ;)
PSY
Klasa młodzieży
1. ASHER CATULUS Łowiecka Sfora - Zw.Mł
2. SCOOBY DOO Adekatos Poland FCI
Klasa pośrednia
1. HOT SNOOPY DOG Królewska Zgraja - CWC
Klasa otwarta
1. CARO Pa-Bo-Ma CWC
Klasa championów
1. PACEMAKER AT ADEKATOS Alotorius Old Glory - BOB, BOG, i ...
Klasa weteranów
1. RESCATOR Weinlinie - Najlepszy Weteran
SUKI
Klasa baby
1. BARBIE GIRL Królewska Zgraja - w.o. - BIS - Najlepsze Baby III
Klasa młodzieży
1. CANDY KISSES z Leśnego Potoku - Zw.Mł. NJ - chyba, bo widziałam tą sunię przy ringu przygotowawczym na BIS_junior
2. HOT VANILIA Amor Fati
3. OHAJO Hulczyńska Zgraja
Klasa pośrednia
1. HOT MILKY WAY Królewska Zgraja CWC
Klasa otwarta
1. ROSARITA ADEKATOS Maksimess /nie wiem czy jest CWC/
Klasa championów
1. CHANTAL Weinlinie CWC, Zwyc.

i mam kilka zdjęć :

Posted

Judit napisał(a):
Kisses - dziękować dziękować ;-) możesz brać co chcesz ;]

BOG I
4. czechosłowacki wilczak
3. polski owczarek nizinny
2. owczarek szkocki collie
1. owczarek podhalański

BOG II
4. sznaucer miniaturowy pieprz i sól
3. tosa inu
2. mastif tybetański
1. sznaucer olbrzym czarny

BOG III
4. foksterier szorstkowłosy
3. ...terier?
2. american staffordshire terrier?
1. yorkshire terrier

BOG IV
1. jamnik szorstkowłosy
reszty nie wiem

BOG V
4. ?
3. akita inu
2. syberian husky
1. pomeranian

na finałach aparat mi zaczął szwankować i raz zdjęcia robił a raz wyświetlał się jakiś błąd, także mało zdjęć zrobiłam.. mało...
po naszej VII grupie zawinęliśmy się od razu do domu więc nie wiem jak reszta. Nie jestem pewna na 100% tych wyników grup, może coś się przesłyszałam bo w samochodzie pod ringiem siedziałam ^^ żeby uniknąć zmoczenia. Dlatego gdyby coś się nie zgadzało to nie krzyczcie ;-) ale mi się wydaje że dobrze słyszałam. ;]

Bog III
airedale terrier , śmiem twierdzić , że mój

Posted

Chciałam poprosić ,czy ktoś może ma zdjęcie z konkurencji Pary Hodowlane .Byłam sama i sama sobie nie mogłam zrobic zdjęcia .Z góry bardzo dziękuję .

Posted

[quote name='agnethka']Cassidy przywiózł do domu swój pierwszy piękny pucharek, a za co? za ZWYCIĘSTWO RASY

CASSIDY - CWC, BOS, BOB
DULKA - ZW.MŁ, NJWR - rozpoczęty Mł.Ch.PL - GORĄCE PODZIĘKOWANIA DLA McDzik za handling Duli
ELITKA - DOSKONAŁA
bez lokaty, ale dla mnie najważniejsze jest to, że nasza praca zaczyna nam procentować
Jeszcze raz gratulacje za piękne wyniki a z handlingiem to sama przyjemnośc dla mnie, Dula jest cudowna :)

Posted

pa-ttti napisał(a):
do Warszawy w lipcu? będę, także "zamawiam" Cię na ring z chihuahua, zrób ładne zdjęcia moim chi:)

Tak, w lipcu i we wrześniu :) W razie czego to przed wystawami mi się przypomnij na pw a na pewno Cię odnajdę, bo chiłki to takie wdzięczne modele i modelki :)