Judit Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 finały: Młody Prezenter grupa młodsza: grupa starsza: Quote
Kisses Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Judit, widziałam Was, jak stałam przy seterach :d Psy jeszcze lepsze na żywo :loveu: mogę ukraść sobie tą fotkę?: http://img297.imageshack.us/img297/1271/r06m.jpg Quote
Judit Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 i.. nagle przyszła burza, zaczęło lać i trzeba było się gdzieś schować.. w związku z tym jest tylko takie zdjęcie na koniec par: no i dalej finały, ale przez pogodę nic nie mogłam się ogarnąć, nie wiem z czego to zdjęcia :evil_lol: Quote
Judit Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Kisses - dziękować dziękować ;-) możesz brać co chcesz ;] no i dalej końcowa porcja zdjęć, finały: i bardzo fajne ujęcie :evil_lol::evil_lol: BOG VII 1. Wyżeł Niemiecki Szorstkowłosy - TOX Z Polickiego Lasu 2. Seter Irlandzki Czerwono-Biały - TYTUS Bohemia Thalset 3. Wyżeł Weimarski Krótkowłosy - CASSEL GREY AMEBA Nepo 4. Seter Szkocki Gordon - NARIS Wiatr z Żurawiej Doliny oczywiście pan od weimara chyba nie uznał swego trzeciego miejsca bo wwalił się na II :razz:, zanim siostra zdążyła podbiec z naszym Tytusem..... a więc na zdjęciu powinny być miejsca zamienione czerwono-białego i weimara... no i to by było na tyle zdjęć. reszte jedynie wynotowywałam sobie najlepszy weteran: 4. buldog angielski 3. syberian husky 2. akita 1. whippet najlepszy junior: 4. dog niemiecki 3. syberian husky 2. whippet 1. buldog francuski BOG I 4. czechosłowacki wilczak 3. polski owczarek nizinny 2. owczarek szkocki collie 1. owczarek podhalański BOG II 4. sznaucer miniaturowy pieprz i sól 3. tosa inu 2. mastif tybetański 1. sznaucer olbrzym czarny BOG III 4. foksterier szorstkowłosy 3. ...terier? 2. american staffordshire terrier? 1. yorkshire terrier BOG IV 1. jamnik szorstkowłosy reszty nie wiem BOG V 4. ? 3. akita inu 2. syberian husky 1. pomeranian na finałach aparat mi zaczął szwankować i raz zdjęcia robił a raz wyświetlał się jakiś błąd, także mało zdjęć zrobiłam.. mało... po naszej VII grupie zawinęliśmy się od razu do domu więc nie wiem jak reszta. Nie jestem pewna na 100% tych wyników grup, może coś się przesłyszałam bo w samochodzie pod ringiem siedziałam ^^ żeby uniknąć zmoczenia. Dlatego gdyby coś się nie zgadzało to nie krzyczcie ;-) ale mi się wydaje że dobrze słyszałam. ;] Quote
Magdalena1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 gratulujemy wszystkim i zgłaszamy się :) to my na najlepszej parze hodowlanej na trzeciej lokacie i na grupie z pierwszym miejscem - oczywiście cały czas chodzi o yoreczki. Jesteśmy przeszczęśliwi. Za wszelkie zdjęcia będziemy wdzięczni ;) aha u nas na trzeciej lokacie byla piekna,mloda suczka airdale terriera Quote
pa-ttti Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Malwka robisz świetne zdjęcia!!! będziesz teraz na wystawie w Płocku? jeśli tak to poproszę Cię o kilka zdjęć:) a jeśli nie to złapię Cię na innej wystawie:) ja swoim aparacikiem takich w życiu nie zrobie... Quote
malwka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dzięki! :D W Płocku nie będę, teraz to wybieram się tylko do Warszawy i moooooże do Lublina. A na zdjęcia zapraszam w każdej chwili do stolycy na spacerek :) Quote
narisowa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 parę fotek http://img717.imageshack.us/img717/9152/dscf2693y.jpg http://img30.imageshack.us/img30/8052/dscf2694n.jpg Quote
narisowa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ciąg dalszy http://img203.imageshack.us/img203/7830/dscf2704x.jpg http://img522.imageshack.us/img522/7291/dscf2703m.jpg http://img15.imageshack.us/img15/7910/dscf2705l.jpg http://img691.imageshack.us/img691/4031/dscf2707b.jpg http://img84.imageshack.us/img84/1246/dscf2708.jpg Quote
narisowa Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='AnkaW']śliczne zdjęcia Narisowa a gdzie moja skóra???? te foty z mojego aparatu, od nadwornego fotografa będę mieć wieczorkiem ;) Quote
pa-ttti Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 malwka napisał(a):Dzięki! :D W Płocku nie będę, teraz to wybieram się tylko do Warszawy i moooooże do Lublina. A na zdjęcia zapraszam w każdej chwili do stolycy na spacerek :) do Warszawy w lipcu? będę, także "zamawiam" Cię na ring z chihuahua, zrób ładne zdjęcia moim chi:) Quote
Guciek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 A ma ktoś wyniki BOG VIII? ;) Ja wpadłam wyjątkowo bez psa, przy okazji załatwiania jednej sprawy w Radomiu ;) Zdjęć nie robiłam niestety, W ogóle zastanawia mnie fakt jak to jest, że jak już kiedyś udało nam się mieć 3 miejsce na BOG, to pucharów nie było - na następnej wystawie już się pojawiły dla wszystkich... I pojawiło się 4 miejsce akurat kiedy nie byłyśmy zgłoszone, a kiedyś wcześniej zabrakło dla nas jednego miejsca :lol: To się nazywa pech :lol: Quote
AnkaW Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 narisowa napisał(a):te foty z mojego aparatu, od nadwornego fotografa będę mieć wieczorkiem ;) ha, już się nie mogę doczekać :multi::multi: Quote
Axela_ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja mam wyniki Beagle jeśli kogoś interesują ;) PSY Klasa młodzieży 1. ASHER CATULUS Łowiecka Sfora - Zw.Mł 2. SCOOBY DOO Adekatos Poland FCI Klasa pośrednia 1. HOT SNOOPY DOG Królewska Zgraja - CWC Klasa otwarta 1. CARO Pa-Bo-Ma CWC Klasa championów 1. PACEMAKER AT ADEKATOS Alotorius Old Glory - BOB, BOG, i ... Klasa weteranów 1. RESCATOR Weinlinie - Najlepszy Weteran SUKI Klasa baby 1. BARBIE GIRL Królewska Zgraja - w.o. - BIS - Najlepsze Baby III Klasa młodzieży 1. CANDY KISSES z Leśnego Potoku - Zw.Mł. NJ - chyba, bo widziałam tą sunię przy ringu przygotowawczym na BIS_junior 2. HOT VANILIA Amor Fati 3. OHAJO Hulczyńska Zgraja Klasa pośrednia 1. HOT MILKY WAY Królewska Zgraja CWC Klasa otwarta 1. ROSARITA ADEKATOS Maksimess /nie wiem czy jest CWC/ Klasa championów 1. CHANTAL Weinlinie CWC, Zwyc. i mam kilka zdjęć : Quote
Licho Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Judit napisał(a): BOG V 4. ? 3. akita inu 2. syberian husky 1. pomeranian 3 to akita amerykańska, nie inu ;) Quote
Minio Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Judit napisał(a):Kisses - dziękować dziękować ;-) możesz brać co chcesz ;] BOG I 4. czechosłowacki wilczak 3. polski owczarek nizinny 2. owczarek szkocki collie 1. owczarek podhalański BOG II 4. sznaucer miniaturowy pieprz i sól 3. tosa inu 2. mastif tybetański 1. sznaucer olbrzym czarny BOG III 4. foksterier szorstkowłosy 3. ...terier? 2. american staffordshire terrier? 1. yorkshire terrier BOG IV 1. jamnik szorstkowłosy reszty nie wiem BOG V 4. ? 3. akita inu 2. syberian husky 1. pomeranian na finałach aparat mi zaczął szwankować i raz zdjęcia robił a raz wyświetlał się jakiś błąd, także mało zdjęć zrobiłam.. mało... po naszej VII grupie zawinęliśmy się od razu do domu więc nie wiem jak reszta. Nie jestem pewna na 100% tych wyników grup, może coś się przesłyszałam bo w samochodzie pod ringiem siedziałam ^^ żeby uniknąć zmoczenia. Dlatego gdyby coś się nie zgadzało to nie krzyczcie ;-) ale mi się wydaje że dobrze słyszałam. ;] Bog III airedale terrier , śmiem twierdzić , że mój Quote
Karma Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Chciałam poprosić ,czy ktoś może ma zdjęcie z konkurencji Pary Hodowlane .Byłam sama i sama sobie nie mogłam zrobic zdjęcia .Z góry bardzo dziękuję . Quote
*anusia&ajlu* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 fotki wstawiam akurat w swojej galerii link w podpisie, fotki od strony 100;) edit: karma - ja nie bylam na finalach :/ Quote
McDzik Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='agnethka']Cassidy przywiózł do domu swój pierwszy piękny pucharek, a za co? za ZWYCIĘSTWO RASY CASSIDY - CWC, BOS, BOB DULKA - ZW.MŁ, NJWR - rozpoczęty Mł.Ch.PL - GORĄCE PODZIĘKOWANIA DLA McDzik za handling Duli ELITKA - DOSKONAŁA bez lokaty, ale dla mnie najważniejsze jest to, że nasza praca zaczyna nam procentować Jeszcze raz gratulacje za piękne wyniki a z handlingiem to sama przyjemnośc dla mnie, Dula jest cudowna :) Quote
malwka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 pa-ttti napisał(a):do Warszawy w lipcu? będę, także "zamawiam" Cię na ring z chihuahua, zrób ładne zdjęcia moim chi:) Tak, w lipcu i we wrześniu :) W razie czego to przed wystawami mi się przypomnij na pw a na pewno Cię odnajdę, bo chiłki to takie wdzięczne modele i modelki :) Quote
Recommended Posts