Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W niedziele ponoć ma już przestać padać, tylko jak tam dojechać???? W Sandomierzu wał przerwany, wątpie czy da się tamtędy przejechać.

Posted

Piszcie każde info, zawsze pomoże :)

Dzwoniłam do rodziców, mówią, że do Radomia jest ok, gorzej w sam Radomiu, który jest podobno rozkopany - czyli objazdy itp.

Posted

no nic na chwilę obecną obieramy trasę: Stalowa Wola - Trzydnik Duży - Annopol - Ostrowiec Świętokrzyski - Radom
a czy do niedzieli będzie to aktualne to się okaże.

Radom, jak z jazdą po mieście, nie ma problemów /wykopek/ z dojazdem do stadionu?

Posted

ponoć wesoło nie jest, a raczej bardziej tragicznie..
powódź w Radomiu i regionie, zdjęcia z dzisiaj...

no i co dalej... O___o
ciekawe jak jest na drogach ogólnie.... nic się dowiedzieć nie mogę..

Posted

Mięczaki.
My w Częstochowie w zeszłym tygodniu też lekko nie mieliśmy. Padało cały czas , wody po kostki , błota po kolana, zimno.

Daliśmy radę.

Ania W.
Izę mi straszysz. Ja nigdy tego mojego syna nie zobaczę i jak tak dalej pójdzie to on w weteranach zadebiutuje:evil_lol:

Posted

kurcze ciekawe ile to ludzi przyjedzie.. jak tu taka woda...
sami nie wiemy czy jedziemy czy nie... jeszcze trwają debaty czy jest sens... przez Puławy mieliśmy jechać ale tam to dopiero zalane..

Posted

miniaga napisał(a):

Ania W.
Izę mi straszysz. Ja nigdy tego mojego syna nie zobaczę i jak tak dalej pójdzie to on w weteranach zadebiutuje:evil_lol:

hahaha :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Z Rzeszowa do Radomia ponoć bez problemu, Luna trans mi busy donoszą dzisiaj. Co do samego Radomia nie wypowiadam się. Ale opróżniło mi się miejsce w aucie....

Posted

Bura, jednak jade swoim, wiesz dlaczego.

Mam nadzieję, że mnie wpuszczą z niezgłoszonymi psami. Muszę zabrać wszystkie 3, bo samych ich w domu na tak długo nie zostawię.

Posted

agnethka napisał(a):
a dałabyś radę z niedoświadczoną sunią aussie? znaczy to jej druga wystawa dopiero ;)
możliwe, że przyda nam się pomocna dłoń

Spróbuję :) Podejdę na wystawie i zobaczymy co da się zrobić :) wysyłam na pw namiary na siebie :)