Bura Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA (Obsada sędziowska może ulec zmianie z powodów niezależnych od organizatorów) GRUPA I Ewa Bukład - owczarki niemieckie Dariusz Skorek - bergamasco, beauceron, bouvier des flandres, biały owczarek szwajcarski, owczarki belgijskie,briard, owczarek podhalański, bobtail, jużak, PON, czechosłowacki wilczak Jadwiga Niciewicz - owczarek szkocki długowłosy i krótkowłosy Mariola Semik - pozostałe pasterskie GRUPA II Ewa Bukład - buldog angielski, dog niemiecki, nowofunland, hovawart Marek Lewandowski - bernardyn, berneński pies pasterski, rottweiler, owczarek kaukaski, entlebucher, apenzeller, tosa, duży szwajcarski pies pasterski, shar-pei Andrzej Szutkiewicz - pozostałe molosy i dogowate Jadwiga Niciewicz - boksery, pinczery i sznaucery GRUPA III Andrzej Jendrasiak - teriery typu bull, czarny terier, airedale terrier, foksterier, terier walijski, kerry blue terrier Małgorzata Lula - yorkshire terrier Maria Zasada - pozostałe teriery GRUPA IV Andrzej Szutkiewicz - jamniki GRUPA V Anna Jaśkiewicz - akita, akita amerykańska, alaskan malamute, siberian husky Mariola Semik - pozostałe rasy GRUPA VI Aleksander Skrzyński - gończe GRUPA VII Jan Ryk - wyżły angielskie i kontynentalne GRUPA VIII Jadwiga Konkiel - labrador retriever Wojciech Trzebicki - pozostałe rasy GRUPA IX Aleksandra Świsulska - buldog francuski, chiński grzywacz, king charles spaniel Anna Rogowska - chihuahua, bichon frise, cavalier king charles spaniel, chin japoński, pudle Krystyna Jasielska - pozostałe rasy GRUPA X Maria Zasada - chart afgański, chart polski, charcik włoski, Jan Ryk - pozostałe rasy KONKURS “MŁODY PREZENTER” - Andrzej Jendrasiak Ceny zgłoszeń: Pierwszy pies (z katalogiem) 80 PLN Następne 70 PLN Klasa szczeniąt 30 PLN Klasa weteranów bezpłatnie Interchampiony 30 PLN Opłata w dniu wystawy 120 PLN Opłata dla wystawców zagranicznych 25 EURO Opłata za konkurs Młody Prezenter 20 PLN W dniu wystawy nie będą przyjmowane zgłoszenie do konkursów Młody Prezenter oraz Najlepsza Para Hodowlana Wpłaty prosimy dokonywać na konto: Bank Spółdzielczy Radom: 77 9147 0009 0000 0853 2000 0001 My jedziemy, możemy udostępnić Igora do MP. Quote
Kisses Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Jadę z Wombem w klasie młodzieży i na MP z Foksterierem szorstkowłosym. Wie ktoś ogólnie do kiedy termin zgłoszeń? My już i tak zgłoszeni, ale trochę osób pyta... Quote
Kisses Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Dzięki :) Bura, mogłabym podejść sobie do Was i zobaczyć, jak by mi szło z Igorkiem i kiedyś go na MP ukraść? Quote
Bura Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Kisses']Dzięki :) Bura, mogłabym podejść sobie do Was i zobaczyć, jak by mi szło z Igorkiem i kiedyś go na MP ukraść?[/QUOTE] A owszem!! Tyle, że z nim wypadałoby najpierw popracować przed wystawą a nie tak na żywioł... Quote
Kisses Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Mieszkamy w okolicach swoich, więc można się jakoś zgadać kiedyś :) Na Radom go na pewno nie wezmę, bo psa już mam, to samo Lublin :D Ale to nie zmienia faktu, że kiedyś chce :loveu: Quote
Kisses Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Zgłoszone psy - na dzień 4.05, godz. 15.55 http://zkwp.radom.pl/formularz/lista.html Quote
Kisses Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 To ja zapraszam pod Cairny i ring, na którym będzie się MP odbywało :D (jak coś, to będę z Foksterierem szorstkim, jak nie wypali to z westie) :D:D:D Do zobaczenia, mam nadzieję :) Quote
Iza. Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 A orientuje się ktos moze jak z dojazdem na wystawę z dworca ? daleko jest ? Quote
Izabela124. Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kisses napisał(a):To ja zapraszam pod Cairny i ring, na którym będzie się MP odbywało :D (jak coś, to będę z Foksterierem szorstkim, jak nie wypali to z westie) :D:D:D Do zobaczenia, mam nadzieję :)Nie wiem czy aż do MP będę Quote
Kisses Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Zależy, kiedy zrobią eliminacje. Chociaż miło by było, gdyby to była jakaś ludzka godzina typu 14, czy coś, bo mam swojego psa do wystawienia + muszę czekać aż ocenia mojego psa an MP itp... Quote
Izabela124. Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Zobaczymy jak to będzie. Ponawiam pytanie Izy: Jak dojechać na teren wystawy z dworca? Quote
*anusia&ajlu* Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 jakos to prymitywnie zrobilam ale inaczej nie umiem;) ze mna traficie, juz wiem gdzie to jest;) troche pochodzimy, popytamy i trafimy :D tu mam mapke (sama robilam hahaha) literka K-to kolej a W-to ulica gdzie znajduje sie wystawa:evil_lol: ooo bardziej profesjonalna ale linii kolejowej nie widac:D czyli porownac te 2 mapki to blisko :D Quote
*anusia&ajlu* Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 oo Viris super, dzieki juz sobie robie fotke i nie bedziemy napewno mniej bladzily:D Quote
Viris Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Z fotkami ciężko bo wystawowo jestem dalej w "Opolu", i końca nie widać ;D Quote
Iza. Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 agnethka, z którymi psami będziesz ? Ciszę się, że bedziemy miały okazje się spotkać :cool3: Quote
Iza. Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 agnethka napisał(a):Cassidy, Dulka, Elita ;) czyli 2 aussie i staffik ;) Super :) W końcu bedę mogła poznać Elitę :cool3: Quote
Recommended Posts