Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

I filmik z Hugo:

[video=youtube;T2YUuB2Grbs]http://www.youtube.com/watch?v=T2YUuB2Grbs&feature=g-upl&context=G24d0413AUAAAAAAACAA[/video]

Jest pani zainteresowana adopcją Hugo, potrzebujemy kogoś z Olsztyna na wizytę!

Posted

[quote name='Jenny19']I filmik z Hugo:

[video=youtube;T2YUuB2Grbs]http://www.youtube.com/watch?v=T2YUuB2Grbs&feature=g-upl&context=G24d0413AUAAAAAAACAA[/video]

Jest pani zainteresowana adopcją Hugo, potrzebujemy kogoś z Olsztyna na wizytę!

Naprawdę?! Raaaany, wspaniale! Zaciskam kciuki z całych sił! :)

Posted

Trzymamy bo Hugo i tak pewnie by dopiero po Nowym Roku jechał bo Marta mówiła że pani na święta jedzie do Niemiec z rodzinką i zwierzyńcem. Ale najwazniejsze że jest ktoś kto na chlopaka czeka i go chce. Nareszcie.

Posted

Wczoraj rozmawiałam z p.Różą która prosiła zeby zapłacic za Huga i go tym samym zarezerwować .Ale dziś dowiedziałam się że w naszym schr nie ma rezerwacji.
Na boksie Huga jutro ma zawisnąć kartka że z tego boksu nie wydaje sie psów do adopcji.Mam nadzieję że pracownicy się do tego dostosują

• 3 weeks later...
Posted (edited)

cześć wszystkim którzy tak trzymali kciuki za HUGA MAM NA IMIE RÓŻA JESTEM Z WARMI I MAZUR I WSZYSTKIM WAM OZNAJMIAM ŻE JA I HUGO TO MILOSC OD PIERWSZEGO WEJRZENIA CAŁA MOJA RODZINA CZEKA NA NIEGO DZIĘKI PANI KOCHANEJ MARCIE JUŻ NIEDŁUGO BEDZIE Z NAMI .................................................CAŁUSY BĘDE WYSYŁAĆ ZDJĘCIA I PISAC CO SŁYCHAĆ U HUGA

Edited by rudzia1
BŁĄD ort.