Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Admi przenióśł wątek do działu "znalazłay dom".Dziękuję.Mam nadzieję że szczający po domu Hugo szybko go nie straci;)Więc każda rada znawcy psów mile widziana:loveu:

A tak na marginesie Różo czy Hugo zostaje Hugiem czy nastapi komisyjna zmiana imienia?

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rudzia1 napisał(a):
Martusiu czy hugo jest wykastrowany

Tak tak Hugo nie posiada klejotów :)Nie mam pojecia gdzie szukac działu "znalazły dom"nie umiem poruszac sie po dogo:/

Posted

hugo dzis przyszedl do mnie sam rano do lozka i polozyl sie obok---- rozwolnionko sie skonczylo sikanie w salonie tez prosze tylko o usuniecie informacji z gogle ze hugo szuka domu i n na forum bokserow dziekuje i pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

hugo i jjego brat babel wrocili z urlopu z niemiec maja sie super i kochamy huga jest cudowny bezkonfliktowy spokojny ale w domu na dworze szaleniec bawi sie jak szczeniak pozdrawiamy

Posted

rudzia1 napisał(a):
hugo i jjego brat babel wrocili z urlopu z niemiec maja sie super i kochamy huga jest cudowny bezkonfliktowy spokojny ale w domu na dworze szaleniec bawi sie jak szczeniak pozdrawiamy

A gdzie fotki,czekam na nie z zniecierpliwością:eviltong:plisss

• 3 weeks later...